Dodaj do ulubionych

Moj slub na Cyprze - zdjecia

31.10.06, 16:39
Zapraszam do ogladania zdjec z mojego slubu na Cyprze:
thad.no-ip.info/cyprus/
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kalinazkalinowa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 17:27
      Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia !
      Kto byl autorem pomyslu ?
      • tykolec Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 17:40
        Wszystkiego najlepszego na nowej drodze...
        Sliczna para...
        Musze jednak troche skrytykowac fotografa(to byl fotograf?)
        Swiadek chyba lepsze zdjecia zrobi...
        • kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 00:40
          > Musze jednak troche skrytykowac fotografa(to byl fotograf?)

jesli ogladasz w mniejszej rozdzielczosci to zdjecia stracily troche na jakosci,
          mozna tez spojrzec na najlepsza rozdzielczosc. Czy chodzi ci o to ze momenty
          kiepskie uchwycil?
          • tykolec Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 20:43
            Chodzi mi o to ze zdjecia sa nieprofesjonalne...ale to nie jest wazne...
            Pieknie wygladaliscie...swietny pomyslsmile
            Raz jeszcze wszystkiego naj...
      • kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 00:35
        > Kto byl autorem pomyslu ?

moja mama smile wszystim z rodziny pomysl sie spodobal, no z drobnymi wyjatkami,
        zrealizowany, chociaz sie spodziwalam wiekszych klopotow i nakladow. Bylo super big_grin
    • hinduska Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 19:33
      A ja nie moge otworzyc tej strony???
      • kingusia1974 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 20:19
        wszystkiego naj
      • kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 00:38
        moj router troszeczke nie wytrzymal obciazenia, jesli ci sie chce to po prostu
        trzeba probowac smile
    • mysza_klapsiara Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 20:25
      Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
    • martynka825 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 31.10.06, 22:20
      SUPER - pozdrawiam i wszyskigo najlepszego smile
      • ardnaa ale mialaś brzydka sukienke 01.11.06, 12:37
        a z włosami nie mogłaś nic zrobić? wygladaja jak by byłu tłuste, ale pomysł
        fajny.
        • ozi29 Re: ale mialaś brzydka sukienke 01.11.06, 12:38
          Prócz widoków niektórych to nic mnie nie zachwyciło!Ale wszystkiego dobrego!
        • athandavan Re: ale mialaś brzydka sukienke 01.11.06, 17:29
          Zobaczymy Twoja sukienke ksiezniczko (jesli bedziesz oczywiscie miala tyle odwagi by wkleic zdjecia...)

Moim zdaniem lepiej zainwestowac pieniadze w oryginalny i pomyslowy slub, o ktorym bedzie sie opowiadalo wnukom! Widac niektorym z forumek kiecka przeslania cala uroczystosc. Czy aby nie przesloni Pana Mlodego???
        • iizabelaa Re: ale mialaś brzydka sukienke 26.11.06, 20:53
          Faktycznie krajobraz może sie podobac ale nic poza tym. Sukienka nie za ciekawa.
    • jaszczurzyca zazroszczę 01.11.06, 20:31
      piękne fotki
    • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 21:35
      ejj no nie przesadzajmy, napisałam prawde i nie bądzmy zakłamane. Wygladała
      fatalnie i tyle, kazdy kto ma oczy to widzi.Juz szczerą byc nie mozna bo
      zwyzywaja, jak sie umieszca zdjecia to jest sie przyszykowanym chyba na opinie
      osob trzecich. Czyzby Młoda myslała,że każda bedzie jej zadzrosciła???
      Nazbierała na Cypr a na fryzjera i kiecke nie wystarczyło, albo nie zwraca na
      to uwagi. Ja tak bym nie chciała to wyjatkowy dzien i powinno sie wygladac
      wyjatkowo a nie jaby sie z sali gimnastycznej wyszło i biała kiecke zarzuciło
    • cotti Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 01.11.06, 21:45
      Wszystkiego dobrego!

Aczkolwiek, mimo przepięknych plenerów, żaden z fotografów się nie spisał sad
      zdjęcia są strasznie sztywne sad
      • kasiorek542 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 09:52
        jesus suknia sprzed 10 lat czy po mamie? wloski umyś i to predko!!!
    • ashton Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 09:55
      Gratuluję pomysłu i jego realizacji wink
      Wszystkiego najlepszego!
    • agab28 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 10:55
      Gratuluje i wszytskiego najlepszego smile)
      mam małe pytanko. kto wam udzielał ślubu?????
      • kajusieczka Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 18:33
        > mam małe pytanko. kto wam udzielał ślubu?????

miejscowy urzednik stanu cywilnego
    • zonajoanna dużo szczęścia 03.11.06, 10:57
      Wszystkiego naj! ale ten fotograf....
      • pucca3 wszystkiego naj..ale.. 03.11.06, 12:04
        wygladałaś faktycznie mało rewelacyjnie. i jeszcze jedno mnie dziwi po co
        wklejać wszystkie zdjęcia jakie się ma?
        rozumiem kilka , zeby pokazać innym ale wszystkie tożto jakaś paranoja!
        • kajusieczka Re: wszystkiego naj..ale.. 03.11.06, 18:36
          wygladalam jak zwykle, taka jestem - inna nie bede smile A jesli chodzi o
          pokazywanie zdjec to czemu nie, przeciez nikt nie musi ogladac.

Pozdrawiam
          • pucca3 Re: wszystkiego naj..ale.. 03.11.06, 18:51
            jeśli tak to tym bardziej mało rewelacyjnie;P
    • pucek77 W którym hotelu byliście? 03.11.06, 12:13
      Tak się pytam, bo niedawno wróciłam i chyba hotel kojarzę smile A jak się Wam
      ogólnie na Cyprze podobało? Ja, niestety się zawiodłam (stety, że to wyjazd
      służbowy był...).
      • kajusieczka Re: W którym hotelu byliście? 03.11.06, 18:35
        Hotel Elias Beach, było ok, świetne jedzenie, basen, tylko hotel zdecydowanie
        wymaga remontu juz. Mi sie Cypr podobal, chociaz za goraco jak na mnie.

Pozdrawiam
        • pucek77 Re: W którym hotelu byliście? 05.11.06, 18:35
          Wiedziałam, że coś mi wnętrza przypominają smile Okazuje się , że spędziłam tydzień
          w Waszym ślubnym miejscu smile Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego dobrego
    • ewa741 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 03.11.06, 18:59
      Zainwestuj w biustonosz, bo niedługo biust bedzie ci zwisał do pasa, a tak moze
      się zatrzyma w połowie brzucha, jak teraz.
      • ozi29 Re:;)))))))))))) 03.11.06, 19:20
        aLE JESTESCIE;P
    • ewik_75 Dziewczyny, mam propozycję... 03.11.06, 22:48
      Czy zamiast wpisywać mało sympatyczne komentarze - choćby nawet były szczere i
      w opinii oceniającego prawdziwe - nie można po prostu nie pisać nic?

I nie piszczie proszę, że jak ktoś wkleja zdjecia to powinien być gotowy na
      wszystkie koemntarze. W ten sposób dojdziemy do licytacji kto więcj
      niedociągnieć na zdjeciach, w oprawie i w samej parze wynajdzie. A chyba nie o
      to chodzi, co?

Kajusieczka - gratulacje.
      Myśmy też myśleli o czymś takim - tylko u nas w grę wchodziło Santorini wink
      Nie wypaliło przez teścia - nie poleciałby samolotem...
      No - ale to inna bajka.

Pomysł super !
      • lifesurfer Re: Dziewczyny, mam propozycję... 03.11.06, 23:12
        ewik_75 slusznie mowismile a Tobie gratuluje; mam nadzieje, ze slub i podroz
        spelnily Wasze oczekiwanie i beda dla Was niezapomnianesmile
        pozdro
      • horkruks Re: Dziewczyny, mam kiepską propozycję... 04.11.06, 17:55
        ewik_75 napisała:

> Czy zamiast wpisywać mało sympatyczne komentarze - choćby nawet były szczere
        i
        > w opinii oceniającego prawdziwe - nie można po prostu nie pisać nic?

można, ale dlaczego? po to jest forum, żeby wyrażać opinie, w kulturalny
        sposób, owszem, ale niekoniecznie pochlebne.
        nie każdy uważa, że "dzień bez wazeliny to dzień stracony".
        • ewik_75 Re: Dziewczyny, mam kiepską propozycję... 04.11.06, 21:07
          > > w opinii oceniającego prawdziwe - nie można po prostu nie pisać nic?
          >
          > można, ale dlaczego? po to jest forum, żeby wyrażać opinie,

pewnie - ale niekoniecznie wszystkie....
          A kultura polega między innymi na umięjetności odsiania tego, co powiedzieć
          można od tego, co moze lepiej przemilczeć, zeby nie zrobić komuś przykrości...
        • arieska Re: Dziewczyny, mam kiepską propozycję... 26.11.06, 19:14
          horkruks napisała:
          > po to jest forum, żeby wyrażać opinie, w kulturalny
          > sposób, owszem, ale niekoniecznie pochlebne.
          > nie każdy uważa, że "dzień bez wazeliny to dzień stracony".

To Ty uwazasz, ze krytyczne opinie w tym watku sa kulturalne? Jest roznica
          miedzy opinia (nawet niezbyt pochlebna)i konstruktywna krytyka a zwyklym
          chamstwem i prostactwem-u krytykantek zauwazylam tylko dwie ostatnie cechy.
          Ot,zeby komus po chamsku dowalic i juz samopoczucie lepsze.
      • vanilla4 Re: Dziewczyny, mam propozycję... 26.11.06, 14:52
        ewik - zanim rozwinełam wątek już byłam pewna, że pojawią się złosliwe - bo
        przecież zazdrość w naszym społeczeństwie panuje niestety na całego - no i
        niestety nie pomyliłam się. Żenada. Do autorki wątku - gratulacje serdeczne!
        Fantastyczny pomysł - podziwiam za realizację i wykoananie!
    • kekoa2 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 13:51
      wszystkiego naj!cudna sceneria,ciekawie sie oglada takie slubne zdjęcia jak za
      oknem śnieg.szczerze wam zazdroszcze takiego leniuchowania i ślubowania.co do
      wygladu-mi sie podoba taka niewymuszona naturalność,przynajmniej widac ze nie
      skupiałas sie głównie na wyglądzie i świata nie przysłoniły ci dobierania
      drobiazgow.
    • horkruks nic specjalnego 04.11.06, 17:48
      zdjęcia bez wyrazu, para młoda nijaka, no ale ślub na Cyprze! i czym tu się
      chwalić?
      • ardnaa Re: nic specjalnego 04.11.06, 20:01
        horkruks napisała:

> zdjęcia bez wyrazu, para młoda nijaka, no ale ślub na Cyprze! i czym tu się
        > chwalić?
        może tłustymi włosami??
        • amysia1 Re: nic specjalnego 04.11.06, 20:13
          Bardzo mi przykro, ale nie za pieknie wygądałaś sad Sukienka fatalnie dobrana
          sadzdjęcia sztywne. Zero samokrytyki - chodzi mi o zdjęcia z basenu.

Sam pomysł fajny.
          Życzę szczęścia
          • amysia1 Re: nic specjalnego 04.11.06, 20:17
            Dodam jeszcze - zdjęcia przed i po nocy poślubnej - TANDETA I ŻENADA!
      • ewik_75 Re: nic specjalnego 04.11.06, 21:25
        horkruks,

czy z tego wynika, że pokazywać należy tylko zdjecia "specjalne"?
        I jakie to są zdjęcia "specjalne"?

Co takiego muszą mieć, żeby się kwalifikowały i aby zminimalizować ryzyko, ze
        ktoś, korzystając z tego, ze "od tego jest forum" sformułuje na temat tych zdjęć
        lub Młodej Pary opinię, która dla niego będzie tylko jedną z wielu, a autorkę
        (autora) wątku głęboko zaboli??
        • horkruks Re: nic specjalnego 07.11.06, 20:04
          ewik_75 napisała:

> horkruks,
          >
          > czy z tego wynika, że pokazywać należy tylko zdjecia "specjalne"?
          > I jakie to są zdjęcia "specjalne"?
          >
          > Co takiego muszą mieć, żeby się kwalifikowały i aby zminimalizować ryzyko, ze
          > ktoś, korzystając z tego, ze "od tego jest forum" sformułuje na temat tych
          zdję
          > ć
          > lub Młodej Pary opinię, która dla niego będzie tylko jedną z wielu, a autorkę
          > (autora) wątku głęboko zaboli??

moja wypowiedź była w pewnym sensie skrótem myślowym. nie miałam na celu nikogo
          krzywdzić, ale też nie zamierzam "cenzurować" moich poglądów.
          co do "specjalnych" zdjęć: przeczytałam; Cypr-pomyślałam WOW! a tymczasem para
          miała kasę na taką eskapadę, ale nie zadbała o to, żeby coś poza otoczeniem
          wyglądało fajnie. daleka jestem od koncentracji tylko na tzw.otoczce, 8 m-cy
          narzeczeństwa nie spędziłam na wybieraniu sukni, fryzury, kapeli itp. ale na
          tych zdjęciach naprawdę zabrakło mi czegoś.

jest to moje zdanie i nie musisz się ze mną zgadzać, tak jak ja nie zgadzam się
          z Tobą, co do prawa do wyrażania mniej pochlebnych opinii. czy kogoś
          one "głęboko zabolały"- nie wiesz. nie rozumiem , dlaczego za kogoś tak
          walczysz. a informacja, że wcale nie wyglądali tak super może się komuś przydać
          na przyszłość
          • ewik_75 Re: nic specjalnego 08.11.06, 10:01
            > moja wypowiedź była w pewnym sensie skrótem myślowym. nie miałam na celu
            > nikogo krzywdzić, ale też nie zamierzam "cenzurować" moich poglądów.

Penwie nie miałaś. Ale też z duzym prawdopodobieństwem można stwierdzć, ze Ci
            się to udało. Warto o tym pamiętać i miec to na względzie.

Co do kasy - to może, skoro wydali na "eskapadę" to zabrakło już na "super
            wugląd"? Zawsze jest coś za coś.

Nie chodzi mi o cenzure - cenura narzucana jest przez kogoś, jeśli Ty
            podejmuesz decyzję o nie wypowiadaniu się - to jest to Twój wolny wybór, nie
            cenzura.

Czy jeśli widzisz na ulicy nieatrakcyjnych ludzi lub zwyczajnie takich, którzy
            wg Ciebie wyglądają źle, to do kązdego z nich podchodzisz i mówisz "nie
            zadbałeś/aś o siebie - jesteś tłusty, łysy, masz połamane paznokcie, brudne
            ciuchy i śmierdzisz" ?? Nie? No to jak to - cenzurujesz swoje wypowiedzi?

Nie wlacze "za kogoś" - tylko raczej "o coś".
            To już któryś taki wątek - gdzie się wytyka - a to było ni etak, niełądne,
            niegustowne, Panna Młoda gruba, Pan Młody tłusty/z brzuchem/ za niski/ z
            zakolami, za duzo ozdób albo za skromnie, tandetnie albo wioskowato, itp.
            itd... Czemu to ma służyć? Innym?
            Kiepski argument. I tak "inni" zrobią tak, jak oni chcą, a nie tak jak się
            krytykantom na forum podoba.... Najwyzej potem nie pokażą zdjęć. A szkoda by
            było.
            • ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 10:07
              Co jak co, ale takich komentarzy na tym forum nigdy nie zabraknie...Zgadzam sie
              z Toba , co to tego, iz nikt na ulicy nie podejdzie do nikogo i nieskrytykuje
              go za jego wyglad! Tylko, ze tu wszyscy sa animowi i czasami, mowia co chca,
              czesto na pewno raniac te osoby, ktore krytykuja! Sama wiem po sobie, ze jakbym
              zamiesciła swoje zdjecia slubne a ktos zaczałby mi wytykac jakies mankamenty
              urody, bo nie oszukujmy sie, kazdy je ma, to nie byłoby mi za miło...
              • zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:25
                wydaje mi się , ze ktoś kto pokazuje swoje zdjęcia publicznie jest świadom
                możliwej krytyki.
                nikt jej nie wytyka braku urody tylko braku chęci do jej porawy!Jeśli zaś chodzi
                o to ze wydali dużo na wycieczke i nie było na "zbędnę"? gadżety to śm,iem
                stwierdzić ze wolałabym nie zjeść a na szampon w saszetce sobie zostawić
                jakiegoś pieniążka, albo chociaż mydłem hotelowym przepłukać włosy!
                • ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:37
                  A teraz zastanow sie po co to napisałas...?
                  • zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:45
                    bo tak uważamsmile
                    • ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:46
                      Aha to Ok, bo myslalam,ze chcesz bardziej ja obrazic...chociaz mysle, ze
                      bardziej juz sie nie da... a wszystko przez głupia saszetke szamponu;P
                      • zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:50
                        ja nikogo tu nie obraźiłam. Nie skrtytkowałam urody czy też jej braku, a
                        jedynie stwierdziłam fakt , ze szampon by się jednak bardzo przydałsmile
                        • ashton Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:53
                          Odstosunkujmy się od tych nieszczęsnych włosów. OK, gładkie, ale na moje
                          krótkowzroczne oko wcale nie tłuste wink Poza tym niestety wiem na własnym
                          przykładzie, że jeśli włosy są mało podatne na fryzjerskie zabiegi, to można
                          pół dnia spędzic u mistraz nożyczek i grzebienia, a i tak sie wygląda aż zbyt
                          naturalnie (patrz moje ślubne zdjęcia)
                          • zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:55
                            ejwinkashton nie porównój!!!bo do twojego wyglądu koleżanke dzieli
                            dalllllllllllllllleka droga.....i jeszcze troszkęwink
                          • ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:56
                            Moje włosy tez sie strasznie przetłuszczaja... Ale fakt faktem, jak wyjde od
                            fryzjera- to sa super;P
                          • kasia-k Re: nic specjalnego 08.11.06, 12:44
                            ashton napisała:

> Odstosunkujmy się od tych nieszczęsnych włosów. OK, gładkie, ale na moje
                            > krótkowzroczne oko wcale nie tłuste wink Poza tym niestety wiem na własnym
                            > przykładzie, że jeśli włosy są mało podatne na fryzjerskie zabiegi, to można
                            > pół dnia spędzic u mistraz nożyczek i grzebienia, a i tak sie wygląda aż zbyt
                            > naturalnie (patrz moje ślubne zdjęcia)
                            >

ja włosy są niepodatne na układanie i jednocześnie w rozpuszczonych wyglądamy
                            bardzo niedbale to wiążemy włoski w najprostszą kitkę i już nie ma stąków
                            smile

• ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:54
                          Akurat nie mowiłam o Tobie ;P Duzo tu jest ostrzejszych komentarzy....
                          • zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 11:57
                            owszem są;P
                            ale śmiem twierdzić , ze te co nic nie napisały poprostu ugryzły się w języksmile
                            • ozi29 Re: nic specjalnego 08.11.06, 12:00
                              Czasami tak jest najlepiej;P
                              • zolinkaa Re: nic specjalnego 08.11.06, 12:01
                                racjawink
                                ale czasem też - się samo prosiwink
                                • martyna1985 ZAzdrośnice!!!!!!!!!!!!!! 24.11.06, 22:02
                                  Nie każdy jest taki piękny, jak WY dziewczęta...
                                  • ozi29 Re: ZAzdrośnice!!!!!!!!!!!!!! 27.11.06, 00:15
                                    niestetycrying
      • ewik_75 Re: nic specjalnego 04.11.06, 21:27
        horkruks napisała:

> i czym tu się chwalić?

Szczęściem może... ?
        Co???

Nie każdemu odbija na punkcie fryzury i sukienki...
      • blady.jacek Re: nic specjalnego 24.11.06, 08:28
        czy wy hajtaliście si za karę?????????
        nigdzie nie widać waszej radości . dziwne - chcieliście nadrobić widokiem?????
    • lifesurfer Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 21:58
      nie rozumiem czemu jestescie takie zlosliwe, wrecz wredne...
      Leczycie w ten sposob swoje kompleksy czy co???
    • kalinazkalinowa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 22:05
      dokładnie przywiązujecie zbyt dużą wagę do wyglądu zbyt małą do samej symboliki
      uroczystości zaślubin
      A jeśli ślub by brała para inwalidów o widocznej ułomności też wytykałybyście
      ich palcami i raczyły złośliwościami ?
      • pucca3 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 07.11.06, 12:07
        ej ej ej!
        co innego ułomność, upośledzenie czy inna choroba a co innego czysta niedbałość
        o swój wygląd na codzien i od TAKIEGO święta!
        • kasia-k Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 07.11.06, 13:09
          pucca3 napisała:

> ej ej ej!
          > co innego ułomność, upośledzenie czy inna choroba a co innego czysta
          niedbałość
          > o swój wygląd na codzien i od TAKIEGO święta!

popieram
    • a1ma Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 04.11.06, 23:33
      Gratulacje! big_grin

Szkoda tylko, że przy takiej okazji nie chcieliście jakoś bardziej wykorzystać
      tej egzotycznej scenerii, np. poprzez luźniejsze stroje, bardziej wakacyjną
      oprawę... Sukienka z liści palmowych i naszyjnik z kwiatów byłyby jak znalazł wink
      • ana_11 do kajusieczki 24.11.06, 14:26
        nie przejmuj się głupią krytyką. Pewnie większość panienek, które się wpisywały
        nie ma gustu, same będą miały cudne "anglezy" na głowie i "eleganckie"
        rękawiczki z pęntelką na środkowym palcu...

Najważniejsze, że umiesz realizować swoje marzenia i jesteś szczęśliwa.
        PS. podobał mi się twój bukiet.
        • purecharm Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:23
          Jestescie po prostu zenujace. Nie wiedzialam, ze mozna byc az tak wrednym. Musicie miec straszne kompleksy, skoro daje upust swojej frustracji na forum.
          • ardnaa Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:27
            jakiej frustracji??? zdjęcia i Panna Młoda poniżej krytyki! tragedia jak
            cholera, powinna mandat dostac przestraszyła tymi zdjeciami sporo kobiet
            • purecharm Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:39
              A moze Ty pokazesz swoje zdjecie?? Nie? No tak, przeciez jestes tak brzydka, ze pewnie photoshop nie jest w stanie ci pomoc.
              • ardnaa Re: do kajusieczki 24.11.06, 15:40
                a skąd mozesz wiedziec? janowwidzem jestes i czarna magie uprawiasz?
    • emka_waw Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 15:50
      Nie płać fotografowi. Ani grosza. Wyjątkowa sceneria, para młoda bez zadęcia i
      w swoim, spokojnym stylu, co widać na zdjęciach świadka. A po albumie fotografa
      miałam wrażenie, że:
      - braliście ślub w jakimś prowincjonalnym i zaniedbanym hoteliku nad Bałtykiem,
      z palmą w hallu,
      - na zdjęciu 57 wyglądasz jak trup po ekshumacji, a generalnie na większości
      jakby cię wywlekli z łóżka, nie dali się, umalować i uczesać, i kazali lecieć
      do ślubu,
      - wyglądasz jakbyś szła do ślubu za karę - sporadycznie udało mu się uchwycić
      twój uśmiech,
      - twój mąż wygląda jak karawaniarz.

JAK MOŻNA nie wykorzystać takiej scenerii, rany julek...
      • zolinkaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 18:45
        prosze nie wywlekajcie juz tego watku bo nie chce sobie przypominac tych fotosow.
        • eve26 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 19:23
          d o tej pory nie udzielam sie w takich dyskusjach, ale troche wiecej kultury by
          ci sie przydalo. Jestes nietolerancyjna i okrutna. nie musisz ogladac tych zdjec
          • martynka825 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 24.11.06, 20:16
            to fakt - ten wątek jest wyjątkowo nieprzyjemny.
            Biedna dziewczyna chciała pokazać jedne z najprzyjemniejszych chwil w swoim
            życiu a tu takie bezpodstawne krytyki ...
            • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 00:12
              co ona oczu nie ma, nie widzi co zamiesciła??na biednie to ona na zdjeciach
              wygląda
              • arieska Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:20
                ardnaa napisała:

> co ona oczu nie ma, nie widzi co zamiesciła??na biednie to ona na zdjeciach
                > wygląda

I oczywiscie przez mysl Ci nie przejdzie, ze nie kazdemu na takim forum oprawa i
                rewia mody mozg przyslania. Ludzie czasem chca sie podzielic po prostu
                szczesciem. Moze pokaz swoje fotki-ocenimy, czy wywolasz tylko ochy i achy.
                • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:52
                  jeszcze ślubu nie miałam, ale jak będe po to zamieszcze i szczeny Wam opadną
                • ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:28
                  arieska napisała:
                  I oczywiscie przez mysl Ci nie przejdzie, ze nie kazdemu na takim forum oprawa
                  > i
                  > rewia mody mozg przyslania. Ludzie czasem chca sie podzielic po prostu
                  > szczesciem.

No dobra! Ale jakos tego szczescia ni cholery na nich nie widac!
      • ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:15
        Musze sie niestety z Toba zgodziccrying
        Czort z tym, ze młoda wyglada jak wyglada...
        No coz, moze i nie kazda chce pieknie wygladac w ten tak cudny dzien...
        Co dla mnie jest nie do pomyslenia, ale tak jak mowiłam czort z tym!
        Ale fotograf to kompletne dnocrying
        A Ty kajusiaczku na prawde powinnas sie cieszyc a nie usmiechac sie tak jakbys
        nie miała zebowcrying
    • delma2 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 00:58
      a kto robił fotki???
      • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:33
        nnie wiemy, panienika zmyła sie i nie odpisuje. Ale jedz na Cypr to pewnie
        trafisz na tego fotografa. Pewnie najtańszy, no bo jak to inaczej wytłumaczyć.
        Na wycieczke nazbierali, ale na fryzury makijaz i usmievh im nie wystarczyło
        • vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:59
          ardnaa - jedna laska i tyle jadu - żałosne. Z każdym słowem pokazujesz jak
          bardzo Cię boli, że Ciebie na to nie stać. Własnie takich ludzi jak ty nie chcę
          spotykać na swojej drodze - mali, zazdrośni i zakompleksieni. Współczuję Ci -
          mnie by się nie chciało tracić tyle energii na zazdrość i złośliwość. Zwykła
          kultura powinna Cie powstrzymać przed wyleaniem potoków takiej żółci - ale
          widocznie u Ciebie jest w zaniku
    • eve26 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:47
      Kajusieczka, mieliscie fajny pomysl i dobrze, ze udalo sie Wam go zrealizowac.
      Wcale nie jest to proste, ze wzgledu np. na rodzine i przyjaciol. komentarzami
      nie przejmuj sie, mysle, ze te dziewczyny z forum po prostu ci zazdroszcza.
      Wszystkiego najlepszego.
      • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 14:57
        tak ja bardzo zazdroszce,szczególnie sukni i fryzury. Aż mnie zżera z zazdrości
        • vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 15:01
          żal mi Ciebie - zbyt wielu bliskich znajomych to ty chyba nie masz
          • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:20
            Twoim zdaniem przyjażń polega na słodzeniu i cukrowanieu??? wspólczuje Twoim
            przyjaciołom
            • vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:55
              nie moja droga - osoba tak złosliwa i okrutna jest chyba bardzo samotna - zawsze
              jest cos pomiędzy - nie muszę słodzić, żeby mieć przyjaciół - ale skoro tak to
              pojmujesz to współczuję Ci tym bardziej. Serio - żal mi Ciebie
              • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 19:57
                jakoś na brak przyjaciól nie narzekamsmile
                • vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:03
                  a to już Twoja interpretacja rzeczywistości - ja tam mam nadzieję spotkać jak
                  najmniej takich przesympatycznych i życzliwych inaczej - jak Ty.
                  • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:06
                    to dobrze, ze masz taka nadzieję. A moze jednak się znamy? Twój instynkt Ci nic
                    nie podpowiada?
                    • ardnaa Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:07
                      M.K
                      myslenie, że w sieci każdy jest anonimowy jest błednesmile
                      do zobaczenia
                      • vanilla4 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 26.11.06, 20:24
                        sorry ale nie kojarzę Cię zupełnie.
      • pucca3 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 10:30
        czego zazdroszczą bo nie rozumiem? wycieczki? boże też mi powód do zazdrości.
        a moze "przepięknego " wyglądu?
        boże nie żartujcie ze tym które tak bronią autorkę podoba się jak wyglądała!? bo
        raczej w to nie wierze!
        • ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 14:58
          Moze i nie podobała.. ale po prostu chca byc miłe i nic nie mowia!
    • vanilla4 ardnaa miałaś rację 27.11.06, 14:57
      internet nie jest anonimowy - już stajesz się powszechnie znaną mitomanką - ubaw
      po pachy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=52883613&a=52937798
      • isztarek Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:10
        vanilko, a skad wiesz, ze to nie sa jej zdjecia? Na innych portalach nie można
        juz zamieszczać zdjęć? Głupie rozumowanie.
        • vanilla4 Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:22
          isztarku a przeczytałas CAŁY wątek? Zanim kogos posądzisz o głupie rozumowanie
          może sama rusz mózgownicą - chyba, że lubisz być nabijana w butelkę przez tanią
          aferzystkę. Ardnaa to laska (o ile to kobieta a nie pryszczaty troll) wypisuje
          po różnych forach bzdurne prowokacje. Zajrzyj sobie na Młodziutkie mężatki i
          inne fora - laska to troll.
          • isztarek Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:24
            to po co jej odpisujecie? Dziwni mmnie takie zachowanie, jak kogos nie lubisz
            to olewasz. Jak nikt by na nia uwagi nie zwracal to nie piał by. Znudziło by
            sie i przestałaby na pewnosmile
            • vanilla4 Re: ardnaa miałaś rację 27.11.06, 15:26
              a tu masz rację - chyba moja niechęć do chamstwa przesłoniła zdrowy rozsądek -
              zdecydowanie nie zamierzam z tym czymś dyskutować.
            • vanilla4 Re: ardnaa miałaś rację 28.11.06, 08:24
              isztarek - a po co w takim razie jej odpisujesz na "Młodych mężatkach"? Może
              warto się zastosowac do własnych rad i nie brac udziału w pyskówkach?
    • sweet_nice Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:11
      gratuluje i wszystkiego naaaaaajjjjjj!!!
      Wybacz ale musze skrytykowac fotografa. Nie wiem czy to ktos bez doswiadczenia
      i z rodziny bo jesli tak to ma prawo robic slabe foty. Jesli zaplaciliscie iles
      tam i jest to "fachowiec" to bardzo slabo, nie popisal sie.
      Pozdrawiam i zycze szczecia!!!
      • isztarek Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:14
        zdjecia nie powalają, nestety. Ale fajny pomysl, nie zalujecie, iz wesela nie
        było??
    • ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:17
      Aha
      Wiekszosc pisze, ze zazdrosnice krytykuja itd itp
      Dziewczyny bojcie sie Boga czego One maja zazdroscic?
      • isztarek Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:25
        wiesz mozan Cypru zazdroścć. Ale chyba zazdroszcenie wycieczki wtych czasach
        jest troche infantylne. Teraz wszedzie mozna pojechac.
        • ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:26
          Cypru!!!??? A co tu zazdroscic ??? Wycieczki za 20 tys???, gdzie wesele
          kosztuje o wiele wiecej! Nierozumiemcrying
          • isztarek Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:28
            ozi watpie zeby ta wycieczka kosztował 20 patykówsmile
            stawiam ze 8 tys, na pewno nie wiecej.Hotel tez nie jest górolotny, jak widac
            na zdjeciachsmile
            ale przyznam, ze teraz chetnie bym sie z pracy wyrwała i poleciała na Cypr
            • ozi29 Re: Moj slub na Cyprze - zdjecia 27.11.06, 15:30
              A ja tam nie wiem ile kosztowała!
              Ale watpie aby ktos zazdroscił autorce watku takiego "czegos"!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka