krokodyl_13 06.12.08, 01:01 myśli świątecznych od niechcenia. Dochodzę do wniosku że trzeba wzbudzić w sobie potrzebę wspólnego przejścia przez następny rok. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axsa Re: zgadza się 25.12.08, 14:15 e tam... okołoświatecznie to moc truchleje, czy jakos tak Odpowiedz Link
axsa a ja sie nie zgadzam 25.12.08, 17:53 jeszcze raz powtórzę - nie zgadzam się! na takie bezkarne imputacje - żadnych kartonów!! i żadna "NOC,NOC" a o tylu "!!!!!!!!" niesłusznie na mnie rzuconych to już nawet nie wspomnę, bo ja wiem od dawna jaka jest prawda, a i czarno na białym też mam... www.spiewnik.gower.pl/bog_sie_rodzi_mopc_truchleje.html Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: a ja sie nie zgadzam 26.12.08, 10:23 Święta przechodzą a ja jeszcze żyję, zbieram się by przetrwać jeszcze jeden obiad uroczysty z tortem. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Szukam 29.12.08, 10:37 dałam radę,ale nogi ledwo stoją dobrze że brzuch sięgnął podłogi bo jakoś doczołgałam się do pracy. Odpowiedz Link
axsa Re: Szukam 30.12.08, 15:28 Przez całą drogę do pracy masz podłogę pod brzuchem? Mój wlókł sie po schodach, po chodniku, przez przejście dla pieszych, potem troche po torach, kartofliskem, scieżką przez bagna, polem, lasem, przytupując z zimna czasem.... Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Szukam 30.12.08, 20:03 to mozesz swojego brzucha rozlozyc po fotelach i kanapach zamiast ciagnac po kartofliskach... Odpowiedz Link
konto_online Re: Szukam 30.12.08, 22:02 obawiam się, ze starczy go tylko na fotel, a i to w połowie tylko Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Szukam 31.12.08, 11:37 Wiatr w polu łatwo znaleźć zwłaszcza na Pomorzu lub górach, spróbuj go znaleźć w kartoflisku !!! Odpowiedz Link
konto_online Re: Szukam 31.12.08, 13:01 osiedle mam na górce, Wichrowe Wzgórze można rzec kartoflisko widzę z okna, tez jest na górce a więc i wiatr w nim znalazłem gdzie nagroda? Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Szukam 31.12.08, 17:27 Nagroda jest kolorowa skarpetka, która osobiście przyjedzie do ciebie tego wiatru szukać, jeśli się zgodzi. Odpowiedz Link
konto_online Re: Szukam 31.12.08, 19:03 jeśli kolorowa w sensie że mulatka to mmmm zapraszam Odpowiedz Link