bettina13 15.02.07, 18:52 cześć, czy możecie polecić w Warszawie dobrego makijażystę i fryjera w jednym? Chodzi o przygotowanie do plenerowej sesji ślubnej , która startuje bardzo rano, wiec salony kosmetyczno-fryzjerskie odpadają. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fotograf_darek Re: makijaż + fryzjer 15.02.07, 21:46 rozumiem,ze masz juz fotografa na te sesje,czy to dopiero zamyśł,zeby wystartowac raniutko? Pytam bo współpracuję ze znakomitą wizażystką i fryzjerką.Na co dzień przygotowuje gwiazdy do programów w telewizji a takze maluje do moich sesjji zdjęciowych Odpowiedz Link Zgłoś
bettina13 Re: makijaż + fryzjer 16.02.07, 20:24 fotografa już mam. A sesja ma by,ć poza Warszawą w plenerach łąkowo-leśnych. S Rozumiem, ze możesz dać mi namiary na te osoby pod warunkiem wyboru Ciebie na fotografa? Czy tak? Jesli nie do prosze podeslij mi proszę nr tel. Szkoda, ze ie natknęłam sie na Twoe zdjęcia wcześniej...Ładne Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf_darek Re: makijaż + fryzjer 19.02.07, 10:50 Przepraszam,ze odpisuje z opóżnieniem ale rzadko tu zagladam.Dziekuje za miłe słowa pod adresem moich zdjęćWizazystka i stylistka jest zawsze obecna na moich sesjach bo to połowa sukcesu,jesli ludzie sa perfekcyjnie przygotowani do zdjęć.Gdybym dał ci namiary na wizazystkę a tego dnia wypadłaby mi sesja ,zostałbym bez "oprawy" w pracy. Szkoda,ze nie trafilismy na siebie wczesniej bo pomysł sesji bardzo mi sie spodobał Odpowiedz Link Zgłoś
mysiazuza Re: makijaż + fryzjer 19.02.07, 12:12 Ja polecam Ci Pania Agnieszke- widzialam juz jej prace, bo malowala rok temu moja kolezanke. Ona tez maluje znane twarze, co widac na jej stronie. Zajrzyj tam agnieszka.wycech.webpark.pl/ Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
123ada Re: makijaż + fryzjer 19.02.07, 13:08 makijaż agabora.com.pl chyba jakoś tak. Widziałam jej makijaże (na żywo), ślubne i do sesji zdjęciowych, wyjątkowo potrafi wyciągnąc z człowieka to co najładniejsze Postanowiłam, że będzie mnie malowac. Nie wiem czy ma zaktualizowaną stronę jakby co to służę do niej namiarami, Moj mail 123ada@gazeta.pl Jeżeli chodzi o fotografa to www.grzegorzsuska.com.pl Umówiłam sie z nim na sesję przed ślubem, będzie robiona w konwencji modowej. Wolę miec mniej zdjęc ale za to dobre i ciekawe. Poza tym jeżeli będziesz miec kamery na ślubie to pamiętaj, że możesz zrobic zdjęcia z ujęc filmowych! Odpowiedz Link Zgłoś
123ada Re: makijaż + fryzjer 19.02.07, 13:21 ...widziałam stronę agnieszka.wycech.... W skali do 10pkt ..., -4 ale to moja subiektywana ocena. ALE! suknie ślubne, które są na tej stronie na 10pkt...,-8,5 - zaniżona ocena (1,5pkt) tylko za brak rozmachu i odwagi (no może budżetu Odpowiedz Link Zgłoś
123ada Re: makijaż + fryzjer 19.02.07, 16:56 agabora.com a nie jak napisałam com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lovable8 Re: makijaż + fryzjer 20.02.07, 13:23 Mogę polecić wizażystkę www.sylwii.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
karska5 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 11:19 Ja sie tu nie udzielam ale widze ze pytacie o makijaz a te pania znam.Mnie tez pani Aga Bora malowala do slubu Malowala tez moja przyjaciolke ,raz do slubu a potem na Sylwestra .Widzialam jej makijaze w gazetach.Jest profesjonalna punktualna i doskonale mnie umalowala a wczesniej bylam na dwoch probach u innych pan i nie bylam zadowolona .I oprocz mnie malowala tez obie mamy i moja swiadkowa i wszystkie wygladalysmy super Pozdrawiam karolina Odpowiedz Link Zgłoś
inteligo7 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 11:23 ja polecam salon w hotelu sobieski,zamawiaja profesjonalna maijazystke a fryzjer jest na miejscu i otworza rano jak zechcesz, wykonanie profesjonalne, co odzwierciedla cena Odpowiedz Link Zgłoś
inteligo7 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 11:26 ps makijaz nie tylko twarzy ale dekolt,ramiona,rece, moj utrzymal sie ponad 16 godzin, fryzura rowniez, pomimo ze slub byl w zimie, a sala byla dobrze ogrzewana, makijazystka pani Lena, fryzjerka Malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
karska5 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 11:35 apropos pani Agi Bory .Chcialam zeby mnie tez czesala do slubu ale ona maluje i doradza w ogolnej stylizacji jesli ktos ma taka potrzebe .Polecila mi dwoch fryzjerow ,jeden mial juz zajety termin a druga fryzjerka mnie czesala na slub .Z fryzury tez bylam bardzo zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
asiek831 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 11:42 A mogłabyś powiedzieć ile płaciłaś za makijaż ślubny u Agi Bory? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
karska5 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 11:52 Nie wiem jakie pani Aga ma ceny teraz .Robilam u tej pani makijaz poltora roku temu i to bylo 150 zl. Moim zdaniem to byly nie wydane tylko dobrze zainwestowane pieniadze -to sa slowa mojego meza i tez tak uwazam . Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1982 Re: makijaż + fryzjer 24.04.07, 12:00 a kto Cie czesał - bo ja własnie tez juz mam makijażystkę i teraz szukam samego fryzjera. Bo wątpię że jest wiele wizażystek które bardzo dobrze robią makijaż i pięknie czeszą - to robota fryzjera... Odpowiedz Link Zgłoś