Gość: awse IP: *.nplay.net.pl 05.10.09, 14:26 czy ktoś może wie co jest w Luxmedzie obok TESCO? czy można tam pobrać krew? czy są tam specjaliści? czy co innego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monjan Re: Luxmed przy TESCO 03.11.09, 11:33 mozna pobrać krew, maja punt pobran co do lekarzy to rózne specjalnosci, trzeba dzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
nikitinka Re: Luxmed przy TESCO 25.01.10, 15:24 Jest Punkt pobrań, pracownia RTG, stomatologia no i specjaliści, wszystko jest dokładnie rozpisane na ich stronie w rejestracji on- line- nie musisz się od razu rejestrowac, mozesz sobie :normalnie'poklikać. Odpowiedz Link Zgłoś
milanevka66 Re: Luxmed przy TESCO 26.01.10, 07:46 jestem starsza osobą, ale mogę polecić ten punkt pobrań Luxmedu. Jest blisko Tesco więc po wizycie można pójść sobie jeszcze na zakupy, a przy tym mają świetny duży parking. Luxmed otworzył ten punkt pobrań chyba niedawno więc myślę że aparaty tez są najnowsze, a przy tym miła osóbka w punkcie pobrań. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marycha987 Re: Luxmed przy TESCO 26.01.10, 08:55 też chodzę do tego Luxmedu przy Tesco i fajnie ze otworzyli go w takim miejscu, jest darmowy duży parking i winda w galerii tak gdzie się mieszczą, do tego nie ma kolejek w punkcie pobrań i rtg także sprawnie mogłam wszystko załatwić, no i ten fenomenalny pomysł z odbiorem wyników online-po prostu super, jestem zachwycona i polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bastet_007 Re: Luxmed przy TESCO 26.01.10, 15:30 Kolejna filia Luxmedu, znjadziesz prawie wszystko to co w pozostałych. W końcu jest winda i nie trzeba się wszedzie tłuc po schodach, no ale tam to uoki Starego Miasta. Obsługa ok. Fajne gabinety stomatologiczne no i nie ma takiego tłoku jak na Radziwiłłowskiej np. Odpowiedz Link Zgłoś
4master_73 Re: Luxmed przy TESCO 26.01.10, 17:08 Wożę tam syna do ortopedy i dentysty, chyba też żona do okulisty zapisała, więc dla dzieci specjaliści są. Jest też fajna pielęgniarka w punkcie pobrań - zagaduje maluchy, tłumaczy im, co się będzie działo i daje wpijać pieczątki. Mój syn nie tylko dał sobie pobrać krew z żyły, ale też przestał się robić zielony na wieść o badaniach:) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_no1 Re: Luxmed przy TESCO 27.01.10, 12:58 Fajnie, że Luxmed otworzył placówkę w tych okolicach, nie trzeba teraz przedzierać się przez pół Lublina z Czubów. Zupełnie inny standard, taki jest nowoczesny, no i bezpłatny parking to podstawa. Usługi te same co w innych placówkach, dla mnie plusem jest to że nie ma takich koszmarnych kolejek do pobierania krwi Odpowiedz Link Zgłoś
4master_73 Re: Luxmed przy TESCO 27.01.10, 13:56 Mnie to właśnie najbardziej irytowało. W tym mieście nie ma gdzie zaparkować, na Radziwiłłowskiej to już w ogóle horror. Moim zdaniem każda tego typu instytucja powinna zapewniać miejsce do parkowania dla klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_no1 Re: Luxmed przy TESCO 27.01.10, 14:00 no to chyba nie ich wina, w centrum nie ma w ogóle gdzie parkować, ostatnio jeździłam chyba z godzinę po centrum, bo nawet w plazie nie było wolnych miejsc, ostatecznie parkowałam na placu zamkowym a sprawę do załatwienia miałam na krakowskim.... przydałby sie jakis parking, mieli robić pod Litewskim ale chyba nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
alexpil Luxmed przy TESCO- miłe wrażenie 01.02.10, 08:16 Miłe wrażenie, nareszcie jest gdzie zaparkować, placówkaq wyglada bardzo fajnie, nowocześnie, ale dla mnei dużym plusem bylo to, ze faktycznie nie bylo kolejek. Jak czasami na Radziwiłłowskiej albo Królewskiej robilam badania to kolejka do punktu pobran i rejestracji byla duza, tutaj wszystko załatwiłam bardzo sprawnie. Częśc specjalistów z Radziwilłowskiej też tutaj przyjmuje, wiec się chyba przestawie na tą placówke. No i zakupy przy okazaji.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenka966 Re: Luxmed przy TESCO- miłe wrażenie 02.02.10, 13:14 wczoraj miałam okazję skorzystać z usług w Luxmedzie na Zwycięskiej i tez jestem bardzo zadowolona, ogromny parking miła dziewczyna w punkcie pobrań, rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik123456 Re: Luxmed przy TESCO- miłe wrażenie 02.02.10, 14:18 Byłem w tym Centrum i tez mogę pochwalić obsługę w laboratorium, prawie nie było ludzi w kolejce także szybko załatwiłem badania i jestem zadowolony z zaoszczędzonego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
latoroslanka Re: Luxmed przy TESCO 09.03.10, 11:57 czasami tez korzystam z badań na Zwycięskiej i bardzo mi się podoba szybka obsługa w punkcie pobrań, dobry dojazd i parking. Nigdy nie mam problemów z odbiorem wyników online i bardzo muszę pochwalić za utworzenie takiej placówki w tak dogodnym miejscu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pliszczynka Re: Luxmed przy TESCO 11.03.10, 08:05 Chodzę już teraz tylko do tego punktu Luxmedu bo tam badania są robione szybko i praktycznie bez kolejki i do tego spotkałam się tam z bardzo miłą obsługa w punkcie pobrań, pozdrawiam ta Panią:) Odpowiedz Link Zgłoś
twist-er80 Re: Luxmed przy TESCO 18.03.10, 09:22 też podpisuje się pod dobrymi opiniami o tej palcówce, można się dostać szybko i bez kolejek, korzystam tam ze stomatologii i jest fajnie bo maja nowy sprzęt i brak kolejek:) Odpowiedz Link Zgłoś
esteranta85 Re: Luxmed przy TESCO 27.01.11, 15:50 fajna placówka, wszystko dostępne w jednym miejscu praktycznie bez kolejek, blisko na ewentualne zakupy do TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Luxmed przy TESCO IP: *.wzks.uj.edu.pl 28.01.11, 17:29 Widzę, że pracownicy Lux-medu po dłuższej nieobecności dorwali się do klawiatur. Wykupcie sobie reklamę, a nie tu zaśmiecacie forum. Ono jest dla pacjentów! Odpowiedz Link Zgłoś