szamara 12.04.07, 11:27 Chodzi mi o salon sukien ślubnych na ulicy Dolne Młyny. Czy któraś z Was odwiedzała ten salon? Czy warto się wybrać, jaka obsługa, jakie ceny sukienek. Bardzo dziękuję za wszelkie info i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiaczek25 Boleslawiec... 12.04.07, 12:00 Kojarzy mi sie od 2 dni tylko z 50km kolejka do przejscia granicznego... Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadupa81 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 12:06 W Bolesławcu się urodziłam.Macie świetne dyskoteki .Kiedyś ukradli mi torebkę koło "BOLKO".Ale o salonie ślubnym to nic niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 19:58 ten salon jak wszystkie,ma przemila obsluge,jednak ceny sukien i dodatkow troszke zawyzone.Osobiscie kupilam suknie w Jeleniej Gorze i polecam bo maja ogromny wybor.Zerknij na ich strone; suknie.gebi.pl/index1.html A w Boleslawcu jest salon w ktorym uszyja ci jaka zehcesz suknie (podobno),prawdopodobnie maja sklep na wesolej.Nic wiecej nie wiem o salonach w Boleslawcu bo nawet nie szukalam.Ja odwiedzilam tylko ten jeden salon,w J.G. Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 13.04.07, 12:08 Aniu a mogłabyś mi napisać ile wyniosła Cię ta sukienka? A może masz link, do modelu który wybrałaś. Jaka jest tam obsługa itp. Będę Ci bardzo wdzięczna. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 22:59 Uszycie w ty m salonie wychodzi 2100zl.postaram sie wyslac link z moja,jak sie uda Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje,wczesniej nie mialam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 23:19 moze sie uda suknie.gebi.pl/vivien/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 23:25 klikaj na "nastepna" moja jest 7ma.Ale to zdjecie nie oddaje tego calego efektu.Bedzie biala ze srebrnymi haftami,ma przepiekny tyl z trenem podpinanym i na palec,tak do zdjec.Welon i rekawiczki gratis,tzn.w cenie Wczesnie nie zwrocila mojej uwagi,nawet na manekinie nie bardzo,dopiero za namowa siostry przymierzylam ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 15.04.07, 23:28 tzn.7 razy kliknij na "nastepna" a na maluch zdjeciach jest osma Odpowiedz Link Zgłoś
kol678 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 20:28 Witam, ja jestem z Bolesławca Odnośnie salonu na Dolnych Młynach to wiem tyle że są tam suknie firmy biancaneve ( www.biancaneve.com.pl/index.php/pl ), z tego co się orientuje właścicielka mówiła mi że oni nie biorą od niej sukienek za bardzo, są nastawieni na kreacje wieczorowe a nie ślubne. Jeśli chciałbyś obejrzeć te suknie to wiem że otworzony został niedawno salon firmowy w Zielonej Górze - polecam, daleko nie ma a suknie i obsługa są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 12.04.07, 21:48 pamietam jak 1.5roku temu moja siostra tam mierzyla suknie to wyporzyczenie kosztowalo 1500zl.plus dodatki.Calkiem duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
szamara Do aniak1211 13.04.07, 12:39 Zdecydowałam się jednak jechać do Jeleniej Góry, mam nadzieję, że coś wybiorę. Sukienkę chciałabym w stylu: 1. www.mlodaimoda.pl/images/stories/kolekcje/Atelier_Diagonal/310b.jpg 2. www.kleidertraum.com/media/images/17-413.jpg 3. suknie.gebi.pl/lilea2006/medium/0029.jpg 4. suknie.gebi.pl/classa/medium/0014.jpg Mam nadzieję że znajdę coś w podobnym stylu i za rozsądną cenę Jeszcze raz dziękuję za adres Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Do aniak1211 13.04.07, 22:47 napewno cos znajdziesz,mozesz zamowic i uszyja jaka zechcesz.Wiem ze w Jeleniej jest kilka salonow ale ja bylam tylko w tym jednym.Na ul.3go maja jest tez dosyc duzy(widzialam str.internetowa,ale nie pamietam adresu). Odpowiedz Link Zgłoś
kol678 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 14.04.07, 06:30 hej drugi link jaki podałaś www.kleidertraum.com/media/images/17-413.jpg to jest właśnie suknia kobiety z biancaneve, jesli bys ja chciala to proponuje abys wybrala sie na wycieczke do Zielonej Gory, chyba że w Jeleniej też mają salon lub ta suknie Nie martw sie z pewnoscia cos znajdziesz- pochwal sie jak cos wybierzesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: Czy są tu dziewczyny z Bolesławca lub okolic? 16.04.07, 16:55 Witam, polecam "salon" na Wesołej, bardzo miła i fachowa obsługa. Ja wypożyczałam w Lubaniu, suknie bardzo ładne, ceny przystępne. Ale trzeba uważać przy odbiorze, żeby dostać suknię w rozmiarze, który się przymierzało. Dodatkowo (nie wiem czy do tej pory) można "wygrać" 7-mio dniowy pobyt w Karpaczu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kol678 szamara 15.05.07, 06:06 Hej szamara jak tam twoja suknia? Udało się coś wybrać? Pochwal się, co tam u Ciebie jak przygotowania i ile jeszcze czasu ci zostało?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś