mada82 18.03.07, 23:06 Ktoś z Was kupił obrączki w Yes? I jak zadowoleni jesteście? Ceny w sumie mają wyższe niż np w Aparcie ale może warto? Piszcie swoje opinie na temat gdzie kupić obrączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagy Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 07:56 Ja mogę tylko powiedzieć, że pod koniec marca Apart wprowadzi swoją nową kolekcję. Sami jeszcze nie mamy i czekamy na tę kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 08:56 ja polecam Aren jubiler na Jerozolimskich maja duzy wybor, oczywiscie daja wieczysta gwarancje i diamencik obsluga mila i fachowa, ceny przystepne tam kupilismy nasze obraczki Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 10:09 Dobrze wiedzieć Też poczekamy Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 27.03.07, 00:56 W necie już jest dostępna nowa kolekcja! Ja już zamówiłam: kol. nowoczesna, model 363 Odpowiedz Link Zgłoś
alexa38 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.04.07, 09:09 Będziemy mieć te same obrączki (363) Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 10:18 tylko nie kruk. po tym jak wyglądają moje obrączki 9 miesięcy po ślubie będę każdemu odradzać tę firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Powiedz cos wiecej Monia 20.03.07, 17:30 Porysowane? starly sie? Stracily blask? Takie informacje sa dla nas szczegolnie przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna monia 21.03.07, 09:36 a co się stało? bo my mamy własnie z kruka, co prawda ślubu jeszcze nie było, ale sobie je od grudnia nosimy i nic się nie dzieje; są z białego złota; chętnie się dowiem, co mnie czeka, może jakoś uda nam się tego uniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: monia 21.03.07, 11:16 Nasze są z białego złota. Porysowały się i rod zupełnie się z nich starł w 6 miesięcy po ślubie. Za darmo porodowali nam je ponownie, ale 3 miesiące po tym znów widzę, że są do niczego. A bezpłatne rodowanie w Kruku przysługuje tylko 2 lata od daty zakupu Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia-82 Re: monia 21.03.07, 18:50 JA mam pierścionek z kruka, noszę od roku i nic sie nie dzieje. Obrączki też tam kupimy. A rodowanie mam dożywotnio gratis (mamy kartę kruka), ale nie jest potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: monia 22.03.07, 11:29 U nas "poprawianie startych obrączek" jest dożywotnie, więc przynajmniej tyle dobrze. Zobaczymy jak to będzie. Chciałabym tylko wiedzieć jak wyglądają takie starte - robią się złotawe, czy też gorzej to wygląda, jakoś nierówno, jakieś plamy? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: monia 22.03.07, 16:18 Nierodowane białe złoto jest słomkowożółte. Ja właśnie zamawiam takie (nierodowane) w Yes. Ale mam też pierścionek zaręczynowy z białego złota z Kruka, noszę go od półtora roku (zdejmuję tylko do sprzątania np. łazienki)- i nic się dotąd nie starło. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Ja mogę na razie tylko powiedzieć, że.... 20.03.07, 16:55 ...yesowe są bardzo ładne. Pewnie się na nie zdecydujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Red Rubin 20.03.07, 17:29 Dla mnie bezkonkurencyjni Dowolna modyfikacja każdego modelu, grawer gratis, dożywotnia gwarancja, dożywotnie odświeżanie, rodowanie - gratis. Przemiła i cierpliwa obsługa (my kupowaliśmy w Arkadii). Nasze obrączki będą wyglądać tak: www.redrubin.pl/img/obraczki/woda/07.jpg z tym, że moja dodatkowo będzie miała oprawionych pięc brylantów. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:32 a ja sie zastanawiam, czy wogole mozna jeszcze kupic zwykle zlote obraczki bez diamencikow i takie, zeby nie wygladaly jak podkladki pod sruby. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:34 mozna, kazdy jubiler ma wybor miedzy wzorami klasycznymi i nowoczesnymi Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:36 Moze zle szukam, ale u na widzielismy tylko takie z diamencikami. Niektore nawet bardzo mi sie podobaly. Ale wolalabym jednak proste a eleganckie. Tymczasem, jak juz widze cos bez kamieni, to zawsze wyglada to jak nakretka na butelke. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:39 Mało się starałaś szukając, pierwsze lepsze klasyczne, jak naszych rodziców www.udanyslub.com.pl/inc/apart/img/205.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:44 Albo masz zly dzien, albo jestes zmeczona. Przykro mi, ze podobaja mi sie zwykle zlote obraczki. A juz wogole przykro mi jest, ze nie kupuje sukni tylko dlatego, ze jest droga i z kolekcji costam costam. Wybacz mi me fatalne gusta. Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 21:23 Szukałaś zwykłych klasycznych obrączek i takie Ci znalazłam... Dlaczego piszesz, że mam zły dzień... Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
mada275 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 09:49 Piekne, klasyczne obraczki mozna kupic rowniez u dobrego jubilera, napewno duzo taniej ) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 09:54 Klasyczne obrączki ma każdy jubiler. Też jestem zdania, że takie są najładniejsze... a już brylant w męskiej obrączce totalnie nie pasi, no pierwsze skojarzenie to sygnet z bazarku Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 11:30 zosiaczek, no co ty? o co ci chodzi? przeciez to normalne obraczki. inkageo pokazala takie chyba o jakie ci chodzilo? my mamy z apartu, bardzo proste zlote, tylko sciete po brzegach i sa przecudne - to znaczy takie jak ja uwazam za przecudne. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 11:34 Nie chodzi o obraczki, ktore zreszta bardzo mi sie podobaly, chodzi o ten glupi komentarz: "Mało się starałaś szukając, pierwsze lepsze klasyczne, jak naszych rodziców" z tym durnowatym usmieszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 11:38 Moi nie noszą od lat - przypadkiem znalazłam w jakiejś szkatułce. Byłam w szoku! 1) TRZY obrączki 2) szerokość chyba z 10 mm! no porównałam ze swoją 4 mm i były ponad 2 razy szersze 3) mimo tylu lat błyszczały jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 11:47 no a skad ty wiesz zosiaczek ze to byl durnowaty usmieszek? ach ten internet, ilez intencji zostaje odczytanych wedle nastroju i samooceny czytajacego Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 19:02 Ja polecam www.obraczki.com.pl Ceny niewysokie,certyfiat+grawer gratis Obraczki sa piekne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 21:02 no wlasnie mi sie one na zywo nie podobaly (gladkie zlote, bo dwukolorowe ladne), dlatego wybralismy w koncu apart Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 22.03.07, 08:10 A ja sie zaczelam zastanawiac, co jest lepsze. Podobaja mi sie wprawdzie najbardziej klasyczne zlote obraczki. Ale niektorzy tu pisza, ze sie im porysowaly. Moj pierscionek tez juz wyglada jakby wojne przezyl, a i tak wiekszosc czasu przelezal w pudelku. Czy wszystkie materialy sie rysuja? A moze chodzi o probe zlota? Nie znam sie kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 22.03.07, 16:20 Zosiaczku, chyba jesteś lekko przewrażliwiona... Odpowiedz Link Zgłoś
sisigma Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.04.07, 10:44 Zosiu, masz może okres, albo Ci się zbliża? Odpowiedz Link Zgłoś
sisigma Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.04.07, 10:47 eee... gapa ze mnie. Wątek sprzed miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 22.03.07, 16:16 Ja kupuję w yes, bo jestem z tą firmą związana od lat i nigdy nic dziwnego nie działo się z ich biżuterią Dodatkowo przekonuje mnie możliwosć dowolnego zamawiania brylantów do obrączek- w cenie bardzo niskiej (od chyba 70zł za kamień). Odpowiedz Link Zgłoś
gatta26 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 22.03.07, 16:23 Ktoś tu na forum polecał obrączki firmy Łazur. Nie są bardzo drogie i naprawdę ładne - przejrzałam kolekcję na stronie. I przede wszystkim nie robia obrączek rodowanych, tylko z białego złota, które sie nie ściera. Grawer gratis + dożywotnia gwarancja. Chyba zdecydujemy się na tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
bagy Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 24.03.07, 14:42 A i jeszcze mogę wypowiedzieć się co do Kruka hmm obsługa koszmar, nie wiem jak w innych w salonach, ale w Wola Parku obsługuje jakieś wredne babsko. POza tym obrączki umieszczone są w gablocie na wysokości kolan,a kobieta nie chciała nam ich pokazać z bliska tylko kazała wybierać i dopiero wtedy ona łaskawie pokaże. Musieliśmy na nią lekko ryknąc aby podała je wyżej, bo praktycznie nie można było ich zobaczyć a co dopiero wybrac konkretny wzór. Także w końcu podała, mówiąc - "zrobię dla panstwa wyjątek". Pierwszy raz spotkaliśmy się z taką akcją, w pozostałych salonach typu Apart, Gold Commerce,Łazur, Yes i Aren mogłiśmy je dokładnie ogladać zakładać itp Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 24.03.07, 18:51 No my nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń do obsługi, wszystkie obrączki, jakie chcieliśmy mogliśmy poprzymierzać na zmianę po parę razy, a dodatkowo zapowiedziano nam, że przy odbiorze obrączek dostaniemy w prezencie dwie filiżanki; było miło, wesoło i kulturalnie. Niestety, filiżankę pani dała nam jedną i coś tak czuliśmy, że drugą sobie przygarnęła, bo ją samą peszyło, że w wielkim pudełku na 2 filiżanki "wala" się z jednego boku w drugi jedna filiżanka samotna, cóż ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewbia1 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 27.03.07, 08:53 rzeczywiście trafiłaś nieciekawie, babka pewnie miała gorszy dzień, a w pracy zwłaszcza z klientem nie powinna tego okazać. Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi w.kruka. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana13 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 26.03.07, 23:44 szczerze polecam!Sliczne wykonanie!Cena przystepna!Zaplacilismy tylko 738zl za dwukolorowe,4mm obraczki i jestesmy strasznie zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś