rybka.11 06.06.12, 21:46 Musiałam otworzyć sobie piwo butelkowe, a otwieracza nie miałam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Ale się namęczyłam ;P 06.06.12, 21:59 To sie otwiera butelka o butelke albo zapalniczka albo o kant stolu.Mozna tez kapselek zdjac w drzwiach,zahaczajac go tam,gdzie wchodzi zamek i odgninajac butelke.Tylko ten ostatni sposob jest troche mokry,bo nieco piwka zawsze sie przy tym wyleje. Ja nie wiem dlaczego ludzie nie opanowuja najpierw techniki potrzebnej do bezotwieraczowego otwierania piwa a biora sie za to i sie méczá. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Ale się namęczyłam ;P 06.06.12, 22:11 Nożem otworzyłam, takim od obiadowej zastawy Zapalniczką otwierałam wczoraj - nijak tej techniki pojąc nie potrafię ;P i ... skaleczyłam sobie palce tylko apiwa zapalniczka nie otworzyłam. Drugą butelka nie mogłam, bo... mam tylko jedno . Kant stołu - no szkoda jakoś mebla a w zamek drzwiowy nie wkładam, bo po pierwsze, jak Lezio zauważył - wylewa się, a po drugie - można taki zamek drzwiowy zepsuć... No cóż opatentowałam sobie ten nóż obiadowy Odpowiedz Link
black-sandra Re: Ale się namęczyłam ;P 06.06.12, 22:13 no to teraz wiemy co mamy Rybce kupić na urodzinki Odpowiedz Link
leziox Re: Ale się namęczyłam ;P 06.06.12, 22:51 Piwo w puszcze to raz,ale na wszelki wypadek gustowny otwieracz do butelek z piwem.Zastanawia mnie inna rzecz-jak mozna nie miec w domu otwieracza do butelek? Odpowiedz Link
leziox Re: Ale się namęczyłam ;P 07.06.12, 10:39 A poza tym,brac piwo w puszcze to znakomity pomysl.Nie zawsze jest mozliwosc dokupienia na szlaku,bo nikt nie zagwarantuje,ze kazdy lesniczy prowadzi nielegalny wyszynk alkoholu. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Ale się namęczyłam ;P 07.06.12, 17:32 leziox napisał: > Piwo w puszcze to raz,ale na wszelki wypadek gustowny otwieracz do butelek z pi > wem.Zastanawia mnie inna rzecz-jak mozna nie miec w domu otwieracza do butelek? _______________ Też mnie to zastanawia Piwo w puszce - miało być, anie w puszcze bo to jak...puszcza brzmi , chociaż np. żubr występuje w puszczy ) Odpowiedz Link
leziox Re: Ale się namęczyłam ;P 07.06.12, 17:43 No widzisz Rybcia-i wyszlo jeszcze lepiej niz mialo byc-bo nikt by tego nie wymyslil Odpowiedz Link
euroxia Re: Ale się namęczyłam ;P 07.06.12, 17:45 Rybko.... miałaś tylko jedną butelkę piwa. Warto siadać do jednego? Smaka tylko se człek narobi... Odpowiedz Link
leziox Re: Ale się namęczyłam ;P 07.06.12, 17:53 A to wcale nie wiadomo,Rybka pisala tylko o tej ktorej nie mogla otworzyc.Moze potem otwieranie szlo zwawiej i juz nie musiala o tym pisac na forum,tylko poddac sie konsumpcji. Odpowiedz Link