anna_23 31.10.07, 15:58 Czy któraś z Was miała fajerwerki na weselu lub może była na takim przyjęciu? Proszę podzielcie się opiniami. Będę wdzięczna również za namiary na firmy godne polecenia oraz ceny orentacyjne. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikola.b Re: Pokazy fajerwerków 01.11.07, 21:52 ja miałam taki pokaz. Jeżeli jesteś zainteresowana to mogę polecić Ci bardzo dobrą osobę z Warszawy. Info na priv. Koszt w zależności od długości oraz rodzaju pokazu. Za mniej więcej 5 minutowy pokaz musisz liczyć 2000-2500 ale naprawde warto. Pozatym możeswz też zamówić "gejzery" np na wejście do hotelu czy confetti przy pierwszym tańcu. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_23 Re: Pokazy fajerwerków 02.11.07, 15:22 Kochana, a masz może jakiś film z tych fajerwerków? Byłabym bardzo wdzięczna. Poproszę też o namiary na tą firmę. Napisz prosze na maila "gazetowego". Odpowiedz Link Zgłoś
nikola.b Re: Pokazy fajerwerków 02.11.07, 16:35 mam narazie tylko zdjęcia. czekam na film ze ślubu i na nim napewno będę miała też nasz pokaz fajerwerków lecz narazie mogę przesłać ci jedynie fotki...jeżeli chcesz to daj znać żebym ci nie zapychała nie potrzebnie skrzynki ja bym sie bała robić pokaz na własną rękę...nigdy nic nie wiadomo a jak coś się stanie?? tfu tfu...bezpieczniej chyba oddać to w ręce profesjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_23 Re: Pokazy fajerwerków 04.11.07, 20:10 W takim razie bardzo proszę o zdjęcia na priv i nic się nie martw skrzynką Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
elza_lui Re: Pokazy fajerwerków 02.11.07, 10:14 Hej! My mieliśmy pokaz fajerwerków - było pięknie. To był taki prezent dla nas samych i dla gości (w zastępstwie oczepin, których organicznie nie trawimy). Z gości niemal nikt nie wiedział o fajerwerkach, więc była to prawdziwa niespodzianka - wszyscy byli zachwyceni. My swój pokaz organizowalismy sami - kupiliśmy fajerwerki w specjalistycznej hurtowni i odpalał nam je o umówionej porze jeden z menadżerów restauracji. Polecam ten sposób, bo odpalenie jest banalnie proste i co ważne bezpieczne a koszt sporo niższy. My zapłaciliśmy za cały komplet fajerwerków ok. 820 zł. Pokaz trwał około 5 minut. Wspólnie z właścicielem hurtowni ustalaliśmy jak ma pokaz wyglądać i byliśmy bardzo zadowoleni z efektu końcowego. Jeżeli jesteś zainteresowana to namiary wyślę na maila, żeby nikt mi nie zarzucał reklamy tej hurtowni. W razie pytań pisz na @ gazetowego, chętnie odpiszę. Pozdrawiam E. P.S. Zapomniałam napisać - jestem z Warszawy, hurtownia też jest w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_23 Re: Pokazy fajerwerków 02.11.07, 15:24 W takim razie poprosiłabym o wysłanie namiarów na tą firmę na maila gazetowego. I dziękuję Wam za rady Odpowiedz Link Zgłoś
abigailwest Re: Pokazy fajerwerków 03.11.07, 20:27 Ja też bardzo proszę o namiary na hurtownię. Rozglądaliśmy się już co nieco ale ceny są kosmiczne. Postanowiliśmy więc brać na własną rękę. Będziemy bardzo wdzięczni za wiadomość (na maila gazetowego). Z góry dziękuję! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś