Dodaj do ulubionych

zwiewne i lekkie suknie ślubne

04.09.09, 10:26
Poszukuję zwiwenej i lekkiej sukni ślubnej, z delikatnych materiałów, bez koła. Proszę o podanie salonów najchętnej z woj. mazowieckiego lub stron www.
Obserwuj wątek
    • foczkaka Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 04.09.09, 10:35
      ja polecam Tekst linka salon maja w wawie na
      Belwederskiej. Sama tam kupowałam i jestem zachwycona ich sukniami i obsługa.
      • joginka83 do foczkaka 04.09.09, 13:22
        witaj, bardzo podobają mi się suknie z salonu juliette a jeśli tam kupowałaś
        suknie to może udzielisz mi odpowiedzi jak długo czeka się tam na suknie i jak
        naprawdę "sprawuje się" suknia. czy polecasz w 100% ten salon? bede wdzieczna za
        infosmile
        • foczkaka Re: do foczkaka 04.09.09, 14:53
          Moja suknia akurat była jedną z zakupionych przez salon w usa, nie była szyta na
          miejscu. W salonie ja tylko troszkę przerabiali i dopasowywali. Ale były w
          zeszłym roku forumki które szyły suknie z salonowej oferty. Z tego co wiem były
          zadowolone, ale poszukaj sobie opinii w archiwum. Ja widziałam kilka takich
          sukien podczas przymiarek (jak czekałam na swoją kolej) i podobały mi się, a
          przede wszystkim były szyte z dobrych jakościowo materiałów.

Natomiast z obsługi w salonie byłam bardzo zadowolona. Panie nie słodziły, ale
          fachowo doradzały, rzucały pomysłami, były b pomocne.
          Jeśli chodzi o czas oczekiwania - pewnie jak wszedzie - przeciętnie ok 3
          miesięcy. Ale ida na rękę jesli komus z jakichs powodów bardzo się spieszy, albo
          - jak w przypadku dziewczyn w ciązy - zamawiają suknię szybciej, ale szyje się
          ja dopiero w ostatnich tygodniach (wiadomo, figura szybko się zmienia).

Najlepiej idż do salonu, poprzymierzaj i sama oceń smile
          Masz już może upatrzony model sukni?
          • nocarka Re: do foczkaka 04.09.09, 17:01
            chopen z cymbeline, ale koszt to prawie 7000 zł uncertain Piękna, al ja już raczej jej
            nie założę.
            • emily_valentine Re: do foczkaka 09.09.09, 23:38
              nocarka napisała:

> chopen z cymbeline, ale koszt to prawie 7000 zł uncertain Piękna, al ja
              już raczej jej
              > nie założę.

Widzę, że cały czas podoba Ci się moja sukienka smile
              A co do ceny, to może jest / będzie jakaś przecena starej kolekcji?

• joginka83 Re: do foczkaka 04.09.09, 17:18
            Dlaczego 7000zł? ja usłyszałam cenę 5200zł

Foczkaka - dziękuję a info. mam upatrzone kilka modeli, ale nie jestem z Krakowa
            wiec jeśli nie znajdę tutaj nic naprawde fajnego w moim stylu to może przejadę
            się do Warszawy i przymierze smile podobają mi się modele: Nevada i Berno obie z
            kolekcji Glamour.
    • rockiemar Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 04.09.09, 17:30
      W Desirer na Zurawiej w W-wie maja duzo slicznych, zwiewnych sukien. Zwlaszcza
      jedna z kolekcji Mon Cherie, ktorej o malo co nie kupilam sama (ale jednak
      wyszlam z rybka, ktora zdecydowanie lepiej podkreslala moja figure, choc takiego
      fasonu nawet nie bralam nigdy pod uwage wink).
    • rockiemar Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 16:38
      Tylko nie sa dostepne w Polsce i cena... troszke... hmmm... wysoka wink
      • stworzenje Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:22
        rockiemar napisała:

> Tylko nie sa dostepne w Polsce i cena... troszke... hmmm... wysoka wink

zawsze można na wzór uszyć, moja kumpela po drobnej modyfikacji jeden model
        zamówiła do szycia,już w ten piątek ją zobaczę w tej sukni na żywo smile.A jutro
        kieckę na wieszaku,bo odebrała ją.
        • najta Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:38
          Może koleżanka pozwoli zrobić sobie jakieś zdjęcie? Może być bez głowy smile
          Chciałabym zobaczyć efekt szycia smile
    • najta Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:37
      Stworzenje! Ależ mi nabiłaś ćwieka tymi sukniami! Są rewelacyjne, prawie każda
      mi się podoba! A, że zamierzam szyć, to nie obchodzi mnie ich cena big_grin Co tu
      wybrać teraz... big_grin
      • b_ogna Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:53

madonna.pl/pl/pronovias.php?s=155.galon
        madonna.pl/pl/pronovias.php?s=154.galia
        madonna.pl/pl/pronovias.php?s=158.gladiolo
      • stworzenje do najta 09.09.09, 18:03
        najta napisała:

> Stworzenje! Ależ mi nabiłaś ćwieka tymi sukniami! Są rewelacyjne, prawie każda
        > mi się podoba! A, że zamierzam szyć, to nie obchodzi mnie ich cena big_grin Co tu
        > wybrać teraz... big_grin

odbierz pocztę
        • najta Re: do najta 09.09.09, 18:10
          Odpisałam smile
    • asia_aasia Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 22:23
      ja moge pokazac jaka ja ede miala lekka i zwiewną suknie
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934455,2,1,co-sadzicie-o-mojej-sukience-slubnej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka