kaamilka 09.09.07, 12:03 a może tak? www.smog.pl/wideo/12618/pierwszy_taniec_panstwa_mlodych/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azjak Re: pierwszy taniec 09.09.07, 12:38 Było, było i będzie zapewne jeszcze wielokrotnie. Myślę, że swoimi postami nie unikniesz powtarzalności wątków na forum. I nie każdy dostał w prezencie WYSZUKIWARKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: pierwszy taniec 10.09.07, 23:19 Ok, moze faktycznie bylo... Nie wiedzialam, co mnie absolutnie nie usprawiedliwia - moglam skorzystac z wyszukiwarki. No i skorzystalam - po fakcie - lepiej pozno niz wcale. Wrzucajac link w wyszukiwarke nie znalazlam tego postu. Czyli rozpoczynajac kazdy watek powinnam szczegolowo przeleciec archiwum? Idac dalej - baaardzo wiele tematow na forum sie powtarza - w koncu temat forum mocno zaweza obszar dyskusji. A swoja droga - jestem prawie pewna, ze sa jakies dziewczyny na forum, ktore nie widzialy tego linku. Reasumujac - kiedys (kiedy sie zareczylam) zaczelam czytac i co nieco pisac na forum, teraz kiedy mamy date slubu chcialam zaczac sie troche wiecej udzielac, ale chyba to nie byl najlepszy pomysl. Nie chce byc teraz jakas sierotka marysia, ale mam wrazenie, ze forum "slub i wesele" to zamkniety klan i ciezko teraz do niego sie wslizgnac. Ot, i tyle... Ale to tylko takie moje bzdurne przemyslenia... Odpowiedz Link Zgłoś