Dodaj do ulubionych

Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic?

12.04.07, 11:27
Chodzi mi o salon sukien ślubnych na ulicy Dolne Młyny. Czy któraś z Was
odwiedzała ten salon? Czy warto się wybrać, jaka obsługa, jakie ceny sukienek.
Bardzo dziękuję za wszelkie info i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • zosiaczek25 Boleslawiec... 12.04.07, 12:00
      Kojarzy mi sie od 2 dni tylko z 50km kolejka do przejscia granicznego...
    • zimnadupa81 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 12:06
      W Bolesławcu się urodziłam.Macie świetne dyskoteki smile.Kiedyś ukradli mi torebkę
      koło "BOLKO".Ale o salonie ślubnym to nic niewiem.
      • aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 19:58
        ten salon jak wszystkie,ma przemila obsluge,jednak ceny sukien i dodatkow
        troszke zawyzone.Osobiscie kupilam suknie w Jeleniej Gorze i polecam bo maja
        ogromny wybor.Zerknij na ich strone;
        suknie.gebi.pl/index1.html
        A w Boleslawcu jest salon w ktorym uszyja ci jaka zehcesz suknie
        (podobno),prawdopodobnie maja sklep na wesolej.Nic wiecej nie wiem o salonach w
        Boleslawcu bo nawet nie szukalam.Ja odwiedzilam tylko ten jeden salon,w J.G.
        • szamara Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 13.04.07, 12:08
          Aniu a mogłabyś mi napisać ile wyniosła Cię ta sukienka? A może masz link, do
          modelu który wybrałaś. Jaka jest tam obsługa itp. Będę Ci bardzo wdzięczna.
          Pozdrawiam!!
          • aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 22:59
            Uszycie w ty
            m salonie wychodzi 2100zl.postaram sie wyslac link z moja,jak sie uda smile

Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje,wczesniej nie mialam czasu.
          • aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 23:19
            moze sie uda smile

suknie.gebi.pl/vivien/index.html
            • aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 23:25
              klikaj na "nastepna" moja jest 7ma.Ale to zdjecie nie oddaje tego calego
              efektu.Bedzie biala ze srebrnymi haftami,ma przepiekny tyl z trenem podpinanym
              i na palec,tak do zdjec.Welon i rekawiczki gratis,tzn.w cenie smile
              Wczesnie nie zwrocila mojej uwagi,nawet na manekinie nie bardzo,dopiero za
              namowa siostry przymierzylam wink)
              • aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 23:28
                tzn.7 razy kliknij na "nastepna"
                a na maluch zdjeciach jest osma smile
    • kol678 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 20:28
      Witam, ja jestem z Bolesławca
      Odnośnie salonu na Dolnych Młynach to wiem tyle że są tam suknie firmy
      biancaneve ( www.biancaneve.com.pl/index.php/pl ), z tego co się
      orientuje właścicielka mówiła mi że oni nie biorą od niej sukienek za bardzo, są
      nastawieni na kreacje wieczorowe a nie ślubne.
      Jeśli chciałbyś obejrzeć te suknie to wiem że otworzony został niedawno salon
      firmowy w Zielonej Górze - polecam, daleko nie ma a suknie i obsługa są świetne.
      • aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 21:48
        pamietam jak 1.5roku temu moja siostra tam mierzyla suknie to wyporzyczenie
        kosztowalo 1500zl.plus dodatki.Calkiem duzo.
        • szamara Do aniak1211 13.04.07, 12:39
          Zdecydowałam się jednak jechać do Jeleniej Góry, mam nadzieję, że coś wybiorę.
          Sukienkę chciałabym w stylu:
          1. www.mlodaimoda.pl/images/stories/kolekcje/Atelier_Diagonal/310b.jpg
          2. www.kleidertraum.com/media/images/17-413.jpg
          3. suknie.gebi.pl/lilea2006/medium/0029.jpg
          4. suknie.gebi.pl/classa/medium/0014.jpg

Mam nadzieję że znajdę coś w podobnym stylu i za rozsądną cenęsmile Jeszcze raz
          dziękuję za adressmile
          • aniak1211 Re: Do aniak1211 13.04.07, 22:47
            napewno cos znajdziesz,mozesz zamowic i uszyja jaka zechcesz.Wiem ze w Jeleniej
            jest kilka salonow ale ja bylam tylko w tym jednym.Na ul.3go maja jest tez
            dosyc duzy(widzialam str.internetowa,ale nie pamietam adresu).
    • kol678 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 14.04.07, 06:30
      hej
      drugi link jaki podałaś www.kleidertraum.com/media/images/17-413.jpg to jest
      właśnie suknia kobiety z biancaneve, jesli bys ja chciala to proponuje abys
      wybrala sie na wycieczke do Zielonej Gory, chyba że w Jeleniej też mają salon
      lub ta suknie
      Nie martw sie z pewnoscia cos znajdziesz- pochwal sie jak cos wybierzesz
      Pozdrawiam
    • dark8 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 16.04.07, 16:55
      Witam,
      polecam "salon" na Wesołej, bardzo miła i fachowa obsługa.
      Ja wypożyczałam w Lubaniu, suknie bardzo ładne, ceny przystępne.
      Ale trzeba uważać przy odbiorze, żeby dostać suknię w rozmiarze, który się
      przymierzało.
      Dodatkowo (nie wiem czy do tej pory) można "wygrać" 7-mio dniowy pobyt w
      Karpaczu.
      Pozdrawiam
    • kol678 szamara 15.05.07, 06:06
      Hej szamara jak tam twoja suknia? Udało się coś wybrać?
      Pochwal się, co tam u Ciebie jak przygotowania i ile jeszcze czasu ci zostało??
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka