wanda43 29.11.07, 14:11 Prezydent po raz kolejny pokazal swoja malosc. Dla nieudacznika Fotygi zorganizowal uroczystosc. Ten czlowiek MUSI!!! odejsc. Dosc tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.pl Premiera mianował na korytarzu, dla małpy bal 29.11.07, 14:14 wydał. Poprzewracane we łbie ma ten kurdupel. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Premiera mianował na korytarzu, dla małpy bal 29.11.07, 14:18 to zwykle prostactwo i malpia zlosliwosc. Nikt tak nie obraza Urzedu Prezydenckiego i nie osmiesza, jak on sam. Musi byc jakis sposob aby go usunąć. On nie ma predyspozycji psychicznych do sprawowania zadnego urzędu, a szczegolnie TEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Premiera mianował na korytarzu, dla małpy bal 29.11.07, 14:21 cała nadzieja w "alternatywnej polityce zagranicznej". Jak nic to działanie antykonstytucyjne i mozna go w końcu będzie wy..impechmentować na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
weissensee Re: Premiera mianował na korytarzu, dla małpy bal 29.11.07, 14:24 Wodzu, prowadź nas na Moskwę! Bij Moskala, kto w Boga wierzy! Anna Fotyga nową Emilią Plater! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: dla małpy bal 29.11.07, 14:26 teraz sie produkuje i bredzi jak zwykle. Tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Bo trzeba ja dopieścić - tak poświęciła się... 29.11.07, 20:07 ...przecież rezygnując z mandatu europosła... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu W dupach sie PiSdziactwu poprzewracalo.. 29.11.07, 14:20 ..bo nie powiem, ze w glowie, bo bym sklamal. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Były fanfary???? 29.11.07, 14:28 wanda43 napisała: To są kompleksy Wanda. Przypadek kliniczny. Wielki człowiek nie potrzebuje fanfar, żeby ludzie zwrócili na niego uwagę. Bartoszewski mieszka od 40 lat na dwudziestu metrach kwadratowych razem z żoną, a jedyną cenną rzeczą jaką posiada jest kilka tysięcy książek. Kłamczyński może nawet nauczyć się puszczać bańki mydlane nosem, nic mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czy to pomoże Fotydze 29.11.07, 14:33 w tym, aby hyła bardziej bystra i synpatyczna? Bo o tym, aby była ładniejsza, nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Czy to pomoże Fotydze 29.11.07, 14:37 Czy ta kobieta wiedziala co sie dzieje. Wiekszosc, nawet zaślinione dziadki brzydziły sie ucalowac jej rekę. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Czy to pomoże Fotydze 29.11.07, 14:42 urody mniej sie czepiam, to nie jej wina,ze taka sie urodzila. Ale cala reszta kwalifikuje ja do pracy w maglu, a nie na takim reprezentacyjnym i odpowiedzialnym stolku. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Czy to pomoże Fotydze 29.11.07, 15:05 wanda43 napisała: > urody mniej sie czepiam, to nie jej wina,ze taka sie urodzila. Sądzisz, że mizdrzenie się wyssała z mlekiem matki? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Czy to pomoże Fotydze 29.11.07, 20:51 nie wiem co i od kogo ssala, ale napewno nie rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Czy otaczenie sie TYLKO brzydkimi kobietami 29.11.07, 14:45 jest jakimś zboczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Czy otaczenie sie TYLKO brzydkimi kobietami 29.11.07, 14:57 Jest taka filia. Majac piękna zonę trudno nie popatrzec na inne wybryki natury, pocieszajac sie, ze pobudka w łożku to tylko katz. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:21 Fotyga powiedziała że to prezydent według konstytucji jest od spraw zagranicznch.A premier i minister Spraw Zagranicznych to co? Ech to było do przewidzenia że będą rzucać kłody pod nogi nowemu rządowi.Na szczęście rząd ma duże poparcie i im więcej prezydent i jego otoczenie będa szkodzić tym mniejsze będą mieć poparcie (ci co szkodzą).Oby Tuskowi , PO i PSL nie zabrakło cierpliwości. Zastanawiałam się ,jak układałaby się współpraca gdyby to Marcinkiewicz a nie Kaczyński był prezydentem Polski? Pomarzyć wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys W co trafia nosem Pan Prezydent stojąc przed ... 29.11.07, 15:22 ... Fotygą ? Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:25 wanda43 napisała: > Prezydent po raz kolejny pokazal swoja malosc. > Dla nieudacznika Fotygi zorganizowal uroczystosc. > Ten czlowiek MUSI!!! odejsc. > Dosc tego !!! Wando , jaki prezydent tacy dworzanie , nikt o zdrowym umyśle nie powołał by tej idiotki bo wie czym grozi wypuszczenie jej na arenę międzynarodową,niestety z odjeściem kurdupla to gorsza sprawa nie ma jak mu tego zapewnić,chyba że impeachment ale kto to zrobi ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:34 przemasowski napisał: > wanda43 napisała: > > > Prezydent po raz kolejny pokazal swoja malosc. > > Dla nieudacznika Fotygi zorganizowal uroczystosc. > > Ten czlowiek MUSI!!! odejsc. > > Dosc tego !!! > > Wando , jaki prezydent tacy dworzanie , nikt o zdrowym umyśle nie > powołał by tej idiotki bo wie czym grozi wypuszczenie jej na arenę > międzynarodową,niestety z odjeściem kurdupla to gorsza sprawa nie ma > jak mu tego zapewnić,chyba że impeachment ale kto to zrobi ? Po przysposobieniu do "dworu" Nelly Rokity, wszystko może się zdarzyć... a nawet o wiele więcej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:39 No w kategorii falkloru to ona jest "The Best"... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 21:00 wzial te babe, chcial PO zrobic na zlosc,a wyszlo, co wyszlo.Wbil gwozdzia do trumny bjata. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:42 Nie byłoby kasy - nie byłoby Fotygi i uroczystości jej intronizacji. Na co Tusk czeka - rozdęty budżet Pałacu a w Polsce dziura budżetowa. Nie miał aby ograniczyć wydatków prezydenckich na Jego bizantyjski sposób życia? Przyglądam się temu z rosnącym zniecierpliwieniem i zdumieniem. Pozwalać sobie aby wrzód na dooopie wzrastał - wrzód który utrudni zasiadanie? Tusk - do roboty! Między innymi po to na Ciebie głosowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:46 juz o tym pisalam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=72677155 a Chlebowski tu: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4718454.html Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 15:48 A ja myślę że Tusk nie powinien dać się sprowokować.Rząd niech robi swoje i olać towarzystwo. Wrzód pęknie sam , prędzej czy pózniej. Poczekajmy aż polityka zagraniczna rządu zacznie przynosić owoce. -- Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Orkiestra na Titanicu też grała... :-) n/t 29.11.07, 16:06 bardzo mnie ciekawi alternatywna polityka. To jak - pojedzie Tusk z wizytą, a w dzień po nim pojedzie A.F. i wszystko odkręci na „nie”? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Orkiestra na Titanicu też grała... :-) n/t 29.11.07, 16:10 A kto ją będzie słuchać i przyjmować? Jakie ma plenipotencje? :-) --- 21.10.2007 - Niebywały atak demokracji Oglądać daremne bulgotanie spuszczonych z wodą PiSmaków - bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 16:32 A ja czuję po tej uroczystości wyraźny niedosyt. Moim zdaniem pan prezydent powinien wnieść panią Fotygę do jej gabinetu - na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Re: W co trafia nosem Pan Prezydent stojąc przed 29.11.07, 18:14 W rzepkę prawego kolana ?! Odpowiedz Link Zgłoś
przemasowski Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 18:25 p.smerf napisał: > A ja czuję po tej uroczystości wyraźny niedosyt. Moim zdaniem pan prezydent > powinien wnieść panią Fotygę do jej gabinetu - na rękach. Piękny gest ......., szczególnie ,że jak ją całował w rękę prawie sobie jej dłonią oczy wybił , taki to dyplomata i salonowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Jest rura to musi być i pompa 29.11.07, 20:26 praw fizyki pan nie zmienisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jest rura to musi być i pompa 29.11.07, 20:37 Czy rura,czy pompa, szkoda,ze rozgrywka jestesmy MY i panswto w rekach chorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Jest rura to musi być i pompa 29.11.07, 20:54 może niech się w tą IVRP bawią za swoje równiez Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jest rura to musi być i pompa 29.11.07, 21:02 :-))) za swoje? to juz nie zabawa, to masochizm. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 20:55 wanda43 napisała: > Prezydent po raz kolejny pokazal swoja malosc. > Dla nieudacznika Fotygi zorganizowal uroczystosc. > Ten czlowiek MUSI!!! odejsc. > Dosc tego !!! Fotyga, jak ulał, pasuje do ich zespołu. Ja z bratem na przodzie Fotyga na koń siędzie I jakoś to będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Pompa na czesc Fotygi 29.11.07, 21:03 jak ją podsadzą, to moze wsiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Nie jest taka ładniusia jak Radek, ale mam zaufani 29.11.07, 21:09 do tej kobiety, a do Radzia i Donka - NIE! Odpowiedz Link Zgłoś