olaanet 22.04.07, 17:12 Cześć dziewczynki. jak idą wasze przygotowania do ślubu w tą właśnie datę. macie juz sukienki i wogóle co juz załatwione.Martwie sie może o czymś zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdziezby Re: 18 sierpień 2007 23.04.07, 13:30 Bierze,bierze ...Wlasnie walczymy z zaproszeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: 18 sierpień 2007 23.04.07, 13:41 my tez 18.08 mamy juz bardzo duzo zalatwione - godzina ślubu zarezerwowana, sala, zespół, kamerzysta, fotograf, nauki+poradnia, moja suknia kupiona, nawet buty juz mam, moj N ma juz wszytsko oprocz butow, zaproszenia czekaja na rozdanie w dlugi majowy weekend, zarezerwowane noclegi dla gosci, mam juz prawie cale ubranie na drugi dzien, jeszcz tylko nie zdecydowalismy sie jakie obraczki, aha w ten majowy weekend robimy spotkanie my plus nasi rodzice zeby omowic szczegolyto chyba wszystko co mamy, zalatwialismy wszystko jak najszybciej sie da, bo przed slubem chcemy oboje zdazyc obronic nasze prace magisterskie Odpowiedz Link Zgłoś