napolnoc 01.11.06, 21:36 Nie chce miec welonu ani korony , pomyslalam o kapeluszu. Czy cos takiego sie wogole stosuje ? Czy ktoras z Was miala? Macie fajne fotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaa Re: kapelusz 01.11.06, 21:38 fajna sprawa, bedziesz Młoda z klasa Jak najbardziej sie stosuje, zamiast oklepanego welonu piękny kapelusz, miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: kapelusz 01.11.06, 22:02 hehe, wlasnie juz nie taka "mloda"wiec sie w beze wbijac nie bede ani welonem podlogi zamiatac, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: kapelusz 01.11.06, 22:05 Na stronie dwoch fotografów sa dwa fajne zdjecia w kapeluszach. U Kaliny (kalina-studio.com) y chyba slowo honoru (pprzepiekna dziewczyna w pieknym kapeluszu). Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: kapelusz 01.11.06, 21:45 Moja mama miala. Dzisiaj tez czasem sie widuje. Niektorym dziewczynom fajnie, inne wygladaja okropnie. Nie do kazdej sukni pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: kapelusz 01.11.06, 22:47 kapelusz na pewno nie pasuje do "księżniczkowatej" sukni (do takiej pasuje wg mnie tylko siwa peruka rodem z wieku 18). Ale generalnie fajny pomysł tylko zastanawiam się, czy wkładanie- zdejmowanie kapelusza nie będzie ze szkodą dla fryzury Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: kapelusz 01.11.06, 22:50 kapelusz dobrze pasuje do ładnej kobiety, raczej szczupłej... widziałam niedawno PM o urodzie typu "miss Piggy" i w sukience typu "beza" z kapeluszem... zgadnijcie czy dobrze to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurzyca ! 02.11.06, 06:58 o tak podzielam zdanie, szczupła buźka ładnie wygląda w kapeluszu, a może by tak bez niczego na głowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
marweg25 Re: ! 05.11.06, 10:40 Ja miałam kapelusz na głowie i nie żałuję. Oczywiście, że nie pasuje do wszystkich sukienek, ale do większości tak. Z fryzurą nie miałam problemu, bo już przy czesaniu próbnym zaznaczyłam, że będzie kapelusz i fryzurę dobrałyśmy tak, że mogłam kapelusz wkładać i zdejmować bez szwanku dla fryzury. Dodatkowo we włosach miałam mały stroik, który "chował" się w kapeluszu, a ozdabiał głowę na weselu. gdy zdjęłam kapelusz. Przy oczepinach rzucałam bukietem. U mnie w rodzinie jest taka tradycja, że panna młoda nie powinna wracać ze ślubnym bukietem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowa1 Re: ! 05.11.06, 12:31 www.tren.waw.pl/images/suknie/116D.jpg www.tren.waw.pl/images/suknie/99.jpg www.morelle-mariage.fr/accesselle/chapeaux-mariee/dja904.jpg www.morelle-mariage.fr/accesselle/chapeaux-mariee/49_130_beng.jpg www.tylkoona.pl/cms/images/user/231.jpg www.mariesdesylvie.com/catalogues/coll2006/Creationprestige/FAUCON.jpg www.mariesdesylvie.com/catalogues/coll2006/Creationprestige/FESTIVAL.jpg www.mariesdesylvie.com/catalogues/coll2006/Creationprestige/FJORD.jpg www.mariesdesylvie.com/catalogues/coll2006/Creationprestige/FOUGERE.jpg www.mariesdesylvie.com/catalogues/coll2006/Creationprestige/TOUNDRA.jpg www.agnesbridal.com/images/dresses/g-4061-s-135-l.jpg www.agnesbridal.com/images/dresses/g2234_s174h1-l.jpg www.mikawed.com/pic/hats/hat_h5000.jpg www.margarett.pl/zdj/big/arcade/anzio-big.jpg www.margarett.pl/zdj/big/arcade/aurelia-big.jpg www.margarett.pl/zdj/big/arcade/ashley-big.jpg www.agnesbridal.com/images/dresses/g-4073-s-312-l.jpg www.agnesbridal.com/images/dresses/_g-4020-s-314-l.jpg www.morelle-mariage.fr/accesselle/chapeaux-mariee/formidable.jpg www.morelle-mariage.fr/accesselle/chapeaux-mariee/dja659.jpg kklujszo.strony.wi.ps.pl/slub/s2.JPG www.slub.waw.pl/komis/suknie/1530_b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
toptangram Kapelusz 05.11.06, 20:26 Ja mialam z firmy z Poznania. Zamawialam przez salon slubny i zobaczylam na zywo jak zostal przyslany. Model 23. Na sukni byly motywy kwiatowe takie jak na kapeluszu, rowniez przyslane przez firme. I jeszcze jedno. Na zywo wygladal jeszcze ladniej. kristin.pl/kapelusze/ Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: Kapelusz 06.11.06, 14:07 Bardzo mi się pdoodba ten wzór który miałaś. A masz jkieś swoje zdjecie w tym kapeluszu. jesli tak i możesz pdoesłać na gazetowy to będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś