Dodaj do ulubionych

Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka"

13.10.09, 15:00
Stereotypy he he

Jakiś czas temu szukałem najemcy na mieszkanie na G.Śląsku. Jakieś biuro zgłosiło się z ofertą cudzoziemców, którzy mają status uchodźcy, kartę stałego pobytu i grube dofinansowanie Państwa Polskiego na liczną gromadkę dzieci. Żyją głownie z tego ale za to spokojnie i dostatnio. Dopiero po dłuższym dociekaniu dowiedziałem się że chodzi o "osoby z obywatelstwem Republiki Rosji" a dokładniej Czeczenów.
Myslałem sobie, że nie można być świnią i dyskryminować ludzi więc sprawdziłem dokładnie jak to jest z tym statusem uchodźcy, podzwoniłem do tego urzędu, poczytałem sobie i nawet umówiłem ich na oglądanie lokalu.
Ale towarzystwo przyszło, zaczęło marudzić, wybrzydzać więc zamiast tego zdecydowałem się na polską pielegniarkę z dwójką dzieci, po przejściach ale z jakimś nowym partnerem, pracującą ciężko na dwóch etatach. I Bogu dziękuję za ten wybór. Pani pielęgniarka płaci czynsz z regularnością zegarka, nie awanturuje się, a jej dzieci nie drą się całymi dniami na korytarzu.
Jest jednym z lokatorów o których na pewno będę dbał i starał się aby była zadowolona z mieszkania a czynsz był rozsądny dla obu stron.
Mój znajomy niestety wynajął mieszkania dwóm rodzinom uchodźców i niestety ma przesr...e.
"Mili i spokojni uchodźcy" terroryzują mu pozostałych mieszkańców którzy grożą wyprowadzeniem się a Policja jest jak zwykle bezradna.

Uprzedzając ewentualne komentarze - tak, tak na pewno jestem rasistą i ksenofobem oraz nie potrafię zrozumieć specyfiki kulturowej etc :-)
Ale dzięki przypadkowi mam spokój i nikt nie terroryzuje mi lokatorów.

Wnioski pozostawiam internautom.

FD

Obserwuj wątek
    • naels Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 16:17
      Jakis czas temu, moze ze 2,3 lata, byl w GW - bodajze w Duzym
      Formacie - artykul przedstawiajacy sytuacje czeczenskich kobiet w
      polskim osrodku dla uchodzcow. Artykul opisywal m.in. gwalt
      zbiorowy, jakiego grupa Czeczenow dokonala na rodaczce na oczach jej
      kilkuletniego synka, bo osmielila sie pojsc z dzieckiem do lazienki
      sama, bez meza. Kobieta panicznie bala sie, ze jej maz sie dowie, bo
      wtedy uznalby ja za zhanbiona. Moze zalinkujecie ten artykul?
      • indywidualismus Polityczna poprawność 13.10.09, 16:45
        Akurat w tej dziedzinie w wielu mediach, w tym i w "gazecie.pl" panuje daleko
        posunięta polityczna poprawność, czyli mówiąc wprost kompletna obłuda,
        fałszowanie faktów, w imię CZEGO ?? tak się pytam...
        • Gość: romek zona jak sam nazwa wskazuje .... itd albo ewentual IP: *.pvpn.iad.witopia.net 13.10.09, 18:13
          nie popazona
          • szarak_44 Konflikt Poprawnych Europejczyków 13.10.09, 22:16

No ciekawy jestem, jak rozwiążą wewnętrzny konflikt "poprawni
            politycznie". Będą szanować inne kregi, czy prawa człowieka ?

---
            Kiedy chwytamy za miecze, nazywają nas
            Awarami. Gdy lepimy zbyt wprawnie garnki, przezywają nas Wandalami.
            Jeśli tylko dosiadamy w bitwie koni, stajemy się dla nich Scytami...
            Jesteśmy Słowianie !

• Gość: robert Re: Konflikt Poprawnych Europejczyków IP: *.aster.pl 14.10.09, 08:02
              Wojna już nie ma w Czeczeni kraj odbudowany ,Grozny piekny jak nigdy
              to co robią ci podobno uchodzcy , czemu nie wracają do Czeczeni
              co robia władze by ich spowrotem zachecic do swojego kraju .
              • tajnos.agentos Re: Konflikt Poprawnych Europejczyków 14.10.09, 08:10
                Tam nie ma władz. Tam jest kilkanaście klanów, z których część
                poszła na współpracę z KGB, a część nie poszła. Wszystkie razem żrą
                się między sobą o wpływy i dominację. Prawdziwe uchodźctwo skończyło
                się już dobrych parę lat temu. To, co przyjeżdża dziś, jest już
                ttylko zwykłą emigracją zarobkową - docelowo na Zachód, a poziom
                umysłowy tych emigrantów w przytłaczającej większości jest żenująco
                niski, ale są w Polsce dobrze zorganizowani oraz mają protektorów
                wśród polityków wszystkich opcji - to z tego korzystają...
                • Gość: robert Re: Konflikt Poprawnych Europejczyków IP: *.aster.pl 15.10.09, 08:26
                  tajnos agetos , swiete słowa powiadasz mają tu swoich protektorów i
                  nawet wiem kim sa ci protektorzy to zydzi ! i żydowskie organizacje
                  mające za zadanie sciagania do europy wszelkiego tałatajstwa by ludy
                  europejczyków zgineły w tłumie kolorowych
                  zydowska mafia to nieszczescie Polski.
                  • tajnos.agentos Re: Konflikt Poprawnych Europejczyków 17.10.09, 13:36
                    Ahaaaa... To między innymi pan R. też jest żydowską mafią??? Nno ja
                    nie wiedziaaaaaałem...:DDD
    • fotodiagnoza Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 17:55
      zbyt pochopna opinia policjantów.
      nie próba usprawiedliwiania jakichkolwiek złych zachowań z mojej strony ale
      pojawia się pytanie jak każdy z nas zachowywałby się w takiej ekstremalnej
      sytuacji w jakiej się znaleźli?

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2004727,6,2,0,0,ps.html
      • glemp1 Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma 13.10.09, 18:24
        Nie można generalizować. Obok mnie mieszka bardzo kulturalne,
        spokojne małżeństwo Gruzinów. Nie ma z nimi żadnych problemów. Ich
        synek jest normalnym, dobrze wychowanym dzieckiem.
    • robertfr [...] 13.10.09, 19:00
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: borat Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.pools.arcor-ip.net 13.10.09, 19:03
        No wystarczy sobie borata ogladnac,smiesznie kulturalnie
        prawdziwie.Buha haha
    • Gość: fa Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.acn.waw.pl 13.10.09, 19:01
      A ci Gruzini to uciekają od ichniejszego prezydenta, bo ich prześladuje?
    • grogreg Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma 13.10.09, 19:16
      > Jest jednym z lokatorów o których na pewno będę dbał i starał się aby była >
      zadowolona z mieszkania

A co z resztą się pytam?
    • grogreg Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 19:26
      Dzięki Bogu jestem przedstawicielem narodu dla którego przemoc domowa jest
      obcą, a prowadzenie po pijanemu jest nie do pomyślenia.
      • Gość: ijon Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.chello.pl 13.10.09, 19:49
        100% trafiony zatopiony =]
    • Gość: Poprawypolitycznie Pijani muzułmanie Czeczeni to normalka,nie chcą je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 20:00
      nie chcą jeść wieprzowiny w ośrodkach,żądają baraniny bo są
      muzułmanami a wódę, piwo piją..Jest ośrodek w Dębaku pod Warszawa i
      Czeczeni - bardzo wielu-biega do sklepów w Otrębusach, kupuja piwo
      i w krzakach chlają a potem powrót do ośrodka żadanie baraniny bo
      Muzułmanie.......dostją kurczaki bo tańsze ale im już zbrzydły
      psioczą, za często...W Polsce panuje stereotyp porządnego uchodźcy
      Czeczena, a iększość z nich nigdy nie walcyzła to uchodźcy
      ekonomicznie, którzy uciekli z ruskiego syfu, brudu,
      dziadostwa.prezentują cholernie roszczeniową postawę.
      Tak to prawda dostają;
      850 zł na osobę,729 na dziecko, kiesonkowe, darmowe bilety PKP,
      3xdziennie jedzenie,środki czystości........ale żądają mieszkan
      komunalnych!!! ba i gminy im dają!!! polityczna poprawność
      • Gość: Robert Re: Pijani muzułmanie Czeczeni to normalka,nie ch IP: *.aster.pl 13.10.09, 20:25
        Za dobrze mają i jeszcze stekają jak się nie podopba to wypad z naszego kraju.
    • ludendorf "Strażniczka domowego ogniska"? 13.10.09, 20:05
      Nie łatwiej powiedzieć wprost że w gruzińskiej kulturze kobieta jest kurą
      domową. Ah te eufemizmy
      • Gość: capoerista Re: "Strażniczka domowego ogniska"? IP: *.bstnma.east.verizon.net 14.10.09, 00:11
        Argumentacja stosujaca jawne eufemizmy, typu "Strażniczka domowego ogniska"?
        albo tzw "spinning" czyli odwracanie argumentu, przerzucajac ciezar kwestji
        twierdzeniem typu "a co, Polacy nie bija swoich zon?" natychmiast traci
        jakakolwiek wiarygodnosc.
      • Gość: cura Re: "Strażniczka domowego ogniska"? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.10.09, 03:53
        A może właśnie nie kura domowa tylko strażniczka domowego ogniska?
        Jak myślisz o tym że dbanie o dom to robota dla idioty co nie umie robić niczego
        trudniejszego - to jest to kura domowa, ale jeśli uważasz, że dbanie o dom i
        rodzinę to równie trudne i szlachetne zajęcie jak zarabianie na dom - to
        strażniczka domowego ogniska. Może to nie eufemizm tylko twoja ocena?
        • Gość: kolo Jesli robisz to co chcesz, to o.k. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:47
          ale one muszą być "strażniczkami domowego ogniska". Nie wiem jak Czeczenia, ale
          w krajach arabskich na przykład te strażniczki nie mogą pracować albo iść na
          studia. Poza tym dla społeczeństwa praca "kury domowej" jest mniej więcej tak
          pożyteczna jak robotnika drogowego - musi być - i tę pracę szanujemy, ale nie
          każ nam jej porównywać z innymi zawodami.
          • Gość: autor Re: Jesli robisz to co chcesz, to o.k. IP: 85.222.87.* 14.10.09, 10:38
            Byłem w Czeczenii wiele razy. Kobiety traktowane tam są z ogromnym szacunkiem.
            Mogą pracować, mogą studiować acz to na mężczyźnie spoczywa obowiązek utrzymania
            rodziny. Islam czeczeński jest zupełnie inny niż Islam arabski. Został przyjęty
            z powodów politycznych i bardzo, bardzo, bardzo nagięty do lokalnych zwyczajów i
            obyczajów.
            Rosja rozpija jak może Czeczenów - to samo zresztą podczas zaborów robiła z
            Polakami. Tak, młodzi popijają alkohol ale nie wszyscy. Potem, jak się żenią
            zajmują się głównie pracą, rodziną i z czasem wiarą.
            Są Czeczeni bijący żony ale wystarczy, że kobieta taka poinformuje o tym swoich
            braci lub kuzynów i facet ma przesrane. Rozwody są w pełni dopuszczalne.
            Po tych wszystkich wizytach w ogóle odnoszę wrażenie, że to kobiety tam rządzą
            choć wydaje się, że mężczyźni :-))) No i jeszcze jest coś takiego jak szacunek
            dla starszych. ZAWSZE młodsi wstają gdy do pomieszczenia wchodzi ktoś starszy...
            U nas młody już nawet dup w autobusie się ne chce ruszyć.
            Uchodźcy to oddzielna historia. Jedni uciekają przed biedą, inni przed
            kadyrovcami. Jedni będą ciężko i uczciwie pracować. Inni będą rozrabiać. Nie
            wolno generalizować.
            Czeczeni, których znam w Polsce to spokojni i uczciwi ludzie. Acz słyszałem o
            takich, którzy wybrzydzają i ciągle im się coś nie podoba. Polacy też są różni.
            Jedni ciężko pracują, inni chleją i się awanturują. I w latach 80-tych
            wyjeżdżali nie tylko Ci prześladowani. W obozach w Austrii na przykład spotkać
            można było całe mnóstwo uchodźców ekonomicznych. To samo we Francji. Poniekąd
            spłacamy teraz tamte czasy ;-)))
    • l005 Deportować przestępców. Zero pobłażania. 13.10.09, 20:45
      Nie powinno być żadnego pobłażania dla osób posługujących się przemocą w
      stosunku do kogokolwiek włączając własne rodziny. Dość tego jest wśród
      obywateli polskich i jeżeli chcemy to zmienić to nie wolno nam importować
      jeszcze więcej ludzi tego typu. .
    • ewrad [...] 13.10.09, 21:13
    • kroliklesny Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 21:20
      Malika Abdulwakabowa po polsku chyba? Czy w GW debile jakies siedza?
    • pokon Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 21:40
      Dla polskiego policjanta bicie żony jest czymś normalnym to dlaczego w Gruzji czy Czeczenii ma byc innaczej....Przynajmiej tak sie wydaje policjantom z Leonowa...
      • Gość: :) Twoj stary tez ciebie tłukł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 06:46
        po łbie, efekty widać choćby na tym forum.
    • janatur Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 23:05
      Deportować ich do ich państw niech tam sobie używają jak mogą i nie
      zawracać sobie głowy.
    • bogdan00000 Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 13.10.09, 23:48
      Nie znamy historii Kaukazu . Tam kobieta jest niczym . My ich jako uchodzcow
      wpuszczamy , a oni robia tu u nas swoja wioche , z gornego aulu . Za kilka
      lat wyjda z nozami na ulice i beda nas ciac . Czeczenow i Gruzinow na Kaukaz ,
      niech tam zyja , bedziemy im posylac pomoc humanitarna . Niech nigdy nie
      opuszczaja swojej ojczyzny .
      • Gość: normalnie myslacy Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.aster.pl 14.10.09, 07:54
        Mozna sie spytac dlaczego żydzi zapraszali muzumanów do Polski.
      • Gość: autor Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: 85.222.87.* 14.10.09, 11:15
        Rzeczywiście nie zna Pan historii Kaukazu bo tam kobieta ma dużo lepsza pozycję
        życiową i zawodową niż w Polsce. Tam kobieta może pracować jeśli ma taki kaprys
        ale nie MUSI zasuwać na dwóch etatach: w pracy i w domu. Mężczyzna jest
        zobligowany utrzymywać rodzinę a jeśli tego nie robi nie zasługuje na miano
        mężczyzny.
    • misza36 Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 14.10.09, 06:29
      gruzini uciekaja od przyjacielakaczynskiego
    • Gość: !!! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 06:48
    • ri-pi Najgorsza jest obojetność 14.10.09, 07:33
      Najgorsza jest obojetnośc . Jak by nie kochał to by nie bił.
    • Gość: Słowianin Polak Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.aster.pl 14.10.09, 07:43
      Po jakie licho sprowadza nam sie do Polski czeczenów muzumanów ?
      dlaczego nie emigrują do Turcji ? Azerbejdzanu ? czy do Egiptu ?
      lub do bogatych krajów arabskich jak Katar Arabia Saudyjska itp.
      tam arabowie potrzebyją pracowników to czeczeni muzumanie mogli by
      tam uczciwie pracować , to ja sie pytam

1.daczego muzumanie czeczeni pchają sie do europy o kulturze
      chrzescijaskiej ? [ to sa dwie ruzne kultury ] czy po to by znowu
      siac wrogosc ?
      2. czy tylko darmozjady muzumaskie czekaja na darmoche i socjal ?
      3. KTO zapraszał tych mułzumanów czeczenów do Polski
      4. dlaczego zapraszał ?
      5. i czy pytaliscie Naród Polski czy chcą miec muzumanów u siebie w
      Polsce ? bo Naród jest suwerenem i w drazliwych sprawach powinnie
      sie wypowiedziec !
      • Gość: Polka Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.um.krakow.pl 14.10.09, 08:40
        Jeśli ktoś mnie zapyta, czy chce mieć muzułmanów u siebie w Polsce,
        powiem TAK. I większość osób, które znam z kręgów towarzyskich,
        zawodowych czy naukowych też tak odpowie.
        I mile widziani są nie tylko Czeczeni, ale i Palestyńczycy,
        Marokańczycy a także Chińczycy czy Białorusini.
        Mamy otwarte granice, będziemy coraz bardziej mieszać się kulturowo.
        Więc albo zaczniemy się z tą myślą oswajać, albo tozcyć żółć.
        • Gość: JoP Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:23
          Gość portalu: Polka napisał(a):

> Jeśli ktoś mnie zapyta, czy chce mieć muzułmanów u siebie
          > w Polsce, powiem TAK. I większość osób, które znam z kręgów
          > towarzyskich, zawodowych czy naukowych też tak odpowie.

Masz podejrzane znajomości - to po pierwsze, okradasz ciężko
          pracujących Polaków, bo zamiast pracować to siedzisz w necie i
          wypisujesz głupoty w słu7zbowym czasie i ze słuzbowego komputera.
          Wiekszość NORMALNYCH Polaków nie chce tych darmozjadów utrzymywać.
          Nic gnoje nie robią poza burdami, a wydaje sie na nich taką kasę, o
          jakiej ciężko pracujacy Polak może tylko pomarzyć.
          • Gość: As Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:15
            Wydawało mi się, że ludzie z takimi opiniami jak ta można spotkać
            już tylko w skansenie ....niestety nie.
            Oj, leje siś z Ciebie żółć, leje....współczuć tylko. Chyba trudno
            życ na co dzień z taką ogromną dawką nienawiści...
            A propos- czy, my- NORMALNI POLACY- nie staliśmy się przypadkiem
            kilka lat temu narodem emigrującym? Kilka milionów, "Normlnych
            Polakow", mieszka i pracuje za granica- wioząc ze sobą konserwatyzm
            i katolicyzm....do krajów, które niekoniecznie tak konserwatywne i
            katolickie są i nie zawsze obywatelom tych państw się to podoba.
            • Gość: Alina Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.09, 12:14
              Gość portalu: As napisał(a):

> Wydawało mi się, że ludzie z takimi opiniami jak ta można spotkać
              > już tylko w skansenie ....niestety nie.

A cóż jest dziwnego w opinii, że utrzymywanie tych pseudouchodźców
              jest zbyt kosztowne dla budżetu kraju, w którym nie ma pieniędzy na
              leczenie?

> Oj, leje siś z Ciebie żółć, leje....współczuć tylko. Chyba trudno
              > życ na co dzień z taką ogromną dawką nienawiści...

Jakiej nienawiści? To po prostu opinia osoby niezadowolonej z faktu,
              że z dobrego serca przyjęliśmy tych ludzi, którzy UDAWALI, że
              uciekają przed wojną, a tymczasem wojna sie skończyła, ich
              utrzymanie jest coraz bardziej kosztowne, a oni ani nie chcą wracać
              do siebie, ani nie zamierzaja w żaden legalny i aktywny sposób
              zadbać o swój byt w Polsce, tylko żądają coraz więcej.

> A propos- czy, my- NORMALNI POLACY- nie staliśmy się przypadkiem
              > kilka lat temu narodem emigrującym? Kilka milionów, "Normlnych
              > Polakow", mieszka i pracuje za granica...

Słusznie zauważasz - mieszka i PRACUJE, w dodatku ciężko.
        • Gość: MN Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:14
          - Ja pochodzić Indie i czić Kali. Chcieć twoje serce dla niej w ofiara.
          -A ja Czeczen i chcieć twoja ośmioletnia córa za żonę. Daj mi ją, bo sam wezmę.

Jak daleko sięga twoja tolerancja dla innych kultur.
        • Gość: dekoprawdy Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:38
          Jeśli ktoś mnie zapyta czy chce mieć muzułmanów u siebie w Polsce,
          powiem Nie. Tak samo sądzi wielu moich znajomych z uczelni. Mało tego taka
          opinia jest wśród wykształconych Holendrów, Francuzów i innych krajów zachodniej
          demokracji, która spotyka się z problemem uchodźców. Odpowiedź jest prosta,
          globalizacja, a szczególnie zderzanie się kultur rodzi ogromne konflikty. Patrz
          Sudan - 3 mln zabitych, patrz Bałkany, patrz Holokaust, czy choćby islamski
          terroryzm, czy małe burze - rozruchy we Francji czy Hiszpanii. Kultury muszą się
          poznawać powoli, bardzo powoli. Po przekroczeniu masy krytycznej grozi nam
          wybuch konfliktów w Europie. Inne pytanie czy są kraje bogate jednorodne
          etnicznie bez uchodźców? Tak. Japonia, Korea Południowa. Inne pytanie czy
          chcemy, aby cały świat by taki jak USA? Aby zniknęły wkrótce języki, tradycyjna
          kuchnia różnych kultur? Jeśli nie, to musimy być przeciw emigracji ekonomicznej.
          Kolejna sprawa. Kto przyjeżdża do Europy? Najzdolniejsi, najsilniejsi,
          najaktywniejsi - powoduje to drenaż mózgów z Afryki, Azji - a tym samym wzrost
          biedy, głodu. Dlatego inteligencja europejska coraz silniej przeciwstawia się
          emigracji. Poczytaj, pomyśl zanim zaczniesz propagować głupawe poglądy.

• Gość: robert Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.aster.pl 15.10.09, 08:38
          do polki , zacząc trzeba od tego że ty nie jesteś polką ! ty jestes
          żydówką z obywatelstwem polskim ! a to jest ruznica , w drazliwych
          sprawach Polacy powini byc zapytani w referendum i wtedy była by
          odpowiedz ! czy Polacy chca ? czy nie chca miec wielorasowe
          społeczenstwo ! ale wy zydzi wiecie ze Polacy mają inne zdanie i
          dlatego bez pytania Polaków Słowian sprowadzacie do nas te
          tałatajstwo ! [ przypominam ci zydówko czy zydzie podpisującym sie
          nickiem Polka ! ze macie swój kraj Izrael i tam mozecie zapraszac
          kogo chcecie !!! a od Polski wam WARA ! zgody nie ma i nie bedzie
          i nie mysl żydówko ze tak to zostawimy jak dojdziemy do władzy to
          zostaniecie deportowani jak wrogowie ludu Polskiego ! do Izraela bo
          tam wasze zydowskie miejsce ! [ ciekawe ze zydzi w Izraelu nie
          sporowadzaja kolorowych emigrantów ??????? ciekawe co żydówko ???
          moze bedziesz tak łaskawa i wytłumaczysz internautom dlaczego
          Izrael nie sprowadza kolorowych do siebie ??????????? co stac cie na
          odpowiedz zydówko ? !!!
          POLSKA TO KRAJ SŁOWIAN ! POLSKA TO SŁOWIANIE ! SŁOWIANIE TO POLSKA !

• Gość: autor Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: 85.222.87.* 14.10.09, 11:12
        Szanowny Słowianinie Polaku,
        Nikt nikogo nie sprowadza. Uchodźcy uciekają ze swojej ojczyzny z różnych
        względów. Do Francji czy Austrii czy Niemiec w latach 80-tych też nikt Polaków
        nie sprowadzał, sami przyjeżdżali...
        Czeczeni przyjeżdżają do Polski bo nie stać ich na samolot do Arabii
        Saudyjskiej. I bardzo chcieliby s tej Polski pojechać dalej ale rozporządzenia
        unijne tego zabraniają. Niech Pan się zwróci Panie Polaku do władz o cofnięcie
        zapisów znanych pod nazwą Dublin 2 a gwarantuję Panu, że będzie miał Pan święty
        spokój bo wszyscy Czeczeni wyjadą stąd szybciej niż impuls elektryczny płynie po
        Pańskich neuronach.
        • Gość: do autora Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: *.aster.pl 15.10.09, 08:55
          piszesz ze nie stac czeczenów na samolot do Arabi ? a do turcji nie
          trzeba samolotu !! i zapewniam cie ze do Turcji blizej niz do Polski
          a w Turcji czeczenów nie ma a w Polsce pełno ich i co do Polski
          gdzie dalej było ich stac a do turcji gdzie blizej to nie było ich
          stac ! twoje KŁAMSTWO KUPY SIE NIE TRZYMA !! to typowe kłamstwo
          żydowskie ! bo w genach macie kłamstwo i łżenie !!
          2. nastepne kłamstwo !jakim cudem czeczeni bez wiz znalezli sie w
          Polsce ! ?? kto KAZAŁ ICH WPUSZCZAC ?? !!!!
          3.nastepne kłamstwo w TVN widziałem jak czeczenka wrzeszczała ze
          jak zapraszacie do Polski to dajcie warunki do zamieszaknia !
          [ chodziło ze przyjechało kilkanascie tyś czeczenów naraz i nie było
          pokoji i musieli spac na korytarzach ! ] czyli zydzi było
          zapraszanie !
          3. Kto dawał im wizy ?
          4. kto kazał ich wpuszczac do Polski bez wiz !! ????

SAME PYTANIA !! i cisza w zydowskich mediach ! TEMAT TABU !! [innych
          w Polsce mediów nie ma ! dlatego pisze ze w zydowskich mediach cisza
          i tabu ! ]
          PANIE AUTOR ! KŁAMSTWA KŁAMSTWA I ŻYDOWSKA PROPAGANDA !!!i łżenie !!!
    • melczik Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Normalka" 14.10.09, 10:38
      różnej masci lewactwo i stowarzyszenie nigdy więcej powinno przygarnąć czeczeńców do swoich domów.
      • melczik Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma 14.10.09, 10:40
        Czy ktos myśli co będzie za 10 lat z tymi dziecakami jak dorosną.Będą zadymy jak w Paryżu.
        • Gość: autor Re: Policja: "Gruzini i Czeczeni biją żony. Norma IP: 85.222.87.* 14.10.09, 11:22
          Ja będzie się w taki sposób traktować osoby odmienne kulturowo, nie pozwoli się
          im na integrację to tak, za 10 lat będzie jak w Paryżu... a może i za 5 lat.

Getta nigdy nie przyniosły nic dobrego. Wprowadzić przymusową naukę języka
          polskiego. Po 3 miesiącach koniec siedzenia w obozie. Normalne życie i normalna
          praca - integracja. Szacunek dla odmienności religijnej i kulturowej ale pod
          warunkiem szacunku dla kultury i religii kraju przyjmującego. Tylko wtedy
          unikniemy problemów. Tak długo jak uchodźcy będą izolowani, tak długo problemy
          będą się rozrastały aż w końcu wybuchną.
    • dante_waw Nie czuja sie na pewno obco w naszym kraju 14.10.09, 10:43
      Gdzie bicie zony tez nie jest zadnym wyjatkiem, policja na przemoc domowa
      reaguje niechetnie, bo policjanci sami czesto maja problem alkoholowy i leja
      swoje wspolmalzonki.

Generalizowanie nikomu na dobre nie wychodzi, Polakom, Gruzinom czy Czeczenom
      • Gość: do autora Re: Nie czuja sie na pewno obco w naszym kraju IP: *.aster.pl 16.10.09, 07:24
        cisza ! zadałem kilka pytan i żydzi udaja ze piszałem na Berdyczów !
        a nie do żydów ! kłamstwo i łżenie to macie zapisane w genach żydzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka