maraxela 23.03.07, 14:40 picasaweb.google.pl/maraxela/Maja no wlasnisnie mam problem ww czy welon,przy takich wlosach wogole pasuje?? mioz diadem a moze kwiatek????? nie mam pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golinda Re: co na glowe 23.03.07, 14:43 ja bym na twoim miejscu nic nie zakładała na głowę do takiej fryzury raczej diadem nie pasuje, welon też niekoniecznie, a kwiatek z kolei średnio do sukienki chyba, że będziesz miała inną fryzurę... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: co na glowe 23.03.07, 14:44 Przymierzaj wszystko po kolei. Kwiatek najmniej mi się tu widzi, ale kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: co na glowe 23.03.07, 14:46 Ty ashton, a co ten ksiadz chcial od Twojego meza? Na zdjeciach wyglada w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: co na glowe 23.03.07, 14:49 Po prostu był wielce przerażony (Mąż, nie ksiądz). A zdjęcia dałam najbardziej lajtowe Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: co na glowe 23.03.07, 14:54 Mi nie podobają się welonu do krótkich włosów. Wydaje mi się, że jeszcze bardziej podkreślają chłopięcą fryzurę. Do tej sukni bym nie zakładała welonu, bo dół jest firnakowato-weloniasty, wszystko się razem pogryzie. Diademu też nie, bo będziesz wyglądała jak amerykańska miss nastolatek. Może jakiś żywy kwiat albo zupełnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: co na glowe 23.03.07, 14:59 Ja tez jestem za kwiatem albo po prostu postwa na ladna fryzurke i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: co na glowe 23.03.07, 15:00 a może kwiat i ładna fryzurka? będzie lekko i dziewczęco Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: co na glowe 23.03.07, 15:07 Ja też myślę, że welon nie będzie pasował. Też nie mam pojęcia "co na głowie". W welonie czuję się tak dziwnie jak w jakimś przebraniu... Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: co na glowe 23.03.07, 15:09 ja też zrezygnowałabym z welonu, diamdemu itp. Sukienka jest dość okazała więc nie można za bardzo szaleć Myślę, że jakiś delikatny kwiat to wszystko na co możesz sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
langolier_maximus Re: co na glowe 23.03.07, 15:11 welon moze sie zsuwac. mi do takich wlosow idealnie pasuje jakis kwiatek czy cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: co na glowe 23.03.07, 16:03 Chcieć to móc - jak przymierzysz welon i uznasz że jest fajnie, to kichaj na wszystko inne. A trzymać się będzie, zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
maraxela Re: co na glowe 23.03.07, 16:15 jeszcze mam 6 miseicy do slubu wlosy podrosna chociaz troche Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: co na glowe 23.03.07, 16:20 eee... to do tej pory na pewno trochę urosną Odpowiedz Link Zgłoś