monaliska1985 13.11.06, 17:05 Rety dziewczyny dziś zamówiłam sukienkę ślubną , już się szyje . 6 grudnia mam pierwszą przymiarkę. Już nie moge się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kartynka Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 17:12 Super! Gratulacje! Ja tez zamowilam moja w sobote Do odioru w Marcu Masz jakies zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 18:58 ja też swoją będę odbierała w marcu, albo na początku kwietnia. mam tylko dwa zdjęcia w telefonie, spróbuję ją znaleść w necie. a ty masz jakieś fotki? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:25 fajnie jest mieć coś wymarzonego, wypatrzonego i najpiękniejszego. ja też się dołączę do tych szczęśliwych pań, co już zamówiły - ja dwa tygodnie temu, ale odbiorę najwcześniej w czerwcu;P pozdrawiam ************** Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:28 Ja rowiniesz mam juz ta swoja wymarzona zamowiona, bedzie w Stycniu lub w Lutym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:27 zaraz zaraz... czyli jeśli ja z 12. maja to powinnam też już sukienkę zamawiać? słyszałam, że wystarczy 3-4 m-ce przed ślubem - czy jednak powinnam już w tym tygodniu się przejść po krawcowych i salonach??? myślałam, że po nowym roku Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:30 Lunba - nie przejmuj się, jak masz upatrzony model to zadzwoń do salonu, dowiedz się ile wcześniej musisz ją zamówić i tyle ja zamówiłam już dzisiaj, bo mogą być problemy z koronką do mojej sukni, więc wolę się ubezpieczyć w marcu będę szła na ściaganie miary, przed Wielkanocą pierwsza przymiarka, suknia do odbioru kilka dni przed ślubem jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:32 Ja bylam zamowic suknie w Pazdzierniku. Mi mowily kobiety ze, asz suknia bedzie to twa 3-4 miesiace. Slub mamy 2 czerwca 2007 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:33 ale to wszystko zależy od tego czy już coś masz i ceny, jaką chcesz zapłacić za swoje cudo. ja postanowiłam zamówić już teraz, bo podoba mi się model z kolekcji 2005 i są duuuuże teraz wyprzedaże *********** Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:40 Chmurcia, dobrze, że piszesz o tych wyprzedażach. Mi bardzo zalezy na bardzo dużej wyprzedaży bardzo prostych i uroczych sukni, więc chyba bardzo szybko powinnam się przejść po salonach, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:42 to tak jak mi - tylko musimy się śpieszyć, bo tylko do końca miesiąca Miłych poszukiwań *************** Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:48 lubna chodż już za sukienką. Mi babka w salonie powiedziała, że dobrze że przyszłam teraz a nie w sezonie, bo jest spokojniej. Dostałam rabatu 100zł na sukienke i wyniesie mnie 1350zl. a was? ja mam juz 1 przymiarke 6 grudnia, bo bedziemy wtedy dobierac dodatki do sukni.Teraz już jestem spokojna , wiedząc że juz sie szyje. A wybrałam zupełnie inną niż chciałam, mierzyłam tylko 2 i ta druga była od razu trafiona. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna a nie obawiacie się, że.. 13.11.06, 21:52 O, no patrzcie, dobrze, że weszłam na forum jeszcze, to zaklepię sobie pół czwartku na spacer po głównych "ślubnych" ulicach. Ale by były jaja, jakbym sobie już teraz kieckę zamówiła, jak to wszystko nagle przyspieszyło, oj Nie obawiacie się, że wybierając teraz suknię pozałujecie tego, jeśli przypadkiem za jakiś czas, za 2-3 m-ce zobaczycie jakąś - mimo wszystko - jeszcze "bardziej wymarzoną"? Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:49 Hm. To idę w czwartek rano A czy te spore wyprzedaże to specyfika konkretnego miasta - salonu? Czy są raczej wszędzie? (Ja mieszkam w Poznaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 21:57 raczej wszystkie salony to mają.Tylko u nas Agnes(bydgoszcz) ma wysoką cenę i zero wyprzedaży.reszta salonów ma wyprzedaże albo upusty. Już się nie przejmuje że to nie ta. dokonałam wyboru i reszta sukienek dla mnie nie istnieje. Wiec ruszaj na łowy i zdaj mi relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 22:01 Jednym słowem machina ruszyła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 monalisko:) 13.11.06, 22:09 hej, moja też już się szyje Przymiarka 8.12 dziś szukałam butów, bo już 8. muszę mieć. Znalazłam ładne w Ryłko, ale chcę jeszcze się rozejrzeć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Mam sukienkę :) 13.11.06, 22:09 Z pewnością nie zapomnę, z resztą, pewnie i na ogólnym wszystkim opowiem Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re:Martynka:) 13.11.06, 22:14 Witaj, a już myślałam że o mnie zapomniałaś . Ja też muszę poszukać butów ślubnych,ale narazie żadne mi się nie podobają i szukam też takich na niskim obcasie góra 3-4cm. a na przymiarkę mam mieć już ślubny staniczek. Więc też musze go poszukać gdzieś. Co u ciebie jeszcze ciekawego? Ile cię wyniesie twoja sukienka? pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Mam sukienkę :) 14.11.06, 08:47 jesienne wyprzedaże (niektóre salony zaczynają już od września, ale najczęściej patronują "sale"październik i listopad) są efektem tego, że salony przez cały czas szyją suknie a pod koniec roku sporo modeli zostaje w "magazynie", a że na przełomie grudzień-styczeń w naszym kraju wchodzą nowe modele na następny rok (m.in. te, które są pokazywane na targach ślubnych), to trzeba zwolnić półki i wieszaki. stąd te wyprzedaże. przykładowo: moja suknia, którą wybrałam, a która szyta była przez cały 2006 rok w cenie 1328 zł, teraz zamówiłam za 580 zł. chyba warto się wybrać po salonach pozdrawiam i życzę miłego dnia ******************** Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: Mam sukienkę :) 14.11.06, 08:50 W Łodzi, w Cymbeline była wyprzedaż, gdzie WSZYSTKIE suknie i garnitury kosztowały 800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dusia0701 Re: Monalisko,Martynko :) 14.11.06, 11:29 Widzę,że przygotowania ruszyły pełną parąPokażcie te wasze cudeńka. Tak sobie myśle że może i ja wreszcie bym się wybrałą do salonu Tylko na którą sie zdecydować?? Ehhhh Ps. A gdzie się podziewa hanwar ? Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: dusia:) 14.11.06, 21:51 no ruszaj już do salonu , musisz już się zdecydoać na cos. a masz jakies sukienki upatrzone? ja wybralam inna niz mi sie na poczatku podobala. nie mam zdjec , mam tylko dwa w telefonie, ale jak 6 grudnia bede miala przymiarke to zrobie aparatem i zamieszcze tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jusmac Re: Mam sukienkę :) 14.11.06, 21:57 Chmurcia proszę powiedz gdzie kupiłas sukienkę? Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Mam sukienkę :) 15.11.06, 08:19 hej suknię poszukiwałam we Wr. przy Sokolniczej - tam najwięcej promocji znalazłam pozdrawia ************* Nasz Wyjątkowy Dzień Odpowiedz Link Zgłoś
sandstorm86 Re: Mam sukienkę :) 15.11.06, 11:30 Ja mam ślub dopiero w październiku. Jak tak czytam Wasze wypowiedzi to już nie mogę się doczekać aż pójdę wybierać swoją suknie! Ale to chyba jeszcze za wcześnie. I wyprzedaży też nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Mam sukienkę :) 15.11.06, 11:45 slub mam w sierpniu, a suknia juz upiona wisi w slaonie i na mnie czeka kupilam calkie przez rzypadek, tez byla wyprzedaz, zaoszczedzilam na tej sukni 800zl.polecam wyprzedaze! Odpowiedz Link Zgłoś