ma-la 20.09.06, 14:30 Czy moze ktoras jest zorientowana, gdzie w Toruniu robia sliczne bukiety slubne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wschodzace_slonce Re: Gdzie bukiet w Toruniu?? 20.09.06, 18:08 Slyszalam ze na ul.Mickiewicza robia ladne (ciocia dostala swietny bukiet na rocznice slubu zamowiony wlasnie tam i byl przesliczny), ja bede miala z kwiaciarni na Kozackiej (mam nadzieje, ze tez robia ladne, wlasciciele sali weselnej wspolpracuja z nimi przy dekoracji, wiec chcialam, zeby bukiety do siebie pasowaly). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-la Re: Gdzie bukiet w Toruniu?? 21.09.06, 11:39 A mozesz mi napisac ile kosztuje korzystanie z uslug kwiaciarni przxy zdobieniu sli?? Odpowiedz Link Zgłoś
mia1986 Re: Gdzie bukiet w Toruniu?? 21.09.06, 14:33 widziałam ze ładne kwiaty robią w kwiaciarni niedaleko kina w stronę filmaru Odpowiedz Link Zgłoś
wschodzace_slonce Re: Gdzie bukiet w Toruniu?? 21.09.06, 14:46 Co do zdobienia sali, to niestety nie wiem ile ono kosztuje. Robie wesele w Rubbensie, i dekoracje kwiatowe sa wliczone w koszty lokalu (wlascicielka twierdzi, ze to okolo 1000 zlotych w sumie, na kwiaty, swiece i obrusy). Wiem, ze na Kozackiej specjalizuja sie w uslugach slubnych i maja rozne cenniki, np na zdobienie kosciola, sali, samochodu itp. ale niestety nimi nie dysponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: Gdzie bukiet w Toruniu?? 21.09.06, 16:32 też polecam kwiaciarnię na ul.Grudziądzkiej-Studio Florystyczne Odpowiedz Link Zgłoś