kando_123456789 Pozwem w wolność słowa 16.01.10, 13:49 Informacja o filmie Amwaya o ile wiem jest nieaktualna: firma Amway przegrała sprawę' Prawdą jest jednak że TVP nadal zakazuje pokazywania filmu, a jest jego właścicielem, więc może :). Informacja pochodzi ze żródła wiarygodnego: informator Warszawskiego Festiwalu Filmowego z 10/2009. Miano tam pokazać wreszcie film, był w programie ale TVP w ostatniej chwili zabroniła pokazu. O tyle to wszystko śmieszne, że filmik jest i tak dostępny na youtube i nie zawiera niczego o czym i tak ludzie myślący już wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
janus48 Pozwem w wolność słowa 16.01.10, 14:01 Czego chcecie.Wolność słowa to utopia.Za komuny to chociaż można było drukować w podziemiu.Teraz nie ma gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
almasciema akcja przeciwko praktykom w Almie 16.01.10, 15:15 @alma_sciema i grupa oraz użytkownik Alma Ściema na Facebooku - zobacz jak razem możemy wywrzec wpływ Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Pozwem w wolność słowa 16.01.10, 16:27 w almie w poznaniu kupilam mocno splesnialy chleb, mimo ze kosztowal duzo, bo 5 zl. Ngdy wiecej nie zrobie zakupow w almie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-max Pozwem w wolność słowa 16.01.10, 19:41 Oto "Wolność"... Wiadomo, że pleśń na warzywach i owocach w Almie to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmsia Pozwem w wolność słowa 16.01.10, 22:50 Durnie z TVP! Kto wysyła materiał przed emisją, "żeby się ustosunkowali do oskarżeń?!" W ten sposób redakcja i telewizyjni prawnicy zakładają knebel swoim reporterom. Odpowiedz Link Zgłoś
aksion1 Pozwem w wolność słowa 17.01.10, 10:32 Ten Pan Doktor zapomniał, że Helsińska Fundacja Praw Człowieka nie jest od tego, żeby reprezentować prawa jakiejś tam sieci marketów ale jak sama nazwa wskazuje LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
megan111222 Alma Wrocław 17.01.10, 12:16 Witam! Po przeczytaniu wiadomości o reportażu jestem w wielkim szoku. Kupuje w Almie w centrum handlowym ARKADY we Wrocławiu od 2 lat i nigdy mi się nie zdarzyło kupić tam nie świeżego towaru. Gdy przychodzę po zakupy często zdarza mi się zobaczyć jak sprzedawczyni stoiska z wędlinami przebiera towar. Gdy kupuje mięso nie problem poprosić sprzedawce o to czy mogę je powąchać (sprzedawca nigdy nie ma nic przeciwko, można zauważyć że jest pewien tego jaki towar sprzedaje). Miałam raz przypadek ze zauważyłam ze w lodówce z rybami był rozpakowany hermetycznie łosoś ale podeszłam do sprzedawcy a ten usunął towar ze sklepu, ale nie zauważyłam w tym nic złego. Jestem bardzo zadowolona jak i z jakości towaru jak i z obsługi, sprzedawcy są zawsze mili i uprzejmi. Zakupy w tej sieci delikatesów to dla mnie przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicolas.levi Alma Promenada Wawa IP: *.aster.pl 17.01.10, 20:41 a ja robię zakupy w almie na promenadzie w Warszawie i zawsze milo mi tam chodzić na zakupy. Obsługa jest miła, jest dużo kas więc czas czekania skrócony, nie płaci się za toreb co jest rzadkość, duży wybór, ceny ok, spoko jest Odpowiedz Link Zgłoś
martk3 Pozwem w wolność słowa 17.01.10, 22:10 W innych marketach jest dużo gorzej. Almę stać na to, żeby mieć dobrą jakość bo ceny w sklepie nie są niskie. W Lublinie pracują tylko ludzie, być może są to byli pracownicy innych marketów przyzwyczajeni do takiej pracy. Zawiódł wewnętrzny system kontroli. Ja z zakupów w Almie jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Pozwem w wolność słowa IP: *.chello.pl 28.05.10, 00:37 I bedziesz zadowolony az do pierwszej sraczki Odpowiedz Link Zgłoś