Dodaj do ulubionych

Prezes na wolnym

03.02.04, 23:22
I ogólnie rzecz ujmując ma na tą zbiórkę 60 dni. Na PL pracuje jakaś para
Miłoszów, w tym, jak zauważyłem, jedna z tych osób w Katedrze Zarządzania
Politechniki Lubelskiej (druga chyba też ma coś z tym wspólnego). Poza tym
nazwisko, jakie ma rzecznik prezydenta też się tam pojawia. Ciekawe czy osoby
te mają coś wspólnego z wiadomo kim.
Obserwuj wątek
    • Gość: sdolina NO I PO MIŁOSZU..... IP: *.lublin.mm.pl 04.02.04, 00:27
      JACKU WYRWIGROSZU.
      Tylko co dalej z miejska komunikacją. Miejska wcale nie musi oznaczać gminna.
      Najlepiej żeby w całości była prywatna. Własnośc gminna czy państwowa nigdy
      nie bedzie lepiej zarządzana od prywatnej. Także ja po tym wszystkim
      przestałem korzystac w takiej ilości co przedtem z mpk i wyszedłem na tym na
      zdrowie. Polecam wszystkim korzystanie z komunikacji prywatnej i większej
      ilości spacerów.
      Pozdrawiam przyszłego Prezesa MPK i lepiej żeby zapamiętał to co się w tym
      mieści wydarzyło.
    • dociek Prezes na wolnym. Dlaczego?!! 04.02.04, 06:42
      Błąd tytule! W Lublinie, już od dawna oczekiwaliśmy innego nagłówka: - prezesa
      zamknięto, a prezydent podał się do dymisji! Obecna wersja śmierdzi kombinacją.
    • Gość: Basia Re: Prezes na wolnym IP: 62.233.195.* 04.02.04, 09:13
      Ja sama chciałabym pojść na taki urlop jestem tylko ciekawa skąd prezes Miłosz
      wziął tyle urlopu ja tez mam urlop za każdy rok 26 dni ale musze go wykożystac
      w danym roku kalendarzowym mnie pracodawca zmusza do wykożystania w danym roku
      i nie ważne czy mi dany okres pasuje czy nie a chciałabym jak pan Milosz
      nazbierać sobie np. 60 dni i wtedy np. wyjechać na zasłużony odpoczynek
      dlaczego my szara strefa ROBOLE lubelscy musimy sie podporządkowywać pracodawcy
      bo jak nie to "wara" pracy na moje miejsce jest kilkunastu kandydatów. Przy
      takich zarobkach jak ma pan Miłosz czyli 13000 zł. to mój urlop chyba bym
      spędziła na JAMAJCE a on nie dość że jest na urlopie to weżmie kupe kasy no i
      wrazie jak nie wróci to też sporą odprawe dostanie chciałabym zobaczyć jak by
      sobie nasz Miłosz dał radę na zasiłku dla bezrobotnych nie życze mu tego bo już
      napewno pan Pruszkowski ma dla niego niezłą posadke. Nie rozumię jednego
      dlaczego ludzie pełniący wysokie stanowiska zarabiają taaaaaaakie pieniądze czy
      zajmując to stanowisko kierują sie dobrem danej firmy czy dobrem własnej
      kieszeni
    • jack.m Re: Prezes na wolnym 04.02.04, 09:25
      Szanowan redakcjo, moze przyjrzalabys sie blizej tym "naukowcom" z katedry
      zarządzania politechniki lubelskiej, ktorzy przygotowywali program naprawy dla
      MPK ? Dlaczego zdecydowano sie akurat na politechnike i czy powodem jej wyboru
      nie byla zbieznosc pewnych nazwisk ? prezea j.milosza oraz p. dr inż. Miłosz
      Elżbieta w. 561 adiunkt , a takze rzecznika prezydenta p. rakowskiego i dr
      Rakowska Anna w. 469 adiunkt ? Czyz nie mozna zlecic kontroli w MPK komus
      niezaleznemu, firmie audytorskiej ? NIK'owi ? Nie chce stawiac nikomu
      oskarzen, ale lepiej jest rozwiac watpliwosci co do zbieznosci pewnych nazwisk.

jack.m
      • jack.m Re: Prezes na wolnym 04.02.04, 09:26
        Jeszcze link do katedry zarzadzania politechniki lubelskiej:

www.pol.lublin.pl/index.html?kat=11&akcja=jedn&rid=38
    • Gość: były policjant Re: Prezes na wolnym IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 10:34
      Miłosz powinien siedzieć za przekrety w POLMOSIE. Układy polityczne zdausiły
      aferę bo mogła dotknąć wielu znanych ludzi w miescie. W MPK też nieźle
      nawywijał. Nie szanuje prawa ani zwyczajów. Za nasze 14 tys miesiecznie robi z
      nas wała. A zony prezydenta Pruszkowskiego i Miłosza są rodziną... I niech mi
      nikt kitu nie wciska...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka