joooolka 10.11.06, 17:30 Dziewczyny czy wybieracie się na Targi Ślubne w Poznaniu, w Arenie 14 stycznia 2007? To wg organiazatorów największe targi ślubne w Poznaniu i Wielkopolsce, ponad 200 wystawców, pokazy sukien ślubnych itd. Ma być super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada.d.n Re: Targi Ślubne w Poznaniu 10.11.06, 17:34 z doświadczeń z tego roku: i kooooopa ludzi a na targi nie idę, bo to tam się wystawia mamy już pozałatwiane jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Targi Ślubne w Poznaniu 10.11.06, 18:41 wybieramy, z tego to powodu nic jeszcze na 100% nie jest wybrane (mam na myśli sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
korridda Re: Targi Ślubne w Poznaniu 10.11.06, 20:39 eeeeee, Byłam w tym roku i nic nie załatwiłam. Poza tym były dwie konkurencyjne imprezy i części wystawców nie bylo. Nic specjalnego. Wiecej się w necie można dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka76 Re: Targi Ślubne w Poznaniu 25.11.06, 19:44 Witam, od kolezanki wiem, ze w tym roku byly w styczniu dwie imprezy w Arenie. Jedna kompletnie beznadziejna 7 stycznia i druga, ktora byla 15 stycznia, ktora byla rewelacyjna. Pelna Arena wystawcow, super pokazy sukien na scenie. W przyszlym roku ta duza impreaz bedzie 14 stycznia. Ja bede bankowo! Odpowiedz Link Zgłoś