Dodaj do ulubionych

Film - muszę to napisać...

03.07.09, 10:05
wiem że może powinnam się wypowiedzieć w przyszpilonym wątku na górze ale tam
nie widać a ja chcę żeby wszyscy wiedzieli że jestem szalenie zadowolona z
filmu, który wczoraj odebrałam..
Zdjęcia mam fatalne za to film rewelacyjny czołówka, tyłówka, teledysk -
rewelacja, normalnie brak mi słów.... Mąż który był bardzo negatywnie
nastawiony do filmu ogląda teledysk w kółko

Dziękuję bardzo - bardzo...

PS. Jak ktoś chcę dam namiary - nie wiem czy mogę robić taką reklamę
(skasujecie mnie?) ... w każdym razie jest to osoba tu znana...
Obserwuj wątek
    • monikapers Re: Film - muszę to napisać... 03.07.09, 10:16
      ja popropsze o namiary smile
    • emily_valentine Re: Film - muszę to napisać... 03.07.09, 10:17
      Podoba mi się, szczególnie tyłówka wink
      Czy to S. jest autorem tego dzieła?
      • dierra emily_valentine 03.07.09, 10:41
        Tak to ona jest autorem - śmiało mogę polecić, pomijając już sam film,
        współpraca była bardzo fajna, a wszyscy goście zachwyceni "Panią Kamerzystką' i
        pytali - to wasza koleżanka ? hihi
    • rajunoja Re: Film - muszę to napisać... 03.07.09, 10:34
      A mogę na gazetowego @ napisać? działa?
      • nocarka Re: Film - muszę to napisać... 03.07.09, 10:50
        ja też poproszę na gazetowego namiary smile i cieszę się z wami smile
      • dierra monikapers i rajunoja - wysłane 03.07.09, 10:51
        Dziewczyny wysłałam na gazetowego.
        • emily_valentine Re: monikapers i rajunoja - wysłane 03.07.09, 11:41
          Zazdroszczę. Mój termin był już zajęty.
          S., a może jednak się zwolnił, co? wink
          • kr_ka_11 Re: monikapers i rajunoja - wysłane 03.07.09, 11:46
            ja tez poprosze namiary. z gory dzieki
          • dierra szczęśliwy zbieg okoliczności 03.07.09, 11:51
            Nocarka - wysłane, A tak swoją drogą to mieliśmy farta, bo szukaliśmy chyba na
            miesiąc przed ślubem czy jakoś tak - to sa zalety brania ślubu w maju. Szkoda że
            nam się nie poszczęściło z fotografem
            • emily_valentine Re: szczęśliwy zbieg okoliczności 03.07.09, 11:54
              No to może pokażcie ten film wink
              • dierra Re: szczęśliwy zbieg okoliczności 03.07.09, 12:02
                hmm , niestety nie - ja to może i bym mogła, ale mój mąż (hihi ) to się tak
                tajniaczy i nie chce się ujawniać tak publicznie. I ja go rozumiem i szanuję
                jego decyzję. tak więc sorry...
                • marina111 Re: szczęśliwy zbieg okoliczności 03.07.09, 12:06
                  Rozumiem ze mowimy o naszej forumowej koleżance która równiez moje wesele bedzie
                  filmowała? smileDobrze wiedzieć ze dokonalismy własciwego wyboru smile
                • martard Re: szczęśliwy zbieg okoliczności 03.07.09, 12:09
                  Czy ja też mogłabym poprosić o namiary? dziękuje
            • nocarka Re: szczęśliwy zbieg okoliczności 03.07.09, 12:33
              merci smile

ja nie chcę kamery, ale On tak, więc... lepsze takie coś niż zupełnie nieznany ktoś
              • dierra do Nocarka 03.07.09, 12:35
                hmm, rozumiem my też nie chcieliśmy - obydwoje, ale rodzice jak to jak to my
                koniecznie chcemy. No i tak szczęśliwie się złożyło że mamy fajny film. Musimy
                chyba podziękować rodzicom że się uparli
                • marina111 Re: do Nocarka 03.07.09, 12:36
                  a kto wam robił zdjęcia?
                  • dierra Re: do Nocarka 03.07.09, 12:45
                    Kiepskie zdjęcia zrobił nam a co tam - napiszę ku przestrodze
                    K. Kozerski www.zdjeciaslubne.com.pl/ - tam jest kilku fotografów ale to
                    on konkretnie na temat innych się nie wypowiem. Nie dość że się nie postarał
                    przy fotkach to jeszcze bezczelnie właził w kadr kamery - całkiem bez wyczucia
                    • ga_lapagos à Dierra 03.07.09, 13:08
                      Dierra,
                      lepiej bedzie jak powiesz sie w temacie Ranking Filmowcow, tam mozesz uzyc nazwiska i post nie bedzie brzmiec tak reklamowosmile
                      • dierra Re: à Dierra 03.07.09, 13:15
                        ok to się tam wypowiem i napiszę kto to smile Nie chciałam żeby post brzmiał
                        reklamowo ale na prawdę jestem zadowolona - a że film odebrałam wczoraj to
                        jeszcze takie emocje we mnie są że musiałam się podzielić.
                        Nie chcę żeby pachnaiło reklamą - ja sama bardzo nie ufam takim postom
                        Jeśli coś zrobiłam nie tak to przepraszam brak mi forumowego doświadczenia smile
                        • ga_lapagos Re: à Dierra 03.07.09, 13:20
                          Mysle, ze lepiej wypowiedziec sie tam, wtedy gdy ktos bedzie poszukiwal kamerzysty bedzie wiedzial kto ma dobra opinie a kto nie. Niekoniecznie sa potrzebne osobne watki dla kazdego uslogodawcy.

Widzilam pare prac S i uwazam ze to bardzo zdolna dziewczyna, ale przeciez mozemy o niej pogadac w Rankingu bez ukrywania jej tozsamosci smile.

Dzieki.
                          • monikapers Re: à Dierra 03.07.09, 13:28
                            a ja niestety nie podziele Waszych achowi ochow na temat S
                            absolutnie nic mnie nie zachwycilo w jej spojrzeniu, standard i juz
                            chyba, ze to, co poza strona www to cos standardowego ale tego nie widzialam
                            • dierra do monikapers 03.07.09, 13:40
                              oczywiście każdemu ma prawo się podobać co chce - ja jestem zadowolona i tyle.
                              Koniec achów, każdy niech sobie sam oceni, ale przyznam że strona nie oddaje
                              wszystkiego
                              • aorzylowski Re: @ dierra 03.07.09, 14:20
                                dierra napisała:
                                oczywiście każdemu ma prawo się podobać co chce - ja jestem
                                zadowolona i tyle.Koniec achów, każdy niech sobie sam oceni, ale
                                przyznam że strona nie oddaje wszystkiego.

Gratulacje !

Bardzo miło się czyta posty, które są wyrazami zadowolenia z dobrze
                                (jak widać ) usługi. Ważne, że Pani i małżonkowi ten film się
                                podoba smile
                                Negatywnymi głosami forumowej mantyki wogóle nie należy się
                                przejmować, ponieważ jak Pani poczyta uważniej każdy wątek
                                poświęcony usługom ślubnym jest zanieczyszczony jej jałowymi
                                wypowiedziamismile
                                Koleżanka Stworzenije (bo jak rozumiem o niej tu mowa) - jest
                                osobą młodą i kreatywną z dobrym warsztatem więc jej filmy nie mogą
                                być inne jak fajne smile

Pozdrawiam
                                Andrzej
                                • stworzenje Re: @ dierra 03.07.09, 15:34
                                  aorzylowski napisał:

> Koleżanka Stworzenije (bo jak rozumiem o niej tu mowa) - jest

to sobie wymyśliłam nicka Stworzenje "i j" i się można zgubić wink. Pozdrawiam p.
                                  Andrzeja no i Ciebie dierra też smile
                          • dierra Re: à Dierra 03.07.09, 13:32
                            rozumiem, tylko ja tak troszkę pod swoim kątem patrzę. U mnie takie rankingi nie
                            budzą zaufania - nie wiem czy ktoś sam sobie nie robi reklamy, a ja S. znalazłam
                            w wątku filmowanie inaczej czy jakoś tak. Jeśli parę osób skorzysta i moja
                            opinia coś pomorze to fajnie, i zdaję sobie sprawę że ten wątek spadnie gdzieś
                            nisko kiedyś, nie zamierzam go sztucznie podtrzymywać. Ja po prostu nie ufam
                            rankingom ..
                            • tomelanka Re: à Dierra 03.07.09, 15:46
                              staramy sie panowac nad tym, zeby bylo wiarygodnie, a wiec usuwamy na biezaco
                              posty, które sa autoreklama jawna, tudziez ukryta wink
    • tomelanka Re: @ tomelanka 03.07.09, 22:32
      wyjasnialam wystarczajaco duzo razy, zeby teraz nie musiec robic tego ponownie

tak, pozwala, takie prawa moderatora
      robie to, co uwazam za sluszne, a nie to, co Tobie sie podoba, mam nadzieje, ze
      sie zrozumialysmy
      • monikapers Re: @ tomelanka 04.07.09, 14:50
        przepraszam, a moje uwagi to dlaczego sa usuniete? bo juz naprawde nie rozumiem,
        sluchaj tomi, to raczej Twoj prywatny folwark jednak nie jest, ze zbywasz mnie
        lakonicznymi odpowiedziami, a na koniec usuwasz dyskusje i moje opinie, dlaczego?
        • tomelanka Re: @ tomelanka 04.07.09, 15:27
          nic nie zostalo usuniete bez potrzeby
          poniewaz bardzo chcesz trzymac sie regulaminu-Twoje wypowiedzi były typowymi
          atakami personalnymi
          poza tym cytujesz wypowiedzi, które chcesz zeby usunac
          Pan A obiecal zmiane sygnaturki (nie wiem, co z tego wyjdzie)
          powinnas byc zadowolona smile
          poza tym, nie tylko Twoje wypowiedzi zostały usunięte

ps. trzeba było sie zglosic na admina, robilabys co chcesz
          • ga_lapagos Re: @ tomelanka 04.07.09, 15:39
            Monika,

Twoje wypowiedzi nie zostaly usuniete ze zlosliwosci tylko dla porzadku. Zasady forum sa ci znane, my kasujemy reklamy, powyzsze posty nie sa przez nas uznane za reklamy.

Sygnaturka to "poletko wlasne", my mozemy jedynie poprosic o zmienienie jej, co uczynilysmy w przypadku Pana Andrzeja. Miejmy nadzieje, ze jako czlowiek na poziomie dotrzyma obietnicy.
            • kaamilka a propos sygnaturki 04.07.09, 23:48
              chyba to nie jest do końca tak, że to jest "poletko własne" i hulaj dusza,
              piekła nie ma...
              kiedy sprzedawałam swoją suknię ślubną miałam w stopce link do allegro - kiedy
              pisałam na forum "Kobieta" mój post za KAŻDYM razem był usuwany - coś mi się
              pochrzaniło w ustawieniach i nie mogłam usunąć linku i w związku z tym w
              przeciągu godziny zostało usuniętych kilkanaście moich postów i w ten sposób
              wątek w którym się udzielałam wówczas, został całkowicie ogołocony z moich
              wypowiedzi
              • kaamilka i jeszcze coś 06.07.09, 21:29
                na "w oczekiwaniu" i na "CiP" jak sygnaturka nie jest zgodna z regulaminem (tzn.
                np za duża - tu też mi się jedno wielkie zdjęcie nie podoba u jednej z
                użytkowniczek w stopce) to posty są usuwane często bez ostrzeżenia
                • tomelanka Re: i jeszcze coś 06.07.09, 21:53
                  tylko, ze to nie ci... ani nie oczekiwanie smile
                  powtarzam, Pan Andrzej obiecal zmiane sygnaturki i z tego co wiem slowa
                  dotrzymal, ale cos mu tam nie dziala (pewnie sie nie przelogowal-nie moglam sie
                  oprzec big_grin) i dlatego sie nie udzilea, tylko jak juz zmieni se te stopke to sie
                  nie czepiajcie
                  • aorzylowski Re: i jeszcze coś 06.07.09, 22:04
                    Zgadza się, ale rzeczywiście przelogowanie pomogło smile
                    Stopka została zmieniona smile

Doszedłem też do wniosku, że lepiej będzie przełączyć się na atrybut
                    read only tu na forum.
                    Gdybym jednak mógł komuś w czymś pomóc (mowa o aspektach
                    merytorycznych i doradczych) dotyczących branży video i różnych
                    dylematów z tym związanych - zapraszam na "gazetowego" smile

Pozdrawiam wszystkich
                    A.
                    • aorzylowski Re: i jeszcze coś 06.07.09, 22:06
                      teraz jest dobrze smile

• tomelanka Re: i jeszcze coś 06.07.09, 22:37
                        owszem teraz jest super, razem z galapagoskiem jestemy bardzo wdzieczne smile
                        i monikapers tez powinna byc zadowolona smile
                • ga_lapagos Re: i jeszcze coś 06.07.09, 22:55
                  kaamilka napisała:

posty są usuwane często bez ostrzeżenia

i podobaci sie to?
                  uwazasz ze tak powinno byc?
                  • kaamilka Re: i jeszcze coś 07.07.09, 08:45
                    uważam, że jeśli ktoś nie potrafi czytać i nie zna podstawowych
                    zasad to musi ponosić tego konsekwencję
                    tak jak powiedziałam - sygnaturka to nie jest miejsce do wklejania
                    wielkich fotek... i o tym jasno mówi regulamin forum na portalu
                    gazeta.pl - jeśli dobrze pamiętam, wielkość maksymalna to 4 wersy
          • monikapers Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:08
            sluchaj tomi, nie mam i nie mialam ambicji byc adminem, Ty jestes i OK
            nie twierdze jednakze, ze to mialoby oznaczac robienie tutaj co sie chce!

moje opinie atakami pers. absolutnie nie byly, jesli jednak pan A zgodzil sie
            zrezygnowac ze stopki, chwala jemu i Tobie, tylko o to szlo w tej debacie
            zobaczymy czy sie teraz ujawni, szczerze watpie
            • monikapers Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:10
              rozumiem galapagosie, wszyscy powinni byc rowni, pan A takze
              tylko w tym rzecz
              • tomelanka Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:15
                nie wiem, czy zrezygnuje, szczerze mowiac watpie, zeby calkowicie, ale dobra
                bedzie chociaz jej zmiana
                Tobie sie tylko wydaje, ze robie co chce, działam wg odgórnie ustalonych zasad
                w wypadku wypowiedzi, które sa zwiazane z tematem w watku, moge jedynie prosic o
                zmiane sygnaturki
                jesli Pan A nie bedzie sie wiecej wypowiadal, to powinas byc zadowolona
                • monikapers Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:18
                  jest mi to obojetne, ja i tak jego rad nie czytam, cenie sobie jednak
                  sprawiedliwe traktowanie dlatego tak mecze o te syganturke

• tomelanka Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:21
                    powinnas byc, bo jesli nie bedzie jego, nie bedzie tez jego sygnaturek
                    czemu sie nie czepiasz jak ktos podaje linki do stron?
                    • monikapers Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:39
                      jak to????
                      czepiam sie !
                      • tomelanka Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:46
                        nie zauwazylam, ok, wystarczy, poczekajmy na kolejna sygnaturke Pana A, bo byc
                        moze nie ma juz o co toczyc boju smile
                        • monikapers Re: @ tomelanka 04.07.09, 16:48
                          boj o sprawiedliwosc jest warty poswiecen smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka