umbilicalis 14.09.06, 13:34 chyba sie na niego zdecydyje ale jeszcze chce poznac wasze opinie... www.nakoneczny.pl/pbs/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozi29 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 13:36 profesjonalizm az bije z tych zdjec.... Odpowiedz Link Zgłoś
atka123 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 13:43 Technicznie kiepsko, pomysły średnie a jedna "sesja" i darmowa galeria to trochę mało, żeby zyskać na wiarygodności. Mnie rażą głównie niedoświetlenia i cienie pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
hairandmakeup Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 14:21 brrr, straszne, niewyretuszowane, plamiaste, panna mloda na kanapie miala byc chyba sexsi a wyszedl pomarszczony wieloryb, jej potretem mozna by straszyc a nie sie reklamowac, jedyne kolorowe zdiecie tez chyba malo byc sexi a jest wulgarne...okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzia2 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 14:36 nie podobaja mi sie...miało byc tak nowoczesnie, profesjonalnie a wyszło tak amatorsko, kiczowato....tez byli na mojej liscie fotografów ale szybko odpadli. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 15:37 troszkę takie jakby smutne i nudnawe te zdjęcia...... Odpowiedz Link Zgłoś
alinkast Podłączam sie - a o tym? 14.09.06, 15:52 mielcarek.net/portfolio/slubne/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbilicalis ... 14.09.06, 16:30 fotografem nie jestem wiec moge ocenic te zdjecia tylko wg własnych wrazen...podobaja mi sie .sa inne ... ps link jest z tego forum. piszac o dziewczynie (nie zdjeciach) "pomarszczony wieloryb" ,"portretem mozna straszyc..." mozesz komus zrobic przykrosc.zgłaszam wiec ten post do usuniecia .nie spodziewałam sie ,ze dyskusja pojdzie w tym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
alinkast Re: ... 14.09.06, 16:42 umbilicalis - też uważam te uwagi za wyjątkowo niesmaczne. Dlaczego tylko odpowiadasz na nie pod moim postem? Wygląda jakbym to ja je napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
hairandmakeup Re: ... 14.09.06, 16:42 komu ma sie zrobic przykro? chyba tylko fotografowi, ktory te koszmarki zrobil, nie pisze tu o urodzie panny tylko o braku warsztatu u fotografa, nie wiem czy ktokolwiek chcialby, zeby takie jego zdiecia mogla "podziwiac" szersza publicznosc. wybacz ale nawet najwieksza urode moze "zabic" kiepska fotka. Odpowiedz Link Zgłoś
umbilicalis Re: ... 14.09.06, 16:54 to fotograf jest "pomarszczonym wielorybem"? ps przepraszam alinast Odpowiedz Link Zgłoś
hairandmakeup Re: ... 14.09.06, 18:02 moze lopatologicznie, dziewczyna na zdieciach jest przecietna a dobry fotograf i odpowiednia stylizacja sprawily by, ze wygladala by super. na zdieciu, na ktorym ona lezy na sofie suknia uklada sie fatalnie, marszczy sie i panna przez to wyglada poprostu zle i grubo, normalnie w takiej sytuacji w ruch powinny isc agrafki a jesli nie... nie powinien robic takiej pozy- to chyba jasne. druga rzecz, to kolorowa fotka, zdiecia slubne to cos co pokazuje sie rodzinie a np ja nie koniecznie chciala bym prezetowac powiedzmy babci, mojego meza wpychajacego mi glowe miedzy cycki. i po trzecie panna mloda (o ile stylizacja nie jest z zalozenia "czadowa") powinna wygladac swiezo i delikatnie (i podkresle, ze nie jest to przytyk do wygladu dziewczyny a do jakosci zdiec) i jest to ostatnia rzecz jaka o tych fotkach mozna powiedziec. jesli fotograf ci odpowiada to go bierz i juz ale jesli pytasz na ogolnie dostepnym forum o opinie to sie potem nie dziw, ze ktos moze miec inna niz twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
hairandmakeup Re: Podłączam sie - a o tym? 14.09.06, 16:50 a te sa calkiem fajne i naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
alinkast Re: Podłączam sie - a o tym? 18.09.06, 09:14 No i ostatecznie zdecydowaliśmy się na p. Andrzeja. Spotkaliśmy się, zdjęcia na odbitkach wyglądają jeszcze lepiej niż w galerii. Jest elastyczny i otwarty również na nasze sugestie. No i nie musimy na szczęście dopłacać za zdjęcia plenerowe w innym dniu. Sam nas namówił na inny termin i wybił z głowy robienie wszystkiego w stresie i w biegu tego samego dnia. Mam nadzieję, że będziemy równie zadowoleni jak otrzymamy swoje zdjecia. W tym tyg. podpisujemy umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_paradox Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:00 kilka zdjęć jest ciekawych w tej galerii, a szczególnie mi się spodobało to na sofie, gdzie dziewczyna leży (nie przypomina mi to wieloryba , wręcz przeciwnie, syrenę ) Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:10 No nie jest tak tragicznie moim zdaniem. Ta dziewczyna na sofie to chyba najlepsze zdjecie w tej galerii. Mnostwo pomyslow odgapionych od innych fotografow - od Slowo Honoru, Moment, Fotopracownia, Michalik, KalinaStudio, AmberWind i to wlasnie rzutuje bardzo na niekorzysc fotografa. No i zupelny brak retuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:15 nie przepadam za tak realistycznymi zdjęciami ale ja trochę staroświecka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
greene3 Re: co sadzicie o tym fotografie? 14.09.06, 17:48 Mnie też się podobają - oceniam jako przyszła panna młoda a nie profesjonalista, ale wydaje mi się, że ich klimat jest bardzo odpowiadający moim gustom Powodzenia - wybierzcie według swojego wyczucia Odpowiedz Link Zgłoś
asiaslowinska Re: co sadzicie o tym fotografie? 18.09.06, 09:43 mi sie podobaja zdjecia, ciekawe fotografie. Wydaje mi sie, ze jakby byla ladniejsza Panna Mloda, to wtedy wszyscy by sie zachwycali. Ale to chyba nie o to chodzi, aby na zdjeciach byly modelki. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś