Dodaj do ulubionych

co sadzicie o tym fotografie?

14.09.06, 13:34
chyba sie na niego zdecydyje ale jeszcze chce poznac wasze opinie...
www.nakoneczny.pl/pbs/index.html
Obserwuj wątek
    • ozi29 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 13:36
      profesjonalizm az bije z tych zdjec....
    • atka123 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 13:43
      Technicznie kiepsko, pomysły średnie a jedna "sesja" i darmowa galeria to trochę
      mało, żeby zyskać na wiarygodności.
      Mnie rażą głównie niedoświetlenia i cienie pod oczami.
    • hairandmakeup Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 14:21
      brrr, straszne, niewyretuszowane, plamiaste, panna mloda na kanapie miala byc
      chyba sexsi a wyszedl pomarszczony wieloryb, jej potretem mozna by straszyc a
      nie sie reklamowac, jedyne kolorowe zdiecie tez chyba malo byc sexi a jest
      wulgarne...okropne.
    • mmadzia2 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 14:36
      nie podobaja mi sie...miało byc tak nowoczesnie, profesjonalnie a wyszło tak
      amatorsko, kiczowato....tez byli na mojej liscie fotografów ale szybko odpadli.
      • tequilla78 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 15:37
        troszkę takie jakby smutne i nudnawe te zdjęcia......
    • alinkast Podłączam sie - a o tym? 14.09.06, 15:52
      mielcarek.net/portfolio/slubne/
      • umbilicalis ... 14.09.06, 16:30
        fotografem nie jestem wiec moge ocenic te zdjecia tylko wg własnych
        wrazen...podobaja mi sie .sa inne ...
        ps link jest z tego forum. piszac o dziewczynie (nie zdjeciach) "pomarszczony
        wieloryb" ,"portretem mozna straszyc..." mozesz komus zrobic przykrosc.zgłaszam
        wiec ten post do usuniecia .nie spodziewałam sie ,ze dyskusja pojdzie w tym
        kierunku...
        • alinkast Re: ... 14.09.06, 16:42
          umbilicalis - też uważam te uwagi za wyjątkowo niesmaczne. Dlaczego tylko
          odpowiadasz na nie pod moim postem? Wygląda jakbym to ja je napisała.
        • hairandmakeup Re: ... 14.09.06, 16:42
          komu ma sie zrobic przykro? chyba tylko fotografowi, ktory te koszmarki zrobil,
          nie pisze tu o urodzie panny tylko o braku warsztatu u fotografa, nie wiem czy
          ktokolwiek chcialby, zeby takie jego zdiecia mogla "podziwiac" szersza
          publicznosc. wybacz ale nawet najwieksza urode moze "zabic" kiepska fotka.
          • umbilicalis Re: ... 14.09.06, 16:54
            to fotograf jest "pomarszczonym wielorybem"?
            ps przepraszam alinast
            • hairandmakeup Re: ... 14.09.06, 18:02
              moze lopatologicznie, dziewczyna na zdieciach jest przecietna a dobry fotograf
              i odpowiednia stylizacja sprawily by, ze wygladala by super. na zdieciu, na
              ktorym ona lezy na sofie suknia uklada sie fatalnie, marszczy sie i panna przez
              to wyglada poprostu zle i grubo, normalnie w takiej sytuacji w ruch powinny isc
              agrafki a jesli nie... nie powinien robic takiej pozy- to chyba jasne. druga
              rzecz, to kolorowa fotka, zdiecia slubne to cos co pokazuje sie rodzinie a np
              ja nie koniecznie chciala bym prezetowac powiedzmy babci, mojego meza
              wpychajacego mi glowe miedzy cycki. i po trzecie panna mloda (o ile stylizacja
              nie jest z zalozenia "czadowa") powinna wygladac swiezo i delikatnie (i
              podkresle, ze nie jest to przytyk do wygladu dziewczyny a do jakosci zdiec) i
              jest to ostatnia rzecz jaka o tych fotkach mozna powiedziec. jesli fotograf ci
              odpowiada to go bierz i juz ale jesli pytasz na ogolnie dostepnym forum o
              opinie to sie potem nie dziw, ze ktos moze miec inna niz twoja.
      • hairandmakeup Re: Podłączam sie - a o tym? 14.09.06, 16:50
        a te sa calkiem fajne i naturalne
      • alinkast Re: Podłączam sie - a o tym? 18.09.06, 09:14
        No i ostatecznie zdecydowaliśmy się na p. Andrzeja.
        Spotkaliśmy się, zdjęcia na odbitkach wyglądają jeszcze lepiej niż w galerii.
        Jest elastyczny i otwarty również na nasze sugestie. No i nie musimy na
        szczęście dopłacać za zdjęcia plenerowe w innym dniu. Sam nas namówił na inny
        termin i wybił z głowy robienie wszystkiego w stresie i w biegu tego samego
        dnia. Mam nadzieję, że będziemy równie zadowoleni jak otrzymamy swoje
        zdjeciasmile. W tym tyg. podpisujemy umowę.
    • miss_paradox Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:00
      kilka zdjęć jest ciekawych w tej galerii, a szczególnie mi się spodobało to na
      sofie, gdzie dziewczyna leży (nie przypomina mi to wieloryba wink, wręcz
      przeciwnie, syrenę smile)
      • foto_slubik Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:10
        No nie jest tak tragicznie moim zdaniem. Ta dziewczyna na sofie to chyba
        najlepsze zdjecie w tej galerii. Mnostwo pomyslow odgapionych od innych
        fotografow - od Slowo Honoru, Moment, Fotopracownia, Michalik, KalinaStudio,
        AmberWind i to wlasnie rzutuje bardzo na niekorzysc fotografa. No i zupelny brak
        retuszu.
    • kalinazkalinowa Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:15
      nie przepadam za tak realistycznymi zdjęciami ale ja trochę staroświecka jestem wink
    • greene3 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:48
      Mnie też się podobają - oceniam jako przyszła panna młoda a nie
      profesjonalista, ale wydaje mi się, że ich klimat jest bardzo odpowiadający
      moim gustom
      Powodzenia - wybierzcie według swojego wyczucia
    • asiaslowinska Re: co sadzicie o tym fotografie? 18.09.06, 09:43
      mi sie podobaja zdjecia, ciekawe fotografie. Wydaje mi sie, ze jakby byla
      ladniejsza Panna Mloda, to wtedy wszyscy by sie zachwycali. Ale to chyba nie o
      to chodzi, aby na zdjeciach byly modelki. Pozdrawiam Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka