wampir-wampir 14.01.10, 15:45 Kto się obrazi, czy padną mocne słowa, kiedy wyląduje na Oślej? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 14.01.10, 16:13 A to dla sprawcy skutecznej interwencji z serdecznymi pozdrowieniami :D www.youtube.com/watch?v=ourW2SpAlc0 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 14.01.10, 16:16 Tu pełna wersja. Nie zauważyłem, że tamta jest obcięta. Z nieustającymi pozdrowieniami: www.youtube.com/watch?v=o6fJnsvQVIQ Odpowiedz Link Zgłoś
ibisso Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 13:19 Tym razem miecz netykiety dosięgnął moderatora, a razem z nim całego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 13:24 Nie moderatora :) lecz przebiegu całej dyskusji kwalifikującej temat na ośle forum. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ibisso Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 13:31 Ależ owszem, owszem, moderatora też :) forum.gazeta.pl/forum/w,654,105644719,105685480,Re_Czy_Moderacja_ma_prawo_obrazac_forumowiczow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 13:38 uważasz, że sam zawsze jesteś w porządku i Tobie więcej wolno?). Masz teraz powód do satysfakcji? Dziwne, że ktoś kto sam lekceważy wszelkie normy netykiety czuje się obrażony takim określeniem i rozliczać chce innych(aluzje nie do Ciebie). Kończ bzdurne dywagacje :) i prorokuj optymistyczniej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ibisso Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 13:45 > Kończ bzdurne dywagacje Zbyt grzeczny to Ty nie jesteś :) Po prostu nie lubię chamstwa, Ty pewnie też. Dlatego po opadnięciu emocji powinieneś podziękować mi za przyczynienie się do podniesienia poziomu tego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 13:57 Sprawa dotyczy określenia które traktujesz jako chamskie, ja bym powiedział, że emocjonalne. Gdy zmuszony jesteś "walczyć" z niejednokrotnie uporczywym chamskim trollem nie wytrzymałbyś. Problem z tym, że Ty widzisz już tylko okruchy takiego trollowania.Zapewniam Cię, że kolega tak namiętnie :) oceniany przez Ciebie nie obniża poziomu forum, co gwarantuję Ci jako uczestnik tego forum od początku. On także już wiele, wiele lat jest jego aktywnym uczestnikiem. > Kończ bzdurne dywagacje tak mnie cytujesz i czynisz zarzut mojej grzeczności. W cytacie był emotikonek :), tak więc uczyniłeś niegrzeczne nadużycie wyrywając moje słowa z kontekstu. Twój emotikonek przy Twoich słowach o cennym wkładzie traktuję poważnie :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:01 ibisso napisał: >po opadnięciu emocji powinieneś podziękować mi za przyczynienie się do > podniesienia poziomu tego forum :) Uderz w stół, nożyce się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:07 nie nożyce, a ptaszek. nie odezwą, a zakwili. Odpowiedz Link Zgłoś
ibisso Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:11 > czy padną mocne słowa Już padły. Mocne, napastliwe, bolesne... forum.gazeta.pl/forum/w,62,105690743,105737587,Re_Nowy_watek_poprorokujmy.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:28 ibisso napisał: > > czy padną mocne słowa > > Już padły. Mocne, napastliwe, bolesne... Jesteś przewrażliwiony. Empi Cię nie obraził. Nikt Cię zresztą nie obraził. Wywalony wątek nie Ciebie dotyczył. Odpowiedz Link Zgłoś
ibisso Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:32 Może i mnie nie obraził, ale mnie napastował :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:35 ibisso napisał: > Może i mnie nie obraził, ale mnie napastował :) Napastuje się niewinne dziewczęta, a nie ptaki, przynajmniej na tym forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:36 ibisso napisał: > Może i mnie nie obraził, ale mnie napastował :) Chrzanisz. Co Ty, podłoga jesteś?:P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:43 Napastował:) Pasta Kiwi but ożywi. Ponoć to Wańkowicz tak ujął.:) Warto teraz podyskutować o zasadch i sposobach walki z trollami. Ja ich spostrzegam jako zwykłych..., maniaków itd. Są też trolle z misją, nawet inteligentne, wielokrotnie ożywiają jakieś forum. Kim jest troll, sami nieraz zakładamy, my starzy forumowicze i sobie trollujemy, np. o świecowaniu uszu.:) Tak dla relaksu. Nie lubię zaś gdy ktoś takim trollowaniem psuje całkiem poważny temat. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 14:57 Mnie nie chodziło o psucie tematu, choć to też mnie wkurza, ale o ogona Ejno. Ejno sie pojawiła na forumie po dłuższej nieobecności, a ta wredota przylazła za Nią i zepsuła zabawę. Ja wiem, że Ty to chlastasz, ale przecież nie siedzisz przy kompie non stop. A zanim wywalisz odechciewa się pisania i czytania. Dlatego założyłem tamten wątek. Pisuję na innym forum, gdzie bez logowania można tylko czytać i odkąd tak jest ilość trolli zdecydowanie spadła. Rzuciłem pomysł. Nie chciałem nikogo urazić. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 15:56 O tym pisałem nie w kontekście ejno :) i Twojego wątka. Chodziło o "całokształt". Prześladowcę ejno mam na uwadze bez przerwy. Były swego czasu próby wprowadzenia ograniczeń na tym forum. Na skutek ogólnej troski o frekwencję i aktywność zamiary uszczelnienia sprowadzono do konieczności logowania się dla założycieli tematów, goście mogą dyskutować w wątku. Najlepszym sposobem na obumarcie trolla jest nie karmienie go czyli całkowite ignorowanie, niezauważanie. Niestety, często prowokacje trolli są skuteczne :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 17:53 Uhm, już rozumiem. Skuteczne powiadasz? No owszem bywa, nie zawsze wiadomo z kim ma się do czynienia i czasem się takiemu prowokatorowi odpowie. Poza tym przecież są trolle tolerowane jako swoisty folklor. Np. nasze forum byłoby uboższe bez Arona i Sothinka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 22:09 Aron i Sothink. Czasem mam wrażenie, że to osoba plus jej alter ego. A może bliźniacy syjamscy z różnych matek...Bo to czort znajet, co tam na wiosce pod Parczewem się wyrabia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 15.01.10, 22:24 Albo mnogie osobowości. Znudziło im się kopać w samotności, to przyszły tu na forum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Nowy wątek - poprorokujmy 16.01.10, 16:49 czas jaki poświęcam na forum wampirku jest marginalny w stosunku do Twojego:) a porównanie mnie do Aronka traktuję jako inwektywę, przecież mój głos w wielu tematach jest z reguły zbieżny z opinią innych normalnych forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Nowy wątek - poprorokujmy 16.01.10, 16:56 Ja nie porównywałem. Dworowałem sobie jeno z faktu, że gdy Aron się tu pojawia to Ty razem z nim. A czas? Cóż, niekiedy mam go więcej - jak teraz, niekiedy mniej i wtedy mnie nie ma. Jak to w życiu...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: Nowy wątek - poprorokujmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 19:05 Powiem szczerze. Aron i Sothink to niezwykły tandem, który dostarcza mi wiele rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś