joannabarska 11.10.09, 15:52 Wojna miedzy PiS a PO trwa nie od dzisiaj. Teraz nabrała ona przyspieszenia i mamy juz wojnę domowa w naszym kraju. Kto wygra - nie wiem, kto straci? My wszyscy. A system dwupartyjny w Polsce sie nie sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Re: Wojna domowa czyli... 12.10.09, 14:45 Mój wątek bez odzewu chociaz porusza najbardziej aktualne i wazne problemu kraju. No cóż wedle stawu grobla... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wojna domowa czyli... 13.10.09, 07:37 Cóż, takie czasy... Normalni ludzie mają dość polityki i warchołów. Zamiast tracić nerwy, lepiej przełączyć na kanał z gołymi babami.:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec LU Re: Wojna domowa czyli... IP: 89.72.8.* 13.10.09, 08:19 Oglądanie TV to pasożytnictwo, lepiej wypić coś mocniejszego, parę groszy z akcyzy cienkiemu budżetowi zawsze się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wojna domowa czyli... 13.10.09, 08:26 Gość portalu: mieszkaniec LU napisał(a): > Oglądanie TV to pasożytnictwo, lepiej wypić coś mocniejszego, parę > groszy z akcyzy cienkiemu budżetowi zawsze się przyda. Jedno drugiemu nie przeszkadza. Przyjemne z przyjemnym da się połączyć bez trudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Wojna domowa czyli... IP: 94.254.142.* 13.10.09, 09:56 bo wszystko zmierza w Polsce ku systemowi dwupartyjnemu - z czasem ubywa bylych esbekow i czlonkow PZPR a to jest podstawowy elektorat SLD - sami geje i ekolodzy nie natluka im 10% glosow. Podobnie z PSLem - coraz mniej starych ZSLowcow i gosci z kolek rolniczych a mlodzi rolnicy glosuja na PiS. Czesc ludzi o lewicowych pogladach zwraca sie w kierunku Palikota i jego blazenstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbarska Re: Wojna domowa czyli... IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 10:47 Nie mów,aronie,hop,póki nie przeskoczysz. A lewica ma przyszłośc! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski PO = PiS = (gang)rena ! 13.10.09, 11:02 Na szczęście już się kończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbarska Polikot nie jest za IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 11:07 Jeśli Donald Tusk nie zrezygnuje z walki o prezydenturę - straci wszystko - pisze na swoim blogu poseł Janusz Palikot. Zdaniem lubelskiego posła premier powinien odpuścić walkę o fotel prezydenta w 2010 roku. Poseł Palikot na swoim blogu stwierdza, że w najbliższych dniach rozstrzygną się "losy szefa rządu i szefa PO". Według Palikota, Donald Tusk nie powinien upierać się przy kandydowaniu w przyszłorocznych wyborach prezydenckich. Powinien to zrobić dla dobra Polski i swojej formacji. Nie wiem, czy Tusk posłucha Palikota, nie m,niej ja na Tuska na pewno głosowacJeśli Donald Tusk nie zrezygnuje z walki o prezydenturę - straci wszystko - pisze na swoim blogu poseł Janusz Palikot. Zdaniem lubelskiego posła premier powinien odpuścić walkę o fotel prezydenta w 2010 roku. Poseł Palikot w krótkim wpisie na swoim blogu stwierdza, że w najbliższych dniach rozstrzygną się "losy szefa rządu i szefa PO". Według Palikota, Donald Tusk nie powinien upierać się przy kandydowaniu w przyszłorocznych wyborach prezydenckich. Powinien to zrobić dla dobra Polski i swojej formacji - uważa lubelski poseł. Jak mnie Tusk to kto? (Marsz.)Komorowski? Obu nie daje szans, choc do wyborów wszystko może sie zdarzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbarska Re: Polikot nie jest za IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 11:09 Przepraszam,to nie skutek przepicia, ale myszka poharcowała. A o sprawie pisal dziennik "Polska". Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: PO = PiS = (gang)rena ! 13.10.09, 15:21 no PiS to już gangrena do kwadratu, nie dość że zacofani katole, to do tego jeszcze ultrakomuniści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy zomowiec Re: Wojna domowa czyli... IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 11:04 Gościu aronie!Obudż się wreszcie z okresu PRL-owskiego i przestań ble bledować paplugować o odpowiedzialności PRL-owców w nieskończoność albo spraw żeby nic nie znacząca partia opozycyjna pełniła rządy w V-ej RP to może z jakiś ułamek %-ta społeczeństwa będzie w stanie Cię zrozumieć pozytywnie inaczej doczekasz się plucia na Ciebie na ulicy osób którzy Cię znają a to może wykończyć człowieka o czym przekonał się pierwszy prezydent wywalczonej i niepodległej Polski.Ja jestem kozłem ofiarnym obu stron barykady ale takiego bleblania nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego i jak możesz to czynić/uprawiać.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś