lotka81 03.11.06, 18:57 witajcie, planuje tam wesele. moze ktos zna ten lokal bardziej ode mnie i moze cos o nim wiecej powiedziec? szczeg dotyczy obslugi wesel. dzieki i pozdrawiam. asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultramarine1 Re: Hotel Lir Trzebinia 03.11.06, 19:44 Asiu, a nie chciałaś w Dworku? Domyślam się, że z powodów kosztów. Lir należy do tych samych właścicieli co restauracja w Dworku, a kierowniczka jest poprostu rewelacyjna (dba o klienta). Obsługa na weselach w Dworku jest super, ale w Lirze pracuje inna załoga, więc nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka81 Re: Hotel Lir Trzebinia 03.11.06, 21:10 O Dworku nie myslalam, nawet nie pytalam, bo od zawsze kojazy mi sie z wysoka cena. Inne lokale tez odpadaja z drugiego powodu-nie maja terminu na 7.7.2007 Do Lir-a dopiero dzwonilam, wstepnie jestem umowiona, ale pojde go ogladac dopiero po 10 listop bo wczesniej nie ma mnie w okolicy No i dlatego spytalam o opinie o tej sali - jeszcze jej na oczy nie widzialam ani nie mam kogo zapytac jak tam jest, nikt ze znajomych nie mial tam wesela ani nie uczeszcza jako do restauracji Odrobinke przeraza mnie jej bliskie sasiedztwo z rafineria, ale slyszalam ze teren wokol jest zadbany i maja fajny wystroj A pani kierowniczka faktycznie milutka-przynajmniej tak ja odebralam przez telefon pzdr asia Odpowiedz Link Zgłoś
jolka701 Re: Hotel Lir Trzebinia 05.11.06, 08:11 a jaka cena wychodzi w Alfie??? moja kuzynka miała ostatnio wesele na działkach w trzebinia , super wyremontowana sala (w tyn roku) i do tego wynajeła firme "Hanna" gdie oprcz alkoholu nic ją nie interesowało od strony gastronomicznej, wchodizła jak do restauracji bo nawet dekoracje jej opłacili a jedzenia było nie do przejedzenia i naprawde smaczne!! za dwa dni płaciła 115 zł od osoby to uwazam z enaprawde nieduzo zwazywszy na to ze stoły suto zastawione! tez myślała o Alfie ale tu ją wyszło duzo mniej noi nie było sasiedztwa rafineri i baasenu Jolka Odpowiedz Link Zgłoś
lotka81 Re: Hotel Lir Trzebinia 16.11.06, 10:33 no to juz jestesmy po rozmowie z kierowniczka, bedzie 130zl/osobe. w tym 4 gorace posilki, zimna plyta(wedliny,dwa rodzaje sledzi,salatki itp), 3 napoje na osobe(te male pepsi,fanta,sprite), owoce, dzieci do 5 lat gratis, 5-10lat- polowa stawki, kawa herbata bez ograniczen, wystroj sali, dowoz dla nas i apartament w hotelu. tak wiec my jeszcze organizujemy ciasta alkohol i wiecej sokow. mi sie wydaje ze nie najgorsza oferta, umowy jeszce nie podpisalismy-- >rodzice maja sie poznac za tydzien wiec wtedy pewnie podjada tam obejrzec i wtedy podpiszemy wszystko. chyba ze ktoras z Was zna jeszcze jakis fajny lokal w okolicy i moze polecic bo my juz nie mamy pomyslow dworek odpada, za drogo-->to samo oferuja za 140/osobe+oplata za wynajem sali 49zl/godzine. pzdr asia Odpowiedz Link Zgłoś