Dodaj do ulubionych

laptop - konkurs

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 14:15
mój młodszy brat obczaił jakis konkurs, że można wygrać lapsa gdzies tam;
jakies cukierki elsy czy cos w tym rodzaju trza opakowania wyslac i jest szansa;
no ale mam pytanko czy warto w to wchodzic czy lepiej samemu sobie kupic?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: laptop - konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 15:35
      cukierki?
      tak!
      kup lepiej sam
    • Gość: kaska Re: laptop - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:33
      laptopa można wygrać w konkursie elsow? przeciez to cukierki...
      nieźle; zawsze myslalam, że w takich konkursach to co najwyzej drugą paczkę w
      gratisie można zgarnąć, a tu prosze;
      sie kraj bogaci ;) to pewnie ten dobrobyt o ktorym mowia Ci co ksiezyc zwineli :D
      • Gość: edgar Re: laptop - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:15
        smiechy, smiechami, ale z tego co wiem to w konkursie Elsow to nie tylko lapsa
        mozna zgarnac, ale i wycieczke do disneylandu; moi mali sasiedzi z klatki lataja
        i sie podniecaja tymi cukierkami
        • Gość: ala Re: laptop - konkurs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 14:21
          ciekawe, ile torebek trzeba tego zeżreć, aby mieć szansę???

co na to Twoja waga? ;)

no i jak na taki pomysł zapatruje się Twój dentysta...
          pewnie JUZ SIĘ CIESZY :))
        • Gość: Wrecekrzepki Re: laptop - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 17:28
          K#wa, zeby tak wiesniacka promocje robic? Gdzie wy sie marketingu uczyliscie, w
          Tadzykistanie? Wynocha z tego forum.
          • Gość: huncwot Re: laptop - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:28
            hahaha; stary, ale pojechales po Azji centralnej ;)) az sie zainteresuje o co
            tam biega z tymi Elsami :D
    • Gość: Kokeeno Re: laptop - konkurs IP: 80.54.202.* 12.05.07, 20:45
      Wiesz, podobno w totka dzisiaj można zgarnąć 5mln PLN - jak myślisz, wchodzć w to? Przynajmniej człowiek nie przytyje, tak jak od cukierków ;oP
      • Gość: rafał Re: laptop - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:33
        taaa... ale tu masz chociaż cukierki na pocieszenie, jak nie wygasz, a w totku,
        to tylko kupon z cyferkmai ;-) a co do konkursu, to sie zainteresuje :D
        słodycze lubie, a laptopik sie przyda! :)

• cyberek4 Re: laptop - konkurs 15.05.07, 19:37
          A ja tam się zainteresuję.
          Moje dzieciaki i tak ciągle coś zują i tak, to co mi szkodzi wysłać, niech
          sobie będa jakies tam elsy. Młodzi jak papierki pozbierają to tez z tego trochę
          radochy mieć będą.
          A jakie warunki tego konkursu?
          • cyberek4 Re: laptop - konkurs 16.05.07, 21:11
            Już sobie znalazłam na www.elsy.pl. Na laptopa się poczaję, ale dineylandem tez
            nie pogardzę....
            • Gość: donovan Re: laptop - konkurs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:32
              No prosze :) Ciekawa sprawa :) Ciekawe czy laptop made in tadżykistan :)
              Pozdrawiam smakoszy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka