sala.sala 04.09.09, 10:26 Poszukuję zwiwenej i lekkiej sukni ślubnej, z delikatnych materiałów, bez koła. Proszę o podanie salonów najchętnej z woj. mazowieckiego lub stron www. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foczkaka Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 04.09.09, 10:35 ja polecam Tekst linka salon maja w wawie na Belwederskiej. Sama tam kupowałam i jestem zachwycona ich sukniami i obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 do foczkaka 04.09.09, 13:22 witaj, bardzo podobają mi się suknie z salonu juliette a jeśli tam kupowałaś suknie to może udzielisz mi odpowiedzi jak długo czeka się tam na suknie i jak naprawdę "sprawuje się" suknia. czy polecasz w 100% ten salon? bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: do foczkaka 04.09.09, 14:53 Moja suknia akurat była jedną z zakupionych przez salon w usa, nie była szyta na miejscu. W salonie ja tylko troszkę przerabiali i dopasowywali. Ale były w zeszłym roku forumki które szyły suknie z salonowej oferty. Z tego co wiem były zadowolone, ale poszukaj sobie opinii w archiwum. Ja widziałam kilka takich sukien podczas przymiarek (jak czekałam na swoją kolej) i podobały mi się, a przede wszystkim były szyte z dobrych jakościowo materiałów. Natomiast z obsługi w salonie byłam bardzo zadowolona. Panie nie słodziły, ale fachowo doradzały, rzucały pomysłami, były b pomocne. Jeśli chodzi o czas oczekiwania - pewnie jak wszedzie - przeciętnie ok 3 miesięcy. Ale ida na rękę jesli komus z jakichs powodów bardzo się spieszy, albo - jak w przypadku dziewczyn w ciązy - zamawiają suknię szybciej, ale szyje się ja dopiero w ostatnich tygodniach (wiadomo, figura szybko się zmienia). Najlepiej idż do salonu, poprzymierzaj i sama oceń Masz już może upatrzony model sukni? Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: do foczkaka 04.09.09, 17:01 chopen z cymbeline, ale koszt to prawie 7000 zł Piękna, al ja już raczej jej nie założę. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: do foczkaka 09.09.09, 23:38 nocarka napisała: > chopen z cymbeline, ale koszt to prawie 7000 zł Piękna, al ja już raczej jej > nie założę. Widzę, że cały czas podoba Ci się moja sukienka A co do ceny, to może jest / będzie jakaś przecena starej kolekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: do foczkaka 04.09.09, 17:18 Dlaczego 7000zł? ja usłyszałam cenę 5200zł Foczkaka - dziękuję a info. mam upatrzone kilka modeli, ale nie jestem z Krakowa wiec jeśli nie znajdę tutaj nic naprawde fajnego w moim stylu to może przejadę się do Warszawy i przymierze podobają mi się modele: Nevada i Berno obie z kolekcji Glamour. Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 04.09.09, 17:30 W Desirer na Zurawiej w W-wie maja duzo slicznych, zwiewnych sukien. Zwlaszcza jedna z kolekcji Mon Cherie, ktorej o malo co nie kupilam sama (ale jednak wyszlam z rybka, ktora zdecydowanie lepiej podkreslala moja figure, choc takiego fasonu nawet nie bralam nigdy pod uwage ). Odpowiedz Link Zgłoś
rockiemar Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 16:38 Tylko nie sa dostepne w Polsce i cena... troszke... hmmm... wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:22 rockiemar napisała: > Tylko nie sa dostepne w Polsce i cena... troszke... hmmm... wysoka zawsze można na wzór uszyć, moja kumpela po drobnej modyfikacji jeden model zamówiła do szycia,już w ten piątek ją zobaczę w tej sukni na żywo .A jutro kieckę na wieszaku,bo odebrała ją. Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:38 Może koleżanka pozwoli zrobić sobie jakieś zdjęcie? Może być bez głowy Chciałabym zobaczyć efekt szycia Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:37 Stworzenje! Ależ mi nabiłaś ćwieka tymi sukniami! Są rewelacyjne, prawie każda mi się podoba! A, że zamierzam szyć, to nie obchodzi mnie ich cena Co tu wybrać teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
b_ogna Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 17:53 madonna.pl/pl/pronovias.php?s=155.galon madonna.pl/pl/pronovias.php?s=154.galia madonna.pl/pl/pronovias.php?s=158.gladiolo Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do najta 09.09.09, 18:03 najta napisała: > Stworzenje! Ależ mi nabiłaś ćwieka tymi sukniami! Są rewelacyjne, prawie każda > mi się podoba! A, że zamierzam szyć, to nie obchodzi mnie ich cena Co tu > wybrać teraz... odbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
asia_aasia Re: zwiewne i lekkie suknie ślubne 09.09.09, 22:23 ja moge pokazac jaka ja ede miala lekka i zwiewną suknie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/1934455,2,1,co-sadzicie-o-mojej-sukience-slubnej Odpowiedz Link Zgłoś