mada275 14.03.07, 09:35 Prosze o opinie wszystkich tych ktorzy znaja ten zespol! Jak graja na zywo, moze koras z forumowiczek miala ich na swoim weselu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polabb Re: EXODUS BAND - opinie 14.03.07, 09:46 Czy piszesz o Exodus Band z Bestwinki? Odpowiedz Link Zgłoś
polabb Re: EXODUS BAND - opinie 14.03.07, 09:56 Grają super, kolezanka miała i była bardzo zadowolona. Ja też miałam ich wziąc na swoje wesele ale terminu juz nie mieli A Ty kiedy masz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
polabb Re: EXODUS BAND - opinie 14.03.07, 10:02 a skad jestes? Gdzie robisz wesele? Może wiesz cos na temat Domu weselnego Apollo? Odpowiedz Link Zgłoś
mada275 Re: EXODUS BAND - opinie 14.03.07, 11:35 Slub mamy w przyszlym roku w czerwcu w Sosnowcu. Udalo nam sie zlapac jeszcze jeden termin w interesujacym nas miesiacu, w tym roku nie bylo zadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
marcika1411 Re: EXODUS BAND - opinie 16.12.13, 10:04 Polecam całym sercem. Exodus Band grał na naszej imprezie w tym roku. Muzycznie super. Nam zależało, by muzyka była na trochę wyższym poziomie, niż muzyka na typowym weselu. Exodus dał radę. Grali więcej rocka i piosenek, które ludzie znają i śpiewają, aczkolwiek dla starszych gości również przygotowali zestaw przysłowiowych walców i poleczek Impreza prowadzona z energią i uśmiechem. Ludzie na naszym weselu czuli się bardzo dobrze. Jak na "domówce" Dzięki pani Eli wszystko było dopilnowane i zapięte na ostatni guzik.Mogłam w spokoju bawić się i nie myśleć o torcie i podziękowaniach Polecam- warto Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_841 EXODUS BAND - opinie 08.09.14, 12:58 Polecam zespół z całą odpowiedzialnością. Jeżeli zależy Wam na profesjonalnej, eleganckiej oprawie muzycznej na naprawdę wysokim poziomie - nie ma się nad czym zastanawiać. Muzyka na żywo, profesjonalny sprzęt a całość dopełnia niesamowity głos wokalistki. POLECAMMMMMM !!!!! Wesele 19.07.2014r. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9876 Re: EXODUS BAND - opinie 26.04.15, 17:08 Hej, Zastanawiamy sie nad wynajeciem tego zespołu na swoje wesele, podpowiedzcie prosze jak u nich jest z przerwami? Czy czeste, uciążliwe? Odpowiedz Link Zgłoś