margolcjaa 01.06.10, 14:45 Witam Poszukuję Trębacza na oprawę muzyczna do kościoła. Proszę o namiary. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynkadwa Re: Trąbka na Ślub !!! 15.06.10, 10:00 Witaj, spróbuj skontaktować sie z Panem Mirkiem z zespołu MePo lub z Panem Markiem z zespołu A-Magic, są trębaczami , ale nie wiem czy takimi usługami sie zajmują powodzenia :) Odpowiedz Link
trabkab Re: Trąbka na Ślub !!! 05.11.11, 00:33 Wiem, że już za późno ale może komuś się przyda. www.michalkoniarski.com Odpowiedz Link
dawid1989ek Re: Trąbka na Ślub !!! 14.12.11, 20:04 www.dawid-band.pl zapraszam Trebacz na slub !!! Odpowiedz Link
readysetgo Re: Trąbka na Ślub !!! 28.03.14, 00:05 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego banku muzyków na www.overcover.eu Odpowiedz Link
www.muzykanci.pl Re: Trąbka na Ślub !!! 08.01.15, 16:16 Polecamy oprawę muzyczną www.skrzypek.szczecin.pl W ofercie zarówno skrzypek, kwartet smyczkowy, trebacz, jak również soliści operowi, oraz organista. Państwo proponujecie wymarzony skład wokalno - instrumentalny, my z przyjemnością realizujemy. Oprawę muzyczną ślubów realizujemy w Szczecinie, Koszalinie, Gorzowie Wielkopolskim i powiązanych okolicach. Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Trąbka na Ślub !!! 27.04.15, 16:18 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
gosiaimirek Re: Trąbka na Ślub !!! 02.07.16, 18:18 My mielismy od rodzicow koncert niespodzianke orkiestry z niemiec zagrali pod restauracja polgodziny koncert na trabkach bebnach i jeszcze takie male dziewczynki tanczyly.Nie przynudzali tylko tak bardziej rockowo.Super wrazenie zrobili na nas ale najwazniejsze na gosciach.Polecam ich strona www.neubrandenburger-stadtfanfaren.de/ Odpowiedz Link