Dodaj do ulubionych

obrączki Yes, Apart, Kruk...

18.03.07, 23:06
Ktoś z Was kupił obrączki w Yes? I jak zadowoleni jesteście?
Ceny w sumie mają wyższe niż np w Aparcie ale może warto?
Piszcie swoje opinie na temat gdzie kupić obrączki?
Obserwuj wątek
    • bagy Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 07:56
      Ja mogę tylko powiedzieć, że pod koniec marca Apart wprowadzi swoją nową
      kolekcję. Sami jeszcze nie mamy i czekamy na tę kolekcję.
      • anusiaczek87 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 08:56
        ja polecam Aren jubiler na Jerozolimskich smile maja duzy wybor, oczywiscie daja
        wieczysta gwarancje i diamencik smile obsluga mila i fachowa, ceny przystepne smile
        tam kupilismy nasze obraczki smile
      • mada82 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 10:09
        Dobrze wiedziećsmile Też poczekamysmile
      • agawia84 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 27.03.07, 00:56
        W necie już jest dostępna nowa kolekcja! Ja już zamówiłam: kol. nowoczesna,
        model 363
        • alexa38 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.04.07, 09:09
          Będziemy mieć te same obrączki (363) smile
    • monia76 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 19.03.07, 10:18
      tylko nie kruk. po tym jak wyglądają moje obrączki 9 miesięcy po ślubie będę
      każdemu odradzać tę firmę.
      • nionczka Powiedz cos wiecej Monia 20.03.07, 17:30
        Porysowane? starly sie? Stracily blask? Takie informacje sa dla nas szczegolnie
        przydatne.
      • lubna monia 21.03.07, 09:36
        a co się stało? bo my mamy własnie z kruka, co prawda ślubu jeszcze nie było, ale sobie je od grudnia nosimy i nic się nie dzieje; są z białego złota; chętnie się dowiem, co mnie czeka, może jakoś uda nam się tego uniknąć
        • monia76 Re: monia 21.03.07, 11:16
          Nasze są z białego złota. Porysowały się i rod zupełnie się z nich starł w 6
          miesięcy po ślubie. Za darmo porodowali nam je ponownie, ale 3 miesiące po tym
          znów widzę, że są do niczego. A bezpłatne rodowanie w Kruku przysługuje tylko 2
          lata od daty zakupu sad Odradzam
          • konwalia-82 Re: monia 21.03.07, 18:50
            JA mam pierścionek z kruka, noszę od roku i nic sie nie dzieje. Obrączki też tam
            kupimy. A rodowanie mam dożywotnio gratis (mamy kartę kruka), ale nie jest
            potrzebne smile
          • lubna Re: monia 22.03.07, 11:29
            U nas "poprawianie startych obrączek" jest dożywotnie, więc przynajmniej tyle dobrze. Zobaczymy jak to będzie. Chciałabym tylko wiedzieć jak wyglądają takie starte - robią się złotawe, czy też gorzej to wygląda, jakoś nierówno, jakieś plamy?
            • monia76 Re: monia 22.03.07, 16:17
              żółtawe i matowe. jakby z aluminium zrobione.
            • memphis90 Re: monia 22.03.07, 16:18
              Nierodowane białe złoto jest słomkowożółte. Ja właśnie zamawiam takie
              (nierodowane) w Yes. Ale mam też pierścionek zaręczynowy z białego złota z
              Kruka, noszę go od półtora roku (zdejmuję tylko do sprzątania np. łazienki)- i
              nic się dotąd nie starło.
    • uccellino Ja mogę na razie tylko powiedzieć, że.... 20.03.07, 16:55
      ...yesowe są bardzo ładne. Pewnie się na nie zdecydujemy.
    • a1ma Red Rubin 20.03.07, 17:29
      Dla mnie bezkonkurencyjni smile

Dowolna modyfikacja każdego modelu, grawer gratis, dożywotnia gwarancja,
      dożywotnie odświeżanie, rodowanie - gratis.
      Przemiła i cierpliwa obsługa (my kupowaliśmy w Arkadii).

Nasze obrączki będą wyglądać tak:
      www.redrubin.pl/img/obraczki/woda/07.jpg
      z tym, że moja dodatkowo będzie miała oprawionych pięc brylantów.
    • zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:32
      a ja sie zastanawiam, czy wogole mozna jeszcze kupic zwykle zlote obraczki bez
      diamencikow i takie, zeby nie wygladaly jak podkladki pod sruby.
      • inkageo Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:34
        Można...
      • anusiaczek87 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:34
        mozna, kazdy jubiler ma wybor miedzy wzorami klasycznymi i nowoczesnymi smile
        • zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:36
          Moze zle szukam, ale u na widzielismy tylko takie z diamencikami. Niektore nawet
          bardzo mi sie podobaly. Ale wolalabym jednak proste a eleganckie. Tymczasem, jak
          juz widze cos bez kamieni, to zawsze wyglada to jak nakretka na butelke.
          • inkageo Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:39
            Mało się starałaś szukając, pierwsze lepsze klasyczne, jak naszych rodzicówsmile
            www.udanyslub.com.pl/inc/apart/img/205.jpg
            • zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 20:44
              Albo masz zly dzien, albo jestes zmeczona. Przykro mi, ze podobaja mi sie zwykle
              zlote obraczki. A juz wogole przykro mi jest, ze nie kupuje sukni tylko dlatego,
              ze jest droga i z kolekcji costam costam. Wybacz mi me fatalne gusta.
              • inkageo Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.03.07, 21:23
                Szukałaś zwykłych klasycznych obrączek i takie Ci znalazłam... Dlaczego
                piszesz, że mam zły dzień... Bez sensu...
              • mada275 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 09:49
                Piekne, klasyczne obraczki mozna kupic rowniez u dobrego jubilera, napewno duzo
                taniej )
                • ashton Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 09:54
                  Klasyczne obrączki ma każdy jubiler. Też jestem zdania, że takie są
                  najładniejsze... a już brylant w męskiej obrączce totalnie nie pasi, no
                  pierwsze skojarzenie to sygnet z bazarku wink
                  • dagps Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 11:30
                    zosiaczek, no co ty?smile o co ci chodzi? przeciez to normalne obraczki. inkageo
                    pokazala takie chyba o jakie ci chodzilo?
                    my mamy z apartu, bardzo proste zlote, tylko sciete po brzegach i sa przecudne -
                    to znaczy takie jak ja uwazam za przecudne.
                    • zosiaczek25 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 21.03.07, 11:34
                      Nie chodzi o obraczki, ktore zreszta bardzo mi sie podobaly, chodzi o ten glupi
                      komentarz: "Mało się starałaś szukając, pierwsze lepsze klasyczne, jak naszych
                      rodzicówsmile" z tym durnowatym usmieszkiem.
                      • ashton Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 11:38
                        Moi nie noszą od lat - przypadkiem znalazłam w jakiejś szkatułce. Byłam w szoku!
                        1) TRZY obrączki
                        2) szerokość chyba z 10 mm! no porównałam ze swoją 4 mm i były ponad 2 razy
                        szersze
                        3) mimo tylu lat błyszczały jak nowe.
                        • zosiaczek25 Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 11:40
                          Trzy obraczki?
                          • dagps Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 11:47
                            no a skad ty wiesz zosiaczek ze to byl durnowaty usmieszek?

ach ten internet, ilez intencji zostaje odczytanych wedle nastroju i samooceny
                            czytajacegosad
                            • zaczarowana13 Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 19:02
                              Ja polecam www.obraczki.com.pl
                              Ceny niewysokie,certyfiat+grawer gratis
                              Obraczki sa piekne!!!
                              • dagps Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 21.03.07, 21:02
                                no wlasnie mi sie one na zywo nie podobaly (gladkie zlote, bo dwukolorowe
                                ladne), dlatego wybralismy w koncu apart
                                • zosiaczek25 Re: Obrączki naszych rodziców ;-) 22.03.07, 08:10
                                  A ja sie zaczelam zastanawiac, co jest lepsze. Podobaja mi sie wprawdzie
                                  najbardziej klasyczne zlote obraczki. Ale niektorzy tu pisza, ze sie im
                                  porysowaly. Moj pierscionek tez juz wyglada jakby wojne przezyl, a i tak
                                  wiekszosc czasu przelezal w pudelku. Czy wszystkie materialy sie rysuja? A moze
                                  chodzi o probe zlota? Nie znam sie kompletnie.
                      • gatta26 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 22.03.07, 16:20
                        Zosiaczku, chyba jesteś lekko przewrażliwiona...
                      • sisigma Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.04.07, 10:44
                        Zosiu, masz może okres, albo Ci się zbliża?
                        • sisigma Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 20.04.07, 10:47
                          eee... gapa ze mnie. Wątek sprzed miesiaca big_grin
    • memphis90 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 22.03.07, 16:16
      Ja kupuję w yes, bo jestem z tą firmą związana od lat i nigdy nic dziwnego nie
      działo się z ich biżuteriąsmile Dodatkowo przekonuje mnie możliwosć dowolnego
      zamawiania brylantów do obrączek- w cenie bardzo niskiej (od chyba 70zł za kamień).
    • gatta26 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 22.03.07, 16:23
      Ktoś tu na forum polecał obrączki firmy Łazur. Nie są bardzo drogie i naprawdę
      ładne - przejrzałam kolekcję na stronie. I przede wszystkim nie robia obrączek
      rodowanych, tylko z białego złota, które sie nie ściera. Grawer gratis +
      dożywotnia gwarancja. Chyba zdecydujemy się na tą firmę.
      • bagy Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 24.03.07, 14:42
        A i jeszcze mogę wypowiedzieć się co do Kruka hmm obsługa koszmar, nie wiem jak
        w innych w salonach, ale w Wola Parku obsługuje jakieś wredne babsko. POza tym
        obrączki umieszczone są w gablocie na wysokości kolan,a kobieta nie chciała nam
        ich pokazać z bliska tylko kazała wybierać i dopiero wtedy ona łaskawie pokaże.
        Musieliśmy na nią lekko ryknąc aby podała je wyżej, bo praktycznie nie można
        było ich zobaczyć a co dopiero wybrac konkretny wzór. Także w końcu podała,
        mówiąc - "zrobię dla panstwa wyjątek". Pierwszy raz spotkaliśmy się z taką
        akcją, w pozostałych salonach typu Apart, Gold Commerce,Łazur, Yes i Aren
        mogłiśmy je dokładnie ogladać zakładać itp
        • lubna Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 24.03.07, 18:51
          No my nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń do obsługi, wszystkie obrączki, jakie chcieliśmy mogliśmy poprzymierzać na zmianę po parę razy, a dodatkowo zapowiedziano nam, że przy odbiorze obrączek dostaniemy w prezencie dwie filiżanki; było miło, wesoło i kulturalnie. Niestety, filiżankę pani dała nam jedną i coś tak czuliśmy, że drugą sobie przygarnęła, bo ją samą peszyło, że w wielkim pudełku na 2 filiżanki "wala" się z jednego boku w drugi jedna filiżanka samotna, cóż ;-/
        • ewbia1 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 27.03.07, 08:53
          rzeczywiście trafiłaś nieciekawie, babka pewnie miała gorszy dzień, a w pracy
          zwłaszcza z klientem nie powinna tego okazać. Ja jestem bardzo zadowolona z
          obsługi w.kruka.
      • zaczarowana13 Re: obrączki Yes, Apart, Kruk... 26.03.07, 23:44
        szczerze polecam!Sliczne wykonanie!Cena przystepna!Zaplacilismy tylko 738zl za
        dwukolorowe,4mm obraczki i jestesmy strasznie zadowoleni!
        • zaczarowana13 Lazur... 26.03.07, 23:45
          chodzilo o obraczki firmy LAzur..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka