Dodaj do ulubionych

dlaczego to forum tak leniwie się toczy????????

IP: *.it-net.pl 19.01.04, 21:13
nie było mnie 4 dni,zajrzałem i stwierdziłem , że naprawdę niewiele przybyło
wątków... a także wpisów

nuda ...nuda...nuda..nuda...nuda...nuda...nuda...nuda...
Obserwuj wątek
    • mloda_komunistka Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 19.01.04, 22:39
      1,5 godz. już post wisi a Ciebie jeszcze nikt za tę krytykę nie zbeształ?.
      Widzę poprawę albo jastrzębie forumowe padły na skutek jekiegoś odstrzału?.
      Wasza Musia-Komusia.
      • Gość: pan hipopo Re: IP: *.it-net.pl 19.01.04, 22:42
        dokładnie
        • mloda_komunistka Re: n/t 19.01.04, 22:49
          Gość portalu: pan hipopo napisał(a):

> dokładnie

oni chyba uważają (niektórzy, izwinitie), że są tutaj wyrocznią a inni muszą
          ich czytać i przytakiwać. Tak przy okazji, co się stało z pb2d, chyba takiego
          miał nicka. Nowy forumowicz, aktywny niezwykle i tak mu przeszło szybko? Innym
          też.
          Ech.
    • halevi Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 20.01.04, 08:36
      Jakoś nie widzę, zebyś się strasznie starał ożywić to forum...
      • Gość: pan hipopo Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? IP: *.it-net.pl 20.01.04, 19:44
        próbowałem nieraz pod innymi nickami

ale np kiedy napisałem o tym , ze wyburzono zabytkowa sciane budynku na rogu
        narutowicza i rusałki kt. miala byc czescia budowanego tam budynku, to choc
        jest tu sporo osób deklarujacych sie jako osoby delektujace sie urokami tego
        miasta oraz jego historia- odzew byl mizerny

podobnie bylo kiedy napisalem o nowo powstałej sciezce rowerowej ABSURDALNEJ
        bo majacej ok nie wiem 150 metrów - od ulicy lotniczej wzdłuż dr mecz. majd. a
        konczacej sie przy ulicy wronskiej ogromnym znakiem z przekreslonym rowerem...

podobnie rowniez bylo kiedy poruszyłem sprawe badziewnej funkcjonalnosci nowych
        przystanków mpk , ktore w przeciwienstwie do starych KOMUNISTYCZNYCH ;) w ogole
        nie chronia od słonca w lecie , a wzimie gdy wiatr z przodu wieje - podczas gdy
        tamte rozne powierzchnie oslaniajace miały...

jeszcze ...?
        • dociek Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 20.01.04, 22:52
          Gość portalu: pan hipopo napisał(a):

> próbowałem nieraz pod innymi nickami
          >
          > ale np kiedy napisałem o tym , ze wyburzono zabytkowa sciane budynku na rogu
          > narutowicza i rusałki kt. miala byc czescia budowanego tam budynku,

Teraz będziesz miał, ten oczekiwany "odzew". Jestem niemal wstrząśnięty, jako
          Lublinianin od paru pokoleń i miłośnik naszego grodu, zamieszczoną przez Ciebie
          informacją, że ulica Gabriela Narutowicza "ma róg" z Rusałki. A jeszcze
          bardziej mnie szokuje brak reakcji innych miłośników Lublina na
          taką "profanację". A gdzie ci spacerowicze wraz z Ryżą - ulicą Dolną Panny
          Marii?

Nasz Lublin subiektywny chronicznie niedorobiony
    • Gość: ryża małpa Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? IP: *.lublin.mm.pl 20.01.04, 12:10
      Ziiieeeeew.......
    • mloda_komunistka Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 20.01.04, 22:21
      a co?. Nie mówiłam Ci, że Cię obciapią. Nie podejmą żadnej sensownej krytyki
      Twojej osoby, żadnej próby przekonania Cię, że jest inaczej. Za duży wysiłek,
      brak argumentów. Zamiast wciągnąć Cię do aktywnej współpracy na forum już
      czują sie urażeni i ostentacyjnie ziewają. Tak się kończą wszelkie rządy,
      zadufaniem i arogancją. Potem jest Lenin i rewolucja.
      Wasza Musia-Komusia.
      • Gość: pan hipopo Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? IP: *.it-net.pl 21.01.04, 19:12
        hehe masz świętą :D rację Młoda Komunistko , łatwo się przyczepić do mnie, że
        nie chciało mi sie zerknąć na plan i zobaczyc jak ta ulica się naprawdę nazywa
        (vide Dociek), ale co poza tym drogi kolego?

mnie np wzburzyło wyburzenie ściany , bo ten budynek naprawdę mi sie podobał ,
        i nie taka była umowa z inwestorem ,ale mniejsze znaczenie ma dla mnie nazwa
        ulicy, bo choć od kilku pokoleń mieszkancem grodu koziołka matołka jest rodzina
        ma to nigdzie napisałem , że jestem wielbicielem tego miasteczka

a co sądzisz na temat 150 metrowej ścieżki rowerowej ? :):):)
        • pepperoni78 Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 21.01.04, 20:22
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=10021582&a=10290746Pozdrawiam
        • mloda_komunistka Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 21.01.04, 20:25
          Ty myślisz tylko o sobie. Jesteś dużym chłopcem, chcesz pomykać ze 100 km.
          Pomyśl o tych małych, malutkich rowerzystach i ich tatusiach i mamusiach jak
          ganiają 100 km. za swoją pociechą a tak 150 m. wystarczy. Wszystko da sie
          sobie pozytywnie wytłumaczyć. Zreszta na aktywne moje wsparcie w temacie
          ścieżek rowerowych nie licz. Nie jestem ich przeciwnikiem lecz nie mam pociągu
          do rowera (ładna kombinacja, pociąg i rower)Niemniej podzielam zdanie o
          rozdziale ruchu kołowego na rowerowy i samochodowy jako oddzielne byty.
          Twoja Musia-Komusia.
        • dociek Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? 22.01.04, 00:46
          Ot, wszak szczegół to drobny i nieistotny, by w hipopotamiej ociężałości nie
          siegnąć po rozum do globusa nawet... Stolica Polski choćby niechaj i Rzym się
          nazywa, a przez nią być może rzeka Nil przepływa. W rzece tej leniwe pływają
          hipopotamy i stąd też zanieczyszczony taki Pacyfik mamy... :-p
    • Gość: lenina Re: dlaczego to forum tak leniwie się toczy?????? IP: *.lub.pl 20.01.04, 22:50
      bo godzina juz późna, sytuacja polityczno-ekonomiczna fatalna,l z nikąd
      nadzieji...i jeszcze miłosz z pruszkowskim tak ludziom dosrywają, że aż się
      płakać chce:-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka