kajusieczka 31.10.06, 16:39 Zapraszam do ogladania zdjec z mojego slubu na Cyprze: thad.no-ip.info/cyprus/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinazkalinowa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 17:27 Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia ! Kto byl autorem pomyslu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 17:40 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze... Sliczna para... Musze jednak troche skrytykowac fotografa(to byl fotograf?) Swiadek chyba lepsze zdjecia zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 00:40 > Musze jednak troche skrytykowac fotografa(to byl fotograf?) jesli ogladasz w mniejszej rozdzielczosci to zdjecia stracily troche na jakosci, mozna tez spojrzec na najlepsza rozdzielczosc. Czy chodzi ci o to ze momenty kiepskie uchwycil? Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 20:43 Chodzi mi o to ze zdjecia sa nieprofesjonalne...ale to nie jest wazne... Pieknie wygladaliscie...swietny pomysl Raz jeszcze wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 00:35 > Kto byl autorem pomyslu ? moja mama wszystim z rodziny pomysl sie spodobal, no z drobnymi wyjatkami, zrealizowany, chociaz sie spodziwalam wiekszych klopotow i nakladow. Bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
hinduska Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 19:33 A ja nie moge otworzyc tej strony??? Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 00:38 moj router troszeczke nie wytrzymal obciazenia, jesli ci sie chce to po prostu trzeba probowac Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 20:25 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
martynka825 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 22:20 SUPER - pozdrawiam i wszyskigo najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa ale mialaś brzydka sukienke 01.11.06, 12:37 a z włosami nie mogłaś nic zrobić? wygladaja jak by byłu tłuste, ale pomysł fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: ale mialaś brzydka sukienke 01.11.06, 12:38 Prócz widoków niektórych to nic mnie nie zachwyciło!Ale wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: ale mialaś brzydka sukienke 01.11.06, 17:29 Zobaczymy Twoja sukienke ksiezniczko (jesli bedziesz oczywiscie miala tyle odwagi by wkleic zdjecia...) Moim zdaniem lepiej zainwestowac pieniadze w oryginalny i pomyslowy slub, o ktorym bedzie sie opowiadalo wnukom! Widac niektorym z forumek kiecka przeslania cala uroczystosc. Czy aby nie przesloni Pana Mlodego??? Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: ale mialaś brzydka sukienke 26.11.06, 20:53 Faktycznie krajobraz może sie podobac ale nic poza tym. Sukienka nie za ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 21:35 ejj no nie przesadzajmy, napisałam prawde i nie bądzmy zakłamane. Wygladała fatalnie i tyle, kazdy kto ma oczy to widzi.Juz szczerą byc nie mozna bo zwyzywaja, jak sie umieszca zdjecia to jest sie przyszykowanym chyba na opinie osob trzecich. Czyzby Młoda myslała,że każda bedzie jej zadzrosciła??? Nazbierała na Cypr a na fryzjera i kiecke nie wystarczyło, albo nie zwraca na to uwagi. Ja tak bym nie chciała to wyjatkowy dzien i powinno sie wygladac wyjatkowo a nie jaby sie z sali gimnastycznej wyszło i biała kiecke zarzuciło Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 21:45 Wszystkiego dobrego! Aczkolwiek, mimo przepięknych plenerów, żaden z fotografów się nie spisał zdjęcia są strasznie sztywne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek542 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 09:52 jesus suknia sprzed 10 lat czy po mamie? wloski umyś i to predko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 09:55 Gratuluję pomysłu i jego realizacji Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
agab28 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 10:55 Gratuluje i wszytskiego najlepszego ) mam małe pytanko. kto wam udzielał ślubu????? Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 18:33 > mam małe pytanko. kto wam udzielał ślubu????? miejscowy urzednik stanu cywilnego Odpowiedz Link Zgłoś
pucca3 wszystkiego naj..ale.. 03.11.06, 12:04 wygladałaś faktycznie mało rewelacyjnie. i jeszcze jedno mnie dziwi po co wklejać wszystkie zdjęcia jakie się ma? rozumiem kilka , zeby pokazać innym ale wszystkie tożto jakaś paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: wszystkiego naj..ale.. 03.11.06, 18:36 wygladalam jak zwykle, taka jestem - inna nie bede A jesli chodzi o pokazywanie zdjec to czemu nie, przeciez nikt nie musi ogladac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pucca3 Re: wszystkiego naj..ale.. 03.11.06, 18:51 jeśli tak to tym bardziej mało rewelacyjnie;P Odpowiedz Link Zgłoś
pucek77 W którym hotelu byliście? 03.11.06, 12:13 Tak się pytam, bo niedawno wróciłam i chyba hotel kojarzę A jak się Wam ogólnie na Cyprze podobało? Ja, niestety się zawiodłam (stety, że to wyjazd służbowy był...). Odpowiedz Link Zgłoś
kajusieczka Re: W którym hotelu byliście? 03.11.06, 18:35 Hotel Elias Beach, było ok, świetne jedzenie, basen, tylko hotel zdecydowanie wymaga remontu juz. Mi sie Cypr podobal, chociaz za goraco jak na mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pucek77 Re: W którym hotelu byliście? 05.11.06, 18:35 Wiedziałam, że coś mi wnętrza przypominają Okazuje się , że spędziłam tydzień w Waszym ślubnym miejscu Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 18:59 Zainwestuj w biustonosz, bo niedługo biust bedzie ci zwisał do pasa, a tak moze się zatrzyma w połowie brzucha, jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Dziewczyny, mam propozycję... 03.11.06, 22:48 Czy zamiast wpisywać mało sympatyczne komentarze - choćby nawet były szczere i w opinii oceniającego prawdziwe - nie można po prostu nie pisać nic? I nie piszczie proszę, że jak ktoś wkleja zdjecia to powinien być gotowy na wszystkie koemntarze. W ten sposób dojdziemy do licytacji kto więcj niedociągnieć na zdjeciach, w oprawie i w samej parze wynajdzie. A chyba nie o to chodzi, co? Kajusieczka - gratulacje. Myśmy też myśleli o czymś takim - tylko u nas w grę wchodziło Santorini Nie wypaliło przez teścia - nie poleciałby samolotem... No - ale to inna bajka. Pomysł super ! Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Dziewczyny, mam propozycję... 03.11.06, 23:12 ewik_75 slusznie mowi a Tobie gratuluje; mam nadzieje, ze slub i podroz spelnily Wasze oczekiwanie i beda dla Was niezapomniane pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
horkruks Re: Dziewczyny, mam kiepską propozycję... 04.11.06, 17:55 ewik_75 napisała: > Czy zamiast wpisywać mało sympatyczne komentarze - choćby nawet były szczere i > w opinii oceniającego prawdziwe - nie można po prostu nie pisać nic? można, ale dlaczego? po to jest forum, żeby wyrażać opinie, w kulturalny sposób, owszem, ale niekoniecznie pochlebne. nie każdy uważa, że "dzień bez wazeliny to dzień stracony". Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Dziewczyny, mam kiepską propozycję... 04.11.06, 21:07 > > w opinii oceniającego prawdziwe - nie można po prostu nie pisać nic? > > można, ale dlaczego? po to jest forum, żeby wyrażać opinie, pewnie - ale niekoniecznie wszystkie.... A kultura polega między innymi na umięjetności odsiania tego, co powiedzieć można od tego, co moze lepiej przemilczeć, zeby nie zrobić komuś przykrości... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Dziewczyny, mam kiepską propozycję... 26.11.06, 19:14 horkruks napisała: > po to jest forum, żeby wyrażać opinie, w kulturalny > sposób, owszem, ale niekoniecznie pochlebne. > nie każdy uważa, że "dzień bez wazeliny to dzień stracony". To Ty uwazasz, ze krytyczne opinie w tym watku sa kulturalne? Jest roznica miedzy opinia (nawet niezbyt pochlebna)i konstruktywna krytyka a zwyklym chamstwem i prostactwem-u krytykantek zauwazylam tylko dwie ostatnie cechy. Ot,zeby komus po chamsku dowalic i juz samopoczucie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Dziewczyny, mam propozycję... 26.11.06, 14:52 ewik - zanim rozwinełam wątek już byłam pewna, że pojawią się złosliwe - bo przecież zazdrość w naszym społeczeństwie panuje niestety na całego - no i niestety nie pomyliłam się. Żenada. Do autorki wątku - gratulacje serdeczne! Fantastyczny pomysł - podziwiam za realizację i wykoananie! Odpowiedz Link Zgłoś
kekoa2 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 13:51 wszystkiego naj!cudna sceneria,ciekawie sie oglada takie slubne zdjęcia jak za oknem śnieg.szczerze wam zazdroszcze takiego leniuchowania i ślubowania.co do wygladu-mi sie podoba taka niewymuszona naturalność,przynajmniej widac ze nie skupiałas sie głównie na wyglądzie i świata nie przysłoniły ci dobierania drobiazgow. Odpowiedz Link Zgłoś
horkruks nic specjalnego 04.11.06, 17:48 zdjęcia bez wyrazu, para młoda nijaka, no ale ślub na Cyprze! i czym tu się chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: nic specjalnego 04.11.06, 20:01 horkruks napisała: > zdjęcia bez wyrazu, para młoda nijaka, no ale ślub na Cyprze! i czym tu się > chwalić? może tłustymi włosami?? Odpowiedz Link Zgłoś
amysia1 Re: nic specjalnego 04.11.06, 20:13 Bardzo mi przykro, ale nie za pieknie wygądałaś Sukienka fatalnie dobrana zdjęcia sztywne. Zero samokrytyki - chodzi mi o zdjęcia z basenu. Sam pomysł fajny. Życzę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
amysia1 Re: nic specjalnego 04.11.06, 20:17 Dodam jeszcze - zdjęcia przed i po nocy poślubnej - TANDETA I ŻENADA! Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: nic specjalnego 04.11.06, 21:25 horkruks, czy z tego wynika, że pokazywać należy tylko zdjecia "specjalne"? I jakie to są zdjęcia "specjalne"? Co takiego muszą mieć, żeby się kwalifikowały i aby zminimalizować ryzyko, ze ktoś, korzystając z tego, ze "od tego jest forum" sformułuje na temat tych zdjęć lub Młodej Pary opinię, która dla niego będzie tylko jedną z wielu, a autorkę (autora) wątku głęboko zaboli?? Odpowiedz Link Zgłoś
horkruks Re: nic specjalnego 07.11.06, 20:04 ewik_75 napisała: > horkruks, > > czy z tego wynika, że pokazywać należy tylko zdjecia "specjalne"? > I jakie to są zdjęcia "specjalne"? > > Co takiego muszą mieć, żeby się kwalifikowały i aby zminimalizować ryzyko, ze > ktoś, korzystając z tego, ze "od tego jest forum" sformułuje na temat tych zdję > ć > lub Młodej Pary opinię, która dla niego będzie tylko jedną z wielu, a autorkę > (autora) wątku głęboko zaboli?? moja wypowiedź była w pewnym sensie skrótem myślowym. nie miałam na celu nikogo krzywdzić, ale też nie zamierzam "cenzurować" moich poglądów. co do "specjalnych" zdjęć: przeczytałam; Cypr-pomyślałam WOW! a tymczasem para miała kasę na taką eskapadę, ale nie zadbała o to, żeby coś poza otoczeniem wyglądało fajnie. daleka jestem od koncentracji tylko na tzw.otoczce, 8 m-cy narzeczeństwa nie spędziłam na wybieraniu sukni, fryzury, kapeli itp. ale na tych zdjęciach naprawdę zabrakło mi czegoś. jest to moje zdanie i nie musisz się ze mną zgadzać, tak jak ja nie zgadzam się z Tobą, co do prawa do wyrażania mniej pochlebnych opinii. czy kogoś one "głęboko zabolały"- nie wiesz. nie rozumiem , dlaczego za kogoś tak walczysz. a informacja, że wcale nie wyglądali tak super może się komuś przydać na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: nic specjalnego 08.11.06, 10:01 > moja wypowiedź była w pewnym sensie skrótem myślowym. nie miałam na celu > nikogo krzywdzić, ale też nie zamierzam "cenzurować" moich poglądów. Penwie nie miałaś. Ale też z duzym prawdopodobieństwem można stwierdzć, ze Ci się to udało. Warto o tym pamiętać i miec to na względzie. Co do kasy - to może, skoro wydali na "eskapadę" to zabrakło już na "super wugląd"? Zawsze jest coś za coś. Nie chodzi mi o cenzure - cenura narzucana jest przez kogoś, jeśli Ty podejmuesz decyzję o nie wypowiadaniu się - to jest to Twój wolny wybór, nie cenzura. Czy jeśli widzisz na ulicy nieatrakcyjnych ludzi lub zwyczajnie takich, którzy wg Ciebie wyglądają źle, to do kązdego z nich podchodzisz i mówisz "nie zadbałeś/aś o siebie - jesteś tłusty, łysy, masz połamane paznokcie, brudne ciuchy i śmierdzisz" ?? Nie? No to jak to - cenzurujesz swoje wypowiedzi? Nie wlacze "za kogoś" - tylko raczej "o coś". To już któryś taki wątek - gdzie się wytyka - a to było ni etak, niełądne, niegustowne, Panna Młoda gruba, Pan Młody tłusty/z brzuchem/ za niski/ z zakolami, za duzo ozdób albo za skromnie, tandetnie albo wioskowato, itp. itd... Czemu to ma służyć? Innym? Kiepski argument. I tak "inni" zrobią tak, jak oni chcą, a nie tak jak się krytykantom na forum podoba.... Najwyzej potem nie pokażą zdjęć. A szkoda by było. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 10:07 Co jak co, ale takich komentarzy na tym forum nigdy nie zabraknie...Zgadzam sie z Toba , co to tego, iz nikt na ulicy nie podejdzie do nikogo i nieskrytykuje go za jego wyglad! Tylko, ze tu wszyscy sa animowi i czasami, mowia co chca, czesto na pewno raniac te osoby, ktore krytykuja! Sama wiem po sobie, ze jakbym zamiesciła swoje zdjecia slubne a ktos zaczałby mi wytykac jakies mankamenty urody, bo nie oszukujmy sie, kazdy je ma, to nie byłoby mi za miło... Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:25 wydaje mi się , ze ktoś kto pokazuje swoje zdjęcia publicznie jest świadom możliwej krytyki. nikt jej nie wytyka braku urody tylko braku chęci do jej porawy!Jeśli zaś chodzi o to ze wydali dużo na wycieczke i nie było na "zbędnę"? gadżety to śm,iem stwierdzić ze wolałabym nie zjeść a na szampon w saszetce sobie zostawić jakiegoś pieniążka, albo chociaż mydłem hotelowym przepłukać włosy! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:37 A teraz zastanow sie po co to napisałas...? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:46 Aha to Ok, bo myslalam,ze chcesz bardziej ja obrazic...chociaz mysle, ze bardziej juz sie nie da... a wszystko przez głupia saszetke szamponu;P Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:50 ja nikogo tu nie obraźiłam. Nie skrtytkowałam urody czy też jej braku, a jedynie stwierdziłam fakt , ze szampon by się jednak bardzo przydał Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:53 Odstosunkujmy się od tych nieszczęsnych włosów. OK, gładkie, ale na moje krótkowzroczne oko wcale nie tłuste Poza tym niestety wiem na własnym przykładzie, że jeśli włosy są mało podatne na fryzjerskie zabiegi, to można pół dnia spędzic u mistraz nożyczek i grzebienia, a i tak sie wygląda aż zbyt naturalnie (patrz moje ślubne zdjęcia) Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:55 ejashton nie porównój!!!bo do twojego wyglądu koleżanke dzieli dalllllllllllllllleka droga.....i jeszcze troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:56 Moje włosy tez sie strasznie przetłuszczaja... Ale fakt faktem, jak wyjde od fryzjera- to sa super;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: nic specjalnego 08.11.06, 12:44 ashton napisała: > Odstosunkujmy się od tych nieszczęsnych włosów. OK, gładkie, ale na moje > krótkowzroczne oko wcale nie tłuste Poza tym niestety wiem na własnym > przykładzie, że jeśli włosy są mało podatne na fryzjerskie zabiegi, to można > pół dnia spędzic u mistraz nożyczek i grzebienia, a i tak sie wygląda aż zbyt > naturalnie (patrz moje ślubne zdjęcia) > ja włosy są niepodatne na układanie i jednocześnie w rozpuszczonych wyglądamy bardzo niedbale to wiążemy włoski w najprostszą kitkę i już nie ma stąków Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:54 Akurat nie mowiłam o Tobie ;P Duzo tu jest ostrzejszych komentarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:57 owszem są;P ale śmiem twierdzić , ze te co nic nie napisały poprostu ugryzły się w język Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 12:01 racja ale czasem też - się samo prosi Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 ZAzdrośnice!!!!!!!!!!!!!! 24.11.06, 22:02 Nie każdy jest taki piękny, jak WY dziewczęta... Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: nic specjalnego 04.11.06, 21:27 horkruks napisała: > i czym tu się chwalić? Szczęściem może... ? Co??? Nie każdemu odbija na punkcie fryzury i sukienki... Odpowiedz Link Zgłoś
blady.jacek Re: nic specjalnego 24.11.06, 08:28 czy wy hajtaliście si za karę????????? nigdzie nie widać waszej radości . dziwne - chcieliście nadrobić widokiem????? Odpowiedz Link Zgłoś
lifesurfer Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 21:58 nie rozumiem czemu jestescie takie zlosliwe, wrecz wredne... Leczycie w ten sposob swoje kompleksy czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 22:05 dokładnie przywiązujecie zbyt dużą wagę do wyglądu zbyt małą do samej symboliki uroczystości zaślubin A jeśli ślub by brała para inwalidów o widocznej ułomności też wytykałybyście ich palcami i raczyły złośliwościami ? Odpowiedz Link Zgłoś
pucca3 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 07.11.06, 12:07 ej ej ej! co innego ułomność, upośledzenie czy inna choroba a co innego czysta niedbałość o swój wygląd na codzien i od TAKIEGO święta! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 07.11.06, 13:09 pucca3 napisała: > ej ej ej! > co innego ułomność, upośledzenie czy inna choroba a co innego czysta niedbałość > o swój wygląd na codzien i od TAKIEGO święta! popieram Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 23:33 Gratulacje! Szkoda tylko, że przy takiej okazji nie chcieliście jakoś bardziej wykorzystać tej egzotycznej scenerii, np. poprzez luźniejsze stroje, bardziej wakacyjną oprawę... Sukienka z liści palmowych i naszyjnik z kwiatów byłyby jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
ana_11 do kajusieczki 24.11.06, 14:26 nie przejmuj się głupią krytyką. Pewnie większość panienek, które się wpisywały nie ma gustu, same będą miały cudne "anglezy" na głowie i "eleganckie" rękawiczki z pęntelką na środkowym palcu... Najważniejsze, że umiesz realizować swoje marzenia i jesteś szczęśliwa. PS. podobał mi się twój bukiet. Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:23 Jestescie po prostu zenujace. Nie wiedzialam, ze mozna byc az tak wrednym. Musicie miec straszne kompleksy, skoro daje upust swojej frustracji na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:27 jakiej frustracji??? zdjęcia i Panna Młoda poniżej krytyki! tragedia jak cholera, powinna mandat dostac przestraszyła tymi zdjeciami sporo kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:39 A moze Ty pokazesz swoje zdjecie?? Nie? No tak, przeciez jestes tak brzydka, ze pewnie photoshop nie jest w stanie ci pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:40 a skąd mozesz wiedziec? janowwidzem jestes i czarna magie uprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 15:50 Nie płać fotografowi. Ani grosza. Wyjątkowa sceneria, para młoda bez zadęcia i w swoim, spokojnym stylu, co widać na zdjęciach świadka. A po albumie fotografa miałam wrażenie, że: - braliście ślub w jakimś prowincjonalnym i zaniedbanym hoteliku nad Bałtykiem, z palmą w hallu, - na zdjęciu 57 wyglądasz jak trup po ekshumacji, a generalnie na większości jakby cię wywlekli z łóżka, nie dali się, umalować i uczesać, i kazali lecieć do ślubu, - wyglądasz jakbyś szła do ślubu za karę - sporadycznie udało mu się uchwycić twój uśmiech, - twój mąż wygląda jak karawaniarz. JAK MOŻNA nie wykorzystać takiej scenerii, rany julek... Odpowiedz Link Zgłoś
zolinkaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 18:45 prosze nie wywlekajcie juz tego watku bo nie chce sobie przypominac tych fotosow. Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 19:23 d o tej pory nie udzielam sie w takich dyskusjach, ale troche wiecej kultury by ci sie przydalo. Jestes nietolerancyjna i okrutna. nie musisz ogladac tych zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
martynka825 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 20:16 to fakt - ten wątek jest wyjątkowo nieprzyjemny. Biedna dziewczyna chciała pokazać jedne z najprzyjemniejszych chwil w swoim życiu a tu takie bezpodstawne krytyki ... Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 00:12 co ona oczu nie ma, nie widzi co zamiesciła??na biednie to ona na zdjeciach wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:20 ardnaa napisała: > co ona oczu nie ma, nie widzi co zamiesciła??na biednie to ona na zdjeciach > wygląda I oczywiscie przez mysl Ci nie przejdzie, ze nie kazdemu na takim forum oprawa i rewia mody mozg przyslania. Ludzie czasem chca sie podzielic po prostu szczesciem. Moze pokaz swoje fotki-ocenimy, czy wywolasz tylko ochy i achy. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:52 jeszcze ślubu nie miałam, ale jak będe po to zamieszcze i szczeny Wam opadną Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:28 arieska napisała: I oczywiscie przez mysl Ci nie przejdzie, ze nie kazdemu na takim forum oprawa > i > rewia mody mozg przyslania. Ludzie czasem chca sie podzielic po prostu > szczesciem. No dobra! Ale jakos tego szczescia ni cholery na nich nie widac! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:15 Musze sie niestety z Toba zgodzic Czort z tym, ze młoda wyglada jak wyglada... No coz, moze i nie kazda chce pieknie wygladac w ten tak cudny dzien... Co dla mnie jest nie do pomyslenia, ale tak jak mowiłam czort z tym! Ale fotograf to kompletne dno A Ty kajusiaczku na prawde powinnas sie cieszyc a nie usmiechac sie tak jakbys nie miała zebow Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:33 nnie wiemy, panienika zmyła sie i nie odpisuje. Ale jedz na Cypr to pewnie trafisz na tego fotografa. Pewnie najtańszy, no bo jak to inaczej wytłumaczyć. Na wycieczke nazbierali, ale na fryzury makijaz i usmievh im nie wystarczyło Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:59 ardnaa - jedna laska i tyle jadu - żałosne. Z każdym słowem pokazujesz jak bardzo Cię boli, że Ciebie na to nie stać. Własnie takich ludzi jak ty nie chcę spotykać na swojej drodze - mali, zazdrośni i zakompleksieni. Współczuję Ci - mnie by się nie chciało tracić tyle energii na zazdrość i złośliwość. Zwykła kultura powinna Cie powstrzymać przed wyleaniem potoków takiej żółci - ale widocznie u Ciebie jest w zaniku Odpowiedz Link Zgłoś
eve26 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:47 Kajusieczka, mieliscie fajny pomysl i dobrze, ze udalo sie Wam go zrealizowac. Wcale nie jest to proste, ze wzgledu np. na rodzine i przyjaciol. komentarzami nie przejmuj sie, mysle, ze te dziewczyny z forum po prostu ci zazdroszcza. Wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:57 tak ja bardzo zazdroszce,szczególnie sukni i fryzury. Aż mnie zżera z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 15:01 żal mi Ciebie - zbyt wielu bliskich znajomych to ty chyba nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:20 Twoim zdaniem przyjażń polega na słodzeniu i cukrowanieu??? wspólczuje Twoim przyjaciołom Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:55 nie moja droga - osoba tak złosliwa i okrutna jest chyba bardzo samotna - zawsze jest cos pomiędzy - nie muszę słodzić, żeby mieć przyjaciół - ale skoro tak to pojmujesz to współczuję Ci tym bardziej. Serio - żal mi Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:57 jakoś na brak przyjaciól nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:03 a to już Twoja interpretacja rzeczywistości - ja tam mam nadzieję spotkać jak najmniej takich przesympatycznych i życzliwych inaczej - jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:06 to dobrze, ze masz taka nadzieję. A moze jednak się znamy? Twój instynkt Ci nic nie podpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:07 M.K myslenie, że w sieci każdy jest anonimowy jest błedne do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:24 sorry ale nie kojarzę Cię zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pucca3 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 10:30 czego zazdroszczą bo nie rozumiem? wycieczki? boże też mi powód do zazdrości. a moze "przepięknego " wyglądu? boże nie żartujcie ze tym które tak bronią autorkę podoba się jak wyglądała!? bo raczej w to nie wierze! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 14:58 Moze i nie podobała.. ale po prostu chca byc miłe i nic nie mowia! Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 ardnaa miałaś rację 27.11.06, 14:57 internet nie jest anonimowy - już stajesz się powszechnie znaną mitomanką - ubaw po pachy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=52883613&a=52937798 Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:10 vanilko, a skad wiesz, ze to nie sa jej zdjecia? Na innych portalach nie można juz zamieszczać zdjęć? Głupie rozumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:22 isztarku a przeczytałas CAŁY wątek? Zanim kogos posądzisz o głupie rozumowanie może sama rusz mózgownicą - chyba, że lubisz być nabijana w butelkę przez tanią aferzystkę. Ardnaa to laska (o ile to kobieta a nie pryszczaty troll) wypisuje po różnych forach bzdurne prowokacje. Zajrzyj sobie na Młodziutkie mężatki i inne fora - laska to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:24 to po co jej odpisujecie? Dziwni mmnie takie zachowanie, jak kogos nie lubisz to olewasz. Jak nikt by na nia uwagi nie zwracal to nie piał by. Znudziło by sie i przestałaby na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:26 a tu masz rację - chyba moja niechęć do chamstwa przesłoniła zdrowy rozsądek - zdecydowanie nie zamierzam z tym czymś dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: ardnaa miałaś rację 28.11.06, 08:24 isztarek - a po co w takim razie jej odpisujesz na "Młodych mężatkach"? Może warto się zastosowac do własnych rad i nie brac udziału w pyskówkach? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_nice Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:11 gratuluje i wszystkiego naaaaaajjjjjj!!! Wybacz ale musze skrytykowac fotografa. Nie wiem czy to ktos bez doswiadczenia i z rodziny bo jesli tak to ma prawo robic slabe foty. Jesli zaplaciliscie iles tam i jest to "fachowiec" to bardzo slabo, nie popisal sie. Pozdrawiam i zycze szczecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:14 zdjecia nie powalają, nestety. Ale fajny pomysl, nie zalujecie, iz wesela nie było?? Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:17 Aha Wiekszosc pisze, ze zazdrosnice krytykuja itd itp Dziewczyny bojcie sie Boga czego One maja zazdroscic? Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:25 wiesz mozan Cypru zazdroścć. Ale chyba zazdroszcenie wycieczki wtych czasach jest troche infantylne. Teraz wszedzie mozna pojechac. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:26 Cypru!!!??? A co tu zazdroscic ??? Wycieczki za 20 tys???, gdzie wesele kosztuje o wiele wiecej! Nierozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:28 ozi watpie zeby ta wycieczka kosztował 20 patyków stawiam ze 8 tys, na pewno nie wiecej.Hotel tez nie jest górolotny, jak widac na zdjeciach ale przyznam, ze teraz chetnie bym sie z pracy wyrwała i poleciała na Cypr Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:30 A ja tam nie wiem ile kosztowała! Ale watpie aby ktos zazdroscił autorce watku takiego "czegos"! Odpowiedz Link Zgłoś