Dodaj do ulubionych

Wojna domowa czyli...

11.10.09, 15:52
Wojna miedzy PiS a PO trwa nie od dzisiaj. Teraz nabrała ona
przyspieszenia i mamy juz wojnę domowa w naszym kraju. Kto wygra -
nie wiem, kto straci? My wszyscy. A system dwupartyjny w Polsce sie
nie sprawdzi.
Obserwuj wątek
    • joannabarska Re: Wojna domowa czyli... 12.10.09, 14:45
      Mój wątek bez odzewu chociaz porusza najbardziej aktualne i wazne
      problemu kraju. No cóż wedle stawu grobla...
      • tajnos.agentos Re: Wojna domowa czyli... 13.10.09, 07:37
        Cóż, takie czasy... Normalni ludzie mają dość polityki i warchołów.
        Zamiast tracić nerwy, lepiej przełączyć na kanał z gołymi babami.:P
        • Gość: mieszkaniec LU Re: Wojna domowa czyli... IP: 89.72.8.* 13.10.09, 08:19
          Oglądanie TV to pasożytnictwo, lepiej wypić coś mocniejszego, parę
          groszy z akcyzy cienkiemu budżetowi zawsze się przyda.
          • tajnos.agentos Re: Wojna domowa czyli... 13.10.09, 08:26
            Gość portalu: mieszkaniec LU napisał(a):

> Oglądanie TV to pasożytnictwo, lepiej wypić coś mocniejszego, parę
            > groszy z akcyzy cienkiemu budżetowi zawsze się przyda.

Jedno drugiemu nie przeszkadza. Przyjemne z przyjemnym da się
            połączyć bez trudu.
            • Gość: aron Re: Wojna domowa czyli... IP: 94.254.142.* 13.10.09, 09:56
              bo wszystko zmierza w Polsce ku systemowi dwupartyjnemu - z czasem
              ubywa bylych esbekow i czlonkow PZPR a to jest podstawowy elektorat
              SLD - sami geje i ekolodzy nie natluka im 10% glosow. Podobnie z
              PSLem - coraz mniej starych ZSLowcow i gosci z kolek rolniczych a
              mlodzi rolnicy glosuja na PiS.

Czesc ludzi o lewicowych pogladach zwraca sie w kierunku Palikota i
              jego blazenstw.
              • Gość: jbarska Re: Wojna domowa czyli... IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 10:47
                Nie mów,aronie,hop,póki nie przeskoczysz. A lewica ma przyszłośc!
                • lech.niedzielski PO = PiS = (gang)rena ! 13.10.09, 11:02
                  Na szczęście już się kończą.
                  • Gość: jbarska Polikot nie jest za IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 11:07
                    Jeśli Donald Tusk nie zrezygnuje z walki o prezydenturę - straci
                    wszystko - pisze na swoim blogu poseł Janusz Palikot. Zdaniem
                    lubelskiego posła premier powinien odpuścić walkę o fotel prezydenta
                    w 2010 roku.

Poseł Palikot na swoim blogu stwierdza, że w najbliższych dniach
                    rozstrzygną się "losy szefa rządu i szefa PO". Według Palikota,
                    Donald Tusk nie powinien upierać się przy kandydowaniu w
                    przyszłorocznych wyborach prezydenckich. Powinien to zrobić dla
                    dobra Polski i swojej formacji. Nie wiem, czy Tusk posłucha
                    Palikota, nie m,niej ja na Tuska na pewno głosowacJeśli Donald Tusk
                    nie zrezygnuje z walki o prezydenturę - straci wszystko - pisze na
                    swoim blogu poseł Janusz Palikot. Zdaniem lubelskiego posła premier
                    powinien odpuścić walkę o fotel prezydenta w 2010 roku.

Poseł Palikot w krótkim wpisie na swoim blogu stwierdza, że w
                    najbliższych dniach rozstrzygną się "losy szefa rządu i szefa PO".
                    Według Palikota, Donald Tusk nie powinien upierać się przy
                    kandydowaniu w przyszłorocznych wyborach prezydenckich. Powinien to
                    zrobić dla dobra Polski i swojej formacji - uważa lubelski poseł.
                    Jak mnie Tusk to kto? (Marsz.)Komorowski? Obu nie daje szans, choc
                    do wyborów wszystko może sie zdarzyc.

• Gość: jbarska Re: Polikot nie jest za IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 11:09
                      Przepraszam,to nie skutek przepicia, ale myszka poharcowała. A o
                      sprawie pisal dziennik "Polska".
                  • sothink Re: PO = PiS = (gang)rena ! 13.10.09, 15:21
                    no PiS to już gangrena do kwadratu, nie dość że zacofani katole, to do tego
                    jeszcze ultrakomuniści
              • Gość: jerzy zomowiec Re: Wojna domowa czyli... IP: *.lublin.mm.pl 13.10.09, 11:04
                Gościu aronie!Obudż się wreszcie z okresu PRL-owskiego i przestań
                ble bledować paplugować o odpowiedzialności PRL-owców w
                nieskończoność albo spraw żeby nic nie znacząca partia opozycyjna
                pełniła rządy w V-ej RP to może z jakiś ułamek %-ta społeczeństwa
                będzie w stanie Cię zrozumieć pozytywnie inaczej doczekasz się
                plucia na Ciebie na ulicy osób którzy Cię znają a to może wykończyć
                człowieka o czym przekonał się pierwszy prezydent wywalczonej i
                niepodległej Polski.Ja jestem kozłem ofiarnym obu stron barykady
                ale takiego bleblania nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego i jak
                możesz to czynić/uprawiać.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka