edyta263 09.10.06, 15:27 Takie ładne , związane wstążeczką, przystrojone. Wiecie gdzie można kupić w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liste_k Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 15:31 a nie lepiej wziąć zwykłe i związać je zwykła poskręcaną tasiemką/wstążeczką? Też ładnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 15:40 można jeszcze zrobić na nich grawer Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 15:43 wg mnie zwykle, proste sa najladniejsze, tez mozna je zwiazac wstazka widzialam gdzies w sklepie takie "weselne" zdobione i dla mnie wygladaly wybitnie odpustowo, blee... Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 15:45 Na allego, wpisz w wyszukiwarkę "kieliszki ślub". www.allegro.pl/search.php?string=kieliszki+%C5%9Blub&buy=0&new=0&pay=0 Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 16:33 na allegro mozna kupić takie kieliszki i chyba wychodzi taniej niz w sklepach ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`` www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=124&logout=1 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 17:04 hmmm... musicie sami dostarczac kieliszki bo lokal nie zapewnia ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: kieliszki dla młodych 09.10.06, 16:33 na noakowskiego jest kwiaciarnio- prezentarnia wiem ze takie pierdołki robią, ale z tego co pamiętam to kolezanka właśie kupiła najprostrze i tylko poszła tam "zapakować". nam takie przygotowali w kanajpie, ale szczerze - nie do końca wiedzieliśmy cy to do stłuczenia czy nie (bo dali w nich szampana na wejściu) wiec grzecznie odstawilismy jednak nie tłukąć (co z nimi potem było -nie wiem) natomiast też jestem za tym aby po prostu za kilka złotych kupić w normalnym sklepie i samemu przewiązac wstązeczkę, ewentualnie dodac do kokardki kwiatka piórko czy co tam komu się podoba, zamiast płacić za to "ślubną" cenę... Odpowiedz Link Zgłoś