Dodaj do ulubionych

ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.10.06, 13:49
super zdjeca i pomysl na slub slub.onet.pl/8138,wasza_galeria.html
ne wiem czemu tyle jest sztywnych ludzi i im robi przykrosc, super ludzie i
super zdjecia. slub.onet.pl/7716,1624503,wasza_galeria.html ci tez
oryginalni, fajne ze ludzie maja takie pomysly!
Obserwuj wątek
    • arwen8 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 14:31
      Niestety na tym forum za podobne pomysły dziewczynom raczej się dostaje...
      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 14:52
        Czyli to oznacza ze jest to bardzo powazne forum??
        • arwen8 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 15:11
          kajcik3 napisała:

> Czyli to oznacza ze jest to bardzo powazne forum??

Powiedziałabym raczej, że niezbyt tolerancyjne.
          • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 15:14
            to moze wprowadzic troche tolerancji
          • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 15:18
            przeraza mnie to ze ludze nie potrafia se wyluzowac i bawic.....
        • patina3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 15:11
          A Stefan to jaki strój prezentuje?
          Dla mnie to coś między piratem a mongolskim strojem z Trylogii.

Hmmm bardzo ciekawa jestem skąd źródło takiego pomysłu. Może stefan jest
          artystą?
    • kalinazkalinowa Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 14:47
      To co oni robili w noc poślubną ?
      wink)))
      A wesele ?
      • kalinazkalinowa Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 14:49
        A jeśli chodzi o drugą galerię to.... o co chodzi ?
        • kingusia1974 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 15:38
          Jak ktoś chce być tradycyjny to niech będzie bo ma prawo do tego, jesli ktoś
          chce wprowadzić zmiany to też ma do tego prawo. Ślub to wyjątkowa i prywatna
          sprawa że każdy ma prawo go uczcić jak chce i jak mu się podoba. Sprawa prosta
          ani osoba o poglądach tradycyjnych nie ma żadnego prawa wymagać od osoby o
          poglądach nowoczesnych tradycyjności ani odwrotnie.
          • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:11
            kingusia1974 napisała:

> Jak ktoś chce być tradycyjny to niech będzie bo ma prawo do tego, jesli ktoś
            > chce wprowadzić zmiany to też ma do tego prawo. Ślub to wyjątkowa i prywatna
            > sprawa że każdy ma prawo go uczcić jak chce i jak mu się podoba.

Zgadza sie ! A komentarze sa takie a nie inne- bo nasz narod jest po prostu
            nietolerancyjny! A tak pozatym to nie kazdy chce miec takie "cyrkowe" zdjecia
            ze swojego slubu!
            • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:14
              A to, ze ktos nie chce miec takich zdjec i według niego sa okropne, to odrazu
              musi je skrytykowac, tak juz jest;P
              • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:32
                ozi29 napisała:

> A to, ze ktos nie chce miec takich zdjec i według niego sa okropne, to odrazu
                > musi je skrytykowac, tak juz jest;P

ja uwazam ze tradycyjne zdjecia sa okropne ale szanuje ludzi za ch wybor
                • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:33
                  No widzisz sa ludzie i ludzie;P
                  • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:36
                    ozi29 napisała:

> No widzisz sa ludzie i ludzie;P

sa ludzie normalni i ludzie zakompleksieni ktorzy nie potrafia wyrwac sie ze
                    schematow i swoje kompleksy wyrazaja w obrazaniu innych
                    • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:37
                      kajcik3 napisała:
                      > sa ludzie normalni i ludzie zakompleksieni ktorzy nie potrafia wyrwac sie ze
                      > schematow i swoje kompleksy wyrazaja w obrazaniu innych
                      Nie koniecznie! Tacy ludzie sa po prostu bezposredni!
                      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:50
                        w 99% tacy ludzie w normalnym zyciu nawet nie potrafia sie odezwac i sa
                        zastraszeni a przez komputerem jak sa anonimowi to sa niewadomo kim i kazdego
                        obrazaja
                • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:35
                  Zalezy co rozumiesz przez termin tradycyjne;P
                  • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:50
                    ozi29 napisała:

> Zalezy co rozumiesz przez termin tradycyjne;P

nudne takie jak prawie wszyscy maja, pozowane, sztuczne i niby romantyczne
                    • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:54
                      kajcik3 napisała:
                      > nudne takie jak prawie wszyscy maja, pozowane, sztuczne i niby romantyczne
                      I to jest wlasnie tolerancja;P
                      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:58
                        jest bo ja takich ludzi nie obrazam a co mysle to moje a ty od razu obrazasz TO
                        jest brak tolerancji
                        • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:59
                          Oj widze, ze nie mamy o czym rozmawiac!
                          • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:00
                            widze ze tematy ci sie skonczyly bo nie poparlam cebie ze ktos jest cyrkowy
                            • arwen8 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:18
                              Karl Rahner pięknie zdefiniował tolerancję:

"Tolerancja jest to gotowość przyznania przedstawicielowi innego
                              światopoglądu tej samej dozy inteligencji i dobrej woli, co sobie."

I tego właśnie często brakuje na tym forum...
            • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:19
              ozi ale ty juz w tym swoim zdaniu kogos krytykujesz bo jest inny niz ty, ja
              uwazam ze ludni ludzie sa bez sensu i mam ce z tego powodu obrazac??
              • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:27
                moze mi w takim razie powiesz kogo ja obrazam...???
                • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:34
                  osoby ktore roba cos innego niz sie przyjelo.... ze ktos ma inne zdjecia to od
                  razu cyrkowe??
                  • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:36
                    Ogolnie post dotyczy"innych" zdjec slubnych(jak sie nie myle...) A cyrkowe jest
                    w cudzysłowiu!
                    • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:38
                      A tak pozatym mi fikołki np kojarza sie z cyrkiem;P
                      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:40
                        bo pewnie nawet nie potrafisz czegos takiego zrobic smile przypuszczam ze twoje
                        zdjecia beda tradycyjne i poprostu nudne, powodzenia z takim podejsciem
                        • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:42
                          I widzisz sama krytykujesz;p A fikołka to raczej kazdy g....i potrafi zrobic;P
                          • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:44
                            no wlasnie nie kazdy !! ja nie krytykuje tylko bronie ludzi oryginalnych zobacz
                            co napisala kingusia1974 moze cie to czegos nauczy, troche tolerancji, dzieki
                            szalonym ludziom swiat jest kolorowy
                            • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:49
                              Słuchaj a czy ja kogos obraziłam? Napisałam tylko "cyrkowe"" bo z takimi mi sie
                              kojarza...Czy to jest obrazanie kogos?Niesadze!Nie moja wina, ze fikołki i
                              takie tam kojarza mi sie z cyrkiem...Ale przeciez nie kazdy musi stanac w
                              studio, za nim "walna" jakas tapete z karaibami i po sprawie! Kazdy ma swoj
                              gust! Jedni chca show drudzy nie! O co wogole to Halo???
                              • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:53
                                ty robisz halo bo zobaczylas inne zdjecia i od razu pelna krytyka i od razu ze
                                sa cyrkowi! poprostu potrafia podskoczyc i zrobic fikolka jak ty to nazywasz,
                                zdjecia sa zywe, wesole i nepozowane dlatego inne a ciebie pewnie nie byloby
                                stac na cos takiego wiec trzeba kogos obrazic
                                • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:55
                                  A skad ty mozesz wiedziec na co mie stac??? Zastanow sie nad tym co piszesz, bo
                                  widze, ze szukasz zaczepki!
                                  • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:59
                                    ty szukasz zaczepki i sie czepiasz fajnych ludzi ktorzy mieli orygnalny pomysl
                                    na zdjecia a na co cie stac to juz widze po twoim stosunku do swiata
                                    ja tylko dalam link do zdjec ktore mi sie podobaja a ty od razu obrazilas tych ludzi
                                    • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:01
                                      Dziewczyno o co ci chodzi??? Co ja o nich takiego napisałam...,???
                                      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:02
                                        ozi29 napisała:

> Dziewczyno o co ci chodzi??? Co ja o nich takiego napisałam...,???
                                        Pod spodem cytat twojego postu smile

A tak pozatym to nie kazdy chce miec takie "cyrkowe" zdjecia
                                        ze swojego slubu!
                                • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 16:57
                                  Zauwaz, ze dla kogos te nudne tradycyjne, mało romantyczne sa po prostu
                                  odpowiednie dla osobowosci! Tak jak te "inne" nietradycyjne sa odpowiednie dla
                                  innych ludzi!
                                  • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:01
                                    ozi29 napisała:

> Zauwaz, ze dla kogos te nudne tradycyjne, mało romantyczne sa po prostu
                                    > odpowiednie dla osobowosci! Tak jak te "inne" nietradycyjne sa odpowiednie dla
                                    > innych ludzi!
                                    ja to zauwazam ale ty nie zauwazasz ze cos innego tez jest fajne, popatrz w
                                    lustro i zastanow sie kim jestes i po co kogos obrazasz
    • hatige Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:05
      czy mnie oczy myla, ze pan mlody ma metke ze sklepu na bucie? jak dla mnie
      pozerstwo... W zyciu bym sie na takie fotki nie zdecydowala.
      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:22
        hatige napisała:

> czy mnie oczy myla, ze pan mlody ma metke ze sklepu na bucie? jak dla mnie
        > pozerstwo... W zyciu bym sie na takie fotki nie zdecydowala.
        >

faktyczne tu tylko krytyka sam zakompleksieni ludzie tu siedza zapatrzeni w
        siebie....powodzenia w takim widzeniu swata...
      • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:28
        Uwazaj bo cie zara kolezanka skrytykuje- ta co jest tolerancyjna ponoc:p buhaha
        • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:32
          ozi widze ze na forum wiele osob skrytykowalas, ty poprostu bostwo jestes !!
          • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:32
            No widzisz!
          • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:32
            Po prostu jedza jestem nie to co Ty...
    • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:33
      A tak przy okazji to jest forum do wyrazania wlasnych opini! Nie mysl, ze
      kazdemu bede slodzic i mowic "sliczne", skoro nie jest!
      • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:37
        nie jedza tyko beznadzejna zakomplesksiona laska ktora zeby sie dowartosciowac
        musi kogos obrazic, pewnie ze mozna wyrazac opinie ale uwazam ze wyzywane se tu
        za swoje problemy nie jest na miejscu
        • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:40
          O widzisz jak ładnie mnie okresliłas!
          I to jest wlasnie forum;P
          • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:41
            i tu sie mylsz
            • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:41
              nie nie mylsz sie;P
        • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:45
          kajcik3 napisała:
          > nie jedza tyko beznadzejna zakomplesksiona laska ktora zeby sie dowartosciowac
          > musi kogos obrazic,
          No tak "cyrkowe" zdjecia ale obraza uffff straszna!
          • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:51
            kobieto jestes poprostu nudna i sama sie zakrecilas w sobie, wiec daj spokoj ludziom
            • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:51
              Na wzajem!
              Zegnam
              • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:56
                hehe widac slaby charakter, duzo jeszcze o zyciu musisz sie nauczyc
                • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 17:58
                  No fikołkow to na pewno;P
                • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:05
                  to widze ze ze sportsmenka rozmawiam smile
                  • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:07
                    Nie no absolutnie, po prostu powiedziałas, ze ja na pewno nie umie fikołkówcrying,
                    jestem zakompleksiona itd... wzielam sobie to do serca i od jutra bede cwiczyc;P
                    • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:10
                      w koncu sie przyznalas smile
                      hehe chcalabym zobaczyc ten twoj cudowny slub smile ale bedzie porazka !! smile
                      • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:12
                        Porazka jest Twoje zycie!
                      • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:12
                        A slubu na pewno nie zobaczysz, takich jak Ty tam dzieki Bogu nie bedzie!
                        • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:18
                          ozi29 napisała:

> A slubu na pewno nie zobaczysz, takich jak Ty tam dzieki Bogu nie bedzie!

a skad znasz moje zycie, jest wlasnie sukcesem !! smile
                          nawet nie mam zamiaru patrzec bo to pewnie przedstawiene haloween bedzie smile
                          widze ze cie zabolalo i masz hopla co i jak i na swoim punkcie smile hehe
                          • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:20
                            kajcik3 napisała:

> ozi29 napisała:
                            >
                            > > A slubu na pewno nie zobaczysz, takich jak Ty tam dzieki Bogu nie bedzie!
                            >
                            > a skad znasz moje zycie, jest wlasnie sukcesem !! smile
                            Czy Ty jestes normalna...??? A skad Ty wiesz jakie bedzie moje wesele w takim
                            razie;P

> nawet nie mam zamiaru patrzec bo to pewnie przedstawiene haloween bedzie smile
                            No przedchwila pisałas, ze chciałabys zobaczyc buhahah;P
                            > widze ze cie zabolalo i masz hopla co i jak i na swoim punkcie smile hehe
                            no hehe na prawde zabawne;p

• ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:22
                              I nie mysl sobie, ze Ty bedziesz mnie obrazala a ja pozostane Ci dluzna!
                              • starucha_izergiel Ja tylko chciała powiedzieć... 29.10.06, 18:30
                                ... że bardzo współczuję Waszym mężom...
                                • ozi29 Re: Ja tylko chciała powiedzieć... 29.10.06, 18:33
                                  A czemu naszym;P?
                            • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:27
                              ktos powedzial ci prawde i zabolalo ?? smile
                              • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:29
                                Tak oczywiscie Pni psycholozko od siedmiu bolesci!
                                • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:29
                                  Pani;p
                                  • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 19:01
                                    ojoj prawda bardzo zabolala !! oj bardzo !! chyba trafilam w czuly punkt smile
    • lifesurfer Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:24
      hej,

pierwsze fotki jak najbardziej taksmile fajny pomysl na sesje! Natomiast nie widze
      nic orginalnego w zdjeciach z drugiego linku... podejrzewam, ze wyglad pana
      mlodego wynika z gego religii badz tez pochodzenia. A zdjecia sa zupelnie
      normalnie, powiedzialabym nawet ze nie najlepszej jakosci. Nie sadze wiec, zeby
      to byl jakis pomysl na slub... trudno zebym powiedziala mojemu T. zeby sie w cos
      takiego ubral... Mysle, ze nie potrzebnie krzyszysz tu o telerancyjnosci bo sama
      w ten sposob jestes nietolerancyjna. Mi tez nie wszystko sie podoba ale staram
      sie zrozumiec i akceptowac, ze ludzie maja swoj sposob na zycie. A ze jestem
      czasem zlosliwa jedza to zdarza mi sie ten sposob czesto krytykowacwink

pozdrwiam serdecznie
      • lifesurfer Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 18:26
        przepraszam za te literowki, mam od kilku dni jakas dzika klawiature...
    • kajcik3 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 19:26
      i tu jest efekt jak przyjazny post jedna doczepliwa osoba potrafi w klotnie
      zamienic smile ja koncze ten temat bo chcialam pokazac orygnialne zdjeca ale
      nektorzy tylko szukaja zaczepki zeby komus dogryzc zaslanajac tym swoje
      problemy. Nie chce mi sie juz rozmawiac z kims na takim poziome, powodzenia w
      zyciu ozi smile
      • kawka74 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 19:58
        Nie chcę Cię martwić, ale tego typu zdjęcia nie są tak oryginalne, jak by się
        mogło wydawać. Teraz przeciętne monidło to rzadkość, prędzej można spotkać
        zajawkę z nocy poślubnej, fikołki na leśnej drodze, pannę młodą na traktorze,
        że już nie wspomnę o obowiązkowych zdjęciach warszawskich par na moście
        Gdańskim. Połowa z tych par zapewne wolałaby rzeczone monidło, przynajmniej na
        to wskazuje wyraz ich twarzy, ale skoro moda każe mieć zdjęcie na moście,
        traktorze czy drodze, to się będzie je miało.
        W zalinkowanych zdjęciach para młoda chyba nieźle się czuła w tych fikołach,
        przynajmniej nie wyglądają na takich, którym pistolet się do głowy przyłożyło i
        kazało wykonać regularny przewrót w przód albo gonić psa.
        Niech każdy robi tak, jak uważa i jak mu dobrze - większa wtedy szansa na udaną
        sesję zdjęciową.
        • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 20:42
          To do tego tolerancyjnego kajcika bylo!
      • ozi29 Re: ale czad ludziki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.06, 20:41
        Nie pograzaj sie całkowicie dziewczyno !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka