Gość: Gość IP: *.nplay.net.pl 28.11.10, 21:04 Przymierzam się do zrobienia implantów i znalazłam to nazwisko. Czy może ktoś ostatnio robił implanty u tego lekarza? Proszę o opinie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.lublin.mm.pl 04.12.10, 07:00 Moja żona i ja robiliśmy jakieś sześć lat temu i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.wzks.uj.edu.pl 05.12.10, 10:59 Dziękuję za odpowiedź. Już byłam. Wrażenia mam mieszane, trochę za szybko i zbyt pobieżnie jak na mój gust wyglądała ta wizyta. A koszty zabiegu są bardzo duże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.30.17.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.22, 01:04 Dziś był program o doktorku pod uwaga proszę obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.lublin.mm.pl 26.06.11, 20:57 Robiłam implanty u dr Aleksandrowicza.Lepszego specjalisty nie ma , doskonał,y fachowiec. Ja miałam beznadziejną sytuację ,wg innych specjalistów w Lublinie, a on po prostu zdziałał cuda. Mam piękne ząbki. TYLKO JEGO POLECAM, szkoda czasu na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.lublin.mm.pl 26.06.11, 21:08 Dr Paweł Aleksandrowicz - jedyny specjalista,wie co robi. Gdybym posłuchała innych ,,specjalistów w tej samej dziedzinie ", nigdy bym sobie tego nie wydarowała, robiłabym ,,plum" ząbki do szklaneczki. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.stalowa.pilicka.pl 15.11.11, 00:33 Jestem w trakcie zakładania implantów. Jest to proces kilkuetapowy. Pan doktor jest myślę profesjonalistą choc na efekt końcowy a więc ostateczna ocenę muszę trochę poczekac. Ceny niestety jedne z wyższych w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: 87.246.214.* 15.11.11, 09:31 Też jestem w trakcie zakładania implantów. Nie wiem jak w Polsce, ale w Lublinie to na pewno najdroższe implanty:). Jak na razie wszystko przebiega pomyślnie, nie do końca jednak odpowiadają mi robione tam prace protetyczne. Niestety umowa przewiduje utratę gwarancji na implanty w przypadku, jeżeli protetykę zrobi się w innym gabnecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.dynamic.mm.pl 30.11.11, 14:56 Witam zanim zrobiłam implanty u doktora byłam u kilku innych lekarzy i starałam się zrobić w miarę szczegółowy wywiad na temat implantów. Jeden z lekarzy nic mi nie zaproponował ponieważ stwierdził że u mnie mogą być powikłania a drugi powiedział że trzeba u mnie zrobić „podsypkę” a jak spytałam się co to jest to powiedział że to kość z krowy lub świni !!!!!? Zrobiło mi się niedobrze jak pomyślałam ze będę miała kość ze zwierzęcia do końca życia w ustach i w zatoce!!! Najlepsze było to że zęby będę miała jak wszystko dobrze pójdzie za dwa lata!!!! Najwcześniej za 1,5 roku !!! Do doktora Aleksandrowicza wysłała mnie ciocia która robiła u niego zęby. Zabieg trwał może z 15 minut był nie przyjemny czuło się uderzenia,nie miałam zadnych szwów i rany!!! najpierw zrobiłam jedną stronę i wszystko wyszło bardzo dobrze nie miałam problemów, teraz robię drugą stronę i czekam na wygojenie cała procedura trwała 6 miesięcy. Najlepsze było to że faktycznie implanty u innych lekarzy są tańsze, jednak jak policzyłam, że implant z tą” podsypką” ma mnie kosztować o 3000 zł więcej to tym bardziej podziękowałam :)). Implantów nie robi się na NFZ a ja dziękuję za eksperymenty z krowią kością i jak mam to robić to nie chcę żeby ktoś się uczył za moje pieniądze płacę za profesjonalizm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: 87.246.214.* 01.12.11, 10:11 Uzupełnianie braków kostnych to żadne eksperymenty, tylko procedura stosowana już od wielu lat. Można też braki kostne uzupełniać materiałem syntetycznym, jeżeli ktoś czuje taki wstręt do wołowiny czy wieprzowiny:). Natomiast jest duże ryzyko, że przy ubytkach kostnych wstawione implanty po paru latach wypadną. Ja mimo przeciwskazań innych lekarzy jednak sobie implanty u pana doktora wstawiłam i czekam. Może się utrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.30.17.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.22, 01:07 Proszę sobie obejrzeć dziś program był o doktorku .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebebe Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.11, 21:25 zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 19.11.11, 17:27 A mogłabyś napisać dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.13, 09:12 może już i się nauczył, ale znam ofiarę jego pracy. koszmar. lepiej iść gdzie indziej. na pewno nie ma serca do pracy i pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
rendell Re: dr Paweł Aleksandrowicz 29.09.13, 13:52 Dobre miejsce do wyrywania zębów i wstawiania implantów. Do leczenia już znacznie mniej. Pan doktor wiecznie się spieszy, do minimum stara się skrócić czas poświęcony pacjentowi, mimo umówionych wcześniej wizyt byłam przyjęta jednocześnie z innymi pacjentami i doktor tak krążył pomiędzy fotelami. Do gabinetu zachęciły mnie bardzo dobre opinie z internetu, rzeczywistość okazała się trochę inna. Zresztą jakby co zawsze można udać się do Stomatologicznego Centrum Klinicznego Uniwersytetu Medycznego w Lublinie na ul. Karmelickiej. Mają wprawę w pomaganiu pacjentom z prywatnych gabinetów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.30.17.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.22, 01:08 Dziś był program o doktorku pod Uwaga proszą obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iMac Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.13, 17:01 Przede wszystkim to znakomity chirurg. I to z niesamowitym poczuciem humoru...Dla mnie jeden z lepszych lekarzy w Polsce wie co robi i lubi to robić ,to sie czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.play-internet.pl 16.10.15, 10:37 Ale brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Polecam IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.13, 19:35 Potwierdzam wysokie kwalifikacje doktora Pawła. Miałam poważny problem w postaci braku czwórek i jednej piątki górnej. Reszta zębów w mojej szczęce też pozostawiała wiele do życzenia. Doktor podjął się zadania wstawienia czterech implantów choć inni specjaliści odmawiali mi zabiegu ze względu na zbyt mało kości ( przewlekły stan zapalny zatok ). Wyrównał mi również przednie zęby poprzez założenie koronek. Całość została wykonana fachowo i wygląda bardzo naturalnie. Polecam innym. Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.13, 19:35 Potwierdzam wysokie kwalifikacje doktora Pawła. Miałam poważny problem w postaci braku czwórek i jednej piątki górnej. Reszta zębów w mojej szczęce też pozostawiała wiele do życzenia. Doktor podjął się zadania wstawienia czterech implantów choć inni specjaliści odmawiali mi zabiegu ze względu na zbyt mało kości ( przewlekły stan zapalny zatok ). Wyrównał mi również przednie zęby poprzez założenie koronek. Całość została wykonana fachowo i wygląda bardzo naturalnie. Polecam innym. Anna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.static.chello.pl 07.11.13, 14:56 a ceny w jakim przedziale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 07.11.13, 20:55 Ceny chyba najwyższe w Lublinie, ale jak kogoś stać.. 6800 implant z koronką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lublinianka Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 15:07 Polecam SPRAWA DLA REPORTERA z 10.04.2014 Komentarz zbędny - wybór stomatologa należy do Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIARA Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.14, 16:35 Tak.Oglądałam ten program. Masakra .To finansista a nie stomatolog. Można się było po tym człowieku spodziewać ,w końcu ktoś nagłośnił leczenie tego Pana. Z resztą taki syn jaka matka . Jego matka pozbawiła mnie zęba w wieku 22 lat,robiąc nadbudowę zęba wbiła mi sztyft w kość i pomimo,że widziała zdjęcie rtg nie przyznała się do błędu tłumacząc, że tak ma być. Ząb ciągle ropiał.Tego samego dnia ,po drugiej stronie ulicy lekarz złapał się za głowę widząc co jest . Niestety zęba trzeba było usunąć. Ja osobiście omijam ten gabinet szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pacjentka Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.dynamic.mm.pl 12.04.14, 19:39 vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/sprawa-dla-reportera/wideo/10042014/14477659 Cieszę się bardzo, że zrezygnowałam z usług pana doktora. Zdecydowanie nie odpowiadał mi jego sposób leczenia i traktowania pacjentów. Ale mowę mi odjęło, jak obejrzałam reportaż. Porażający brak etyki i kompletna obojętność na cierpienia oszpeconej przez siebie pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony pacjent Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 09:50 A skąd szanowne forum wie,że o tego lekarza chodzi? proszę o odpowiedź i pewnie jej nie dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pacjentka Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 14.04.14, 15:25 W programie podano dane bohaterki, wykonywany zawód. Pani jest czynna zawodowa, nie ma problemu z odnalezieniem jej i zapytaniem, o jakiego lekarza chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.158.217.19.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.04.14, 16:48 Czyli rozumiem,że wszyscy wypowiadający kontaktowali się z fryzjerką i pytali o lekarza a potem tu umieszczali wpisy? Chyba się z głupim przez ścianę witali! A z programu jasno wynika że pani fryzjerka zapłacić nie chciała i do Jaworowicz pobiegła jak już z wszystkimi sądami przegrała. Tylko pytanie który lekarz podejmie sie dokończenia pracy tak raszczeniowego pacjenta? Chyba żaden i biedna zostanie z niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pacjentka Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 14.04.14, 17:18 Mam niejasne wrażenie, że chodziło nie tylko o kwestie finansowe. Ale również o źle wykonaną usługę. Jak zrozumiałam, dokończenia leczenia podjął się obecny w studio implantolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 19:02 Czyli mam czekać na kolejny program pt. "obiecał i nie zrobił" lub "Zrobił i kazał płacić a ja dalej niezadowolona bo trza płacić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 15.04.14, 16:54 Jestem pewna,że te wszystkie wpisy poniżające pacjentkę to spawka rodziny i znajomków. Prostackie wypowiedzi i CHAMSTWO aż razi w oczy. Panie doktorze, prosty bez studiów człowiek może mieć więcej kultury osobistej i klasy niż nie jeden pan dr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam się Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 17:37 Gość portalu: gość napisał(a): > Jestem pewna,że te wszystkie wpisy poniżające pacjentkę to spawka rodziny i zna > jomków. Prostackie wypowiedzi i CHAMSTWO aż razi w oczy. Panie doktorze, prosty > bez studiów człowiek może mieć więcej kultury osobistej i klasy niż nie jeden pan dr!!!! Jaki "pan dr"? Czy ten człowiek posiada stopień naukowy doktora nauk medycznych? A jeśli tak, to bardzo ciekawe kto go wypromował przy takich umiejętnościach i takim morale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gch Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.14, 12:58 Proponuję niektórym osobom wypowiadającym się, żeby kilka razy jeszcze pooglądali program z dnia 10.04.14, bo jednak nie zrozumieli sprawy do końca. Pani fryzjerka nic jeszcze nie przegrała ( to jest w nagraniu) i nie wypiera się uiszczenia należności, ale tylko po naprawieniu szkody jaka wyrządził jej doktor. Powinien odliczyć tylko nie wiem jak, wartość Jej zębów które miały zostać, a on powyrywał!. Jeszcze dodam swoją refleksję "gościowi" który obrażał Panią fryzjerkę i liczył jej pieniądze. Jeden potrafi przepić swoje życie nie bacząc na wszystkich i wszystko a drugi żyje skromnie, pracuje ciężko całymi dniami w " piątek i światek" i robi sobie implanty. ( nie każdy czuje się dobrze z ze sztuczną szczęką). Nie dałabym sobie zrobić nic u takiego doktora . BRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam sie Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 17:33 Gość napisał(a): > Czyli rozumiem,że wszyscy wypowiadający kontaktowali się z fryzjerką i pytali o > lekarza a potem tu umieszczali wpisy? Chyba się z głupim przez ścianę witali! > A z programu jasno wynika że pani fryzjerka zapłacić nie chciała i do Jaworowic > z pobiegła jak już z wszystkimi sądami przegrała. Tylko pytanie który lekarz po > dejmie sie dokończenia pracy tak raszczeniowego pacjenta? Twoja wypowiedź to buta, cynizm, bezczelność i arogancja. Pewnie sam jesteś tym lekarzem od siedmiu boleści albo jego kolesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 15.04.14, 16:56 Lublin to zaścianek, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam się Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 17:49 Gość portalu: gość napisał(a): > Lublin to zaścianek, To akurat nie ma w tym przypadku znaczenia. W zaściankach też można spotkać ludzi kompetentnych i uczciwych, z kolei w metropoliach nie brakuje chciwych, pazernych oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.ae1x404.dhiblang.lubman.net.pl 14.04.14, 11:53 Oglądałem i ... Jeszcze sie taki nie urodził coby wszystkim dogodził :) program ..trzy przekupki krzyczą i co ztego wynika ? Przegrala kobieta wszystkie sprawy w sadzie poniewaz nie zaplacila rachunku za jakiś tam etap leczenia. Jakiś tam Doktor w TV mówi ze leczenie nieskonczone i co ? Dlaczego? . Jak żyje takich cudów nie widziałem żeby kobieta która była reanimowana na drugi dzień wychodziła do domu CUD!! Jak nie daj Boże trafię do szpitala chce żeby mnie reanimował ten Doktor! Program tendencyjny jak wszystko co robi Jaworowicz pod publiczke baba mnóstwo ludzi skrzywdzila !!! Bogaty dentysta chce zabrac wdowie ostatni grosz !!! Ale czy ta wdowa jest taka biedna zeby sobie implanty robic ? Wiekszosc z nas nosi protezy mosty, BOGACZY stac na implanty a nie naprzyklad mnie. Sześć lat mija kobieta zębów nie miała nikt nie chce jej leczyć, zaden konowal nie chce sie podjac !!! ale implanty ma ! a doktor chce zapłaty ! A Sad, Prokuratura co nato ...? A Izba Lekarska ?biegli sądowi ? Wszyscy w zmowie przeciw tej Pani słowem MAFIA! Telewizja kłamie manipuluje, tam mówią ze dentysta sie przekwalifikowuje na laryngologa toż to zupełna bzdura jak dentysta z jakimś tam certyfikatem jakiegos towarzystwa może być laryngologiem!!! Trzeba skończyć studia lekarskie !! Medycyne a nie stomatologie !Jedna wielka manipulacja żeby nas ludzi kłamać i manipulować. Mam kłopoty z kregoslupem szukałem informacji o doktorze który mnie będzie operował zakladal implanty do kregosłupa przez przypadek to przeczytałem ten watek obejrzalem program i włos mi sie na moje lysej głowie zjerzyl jak ta telewizja robi z nas debili może nie zrozumie tego fryzjerka i baba na kasie ale ku mojemu przerażenie Ja to wszystko widze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.30.17.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.22, 01:11 Dokładnie a dziś program pod Uwaga proszę obejrzeć o doktorku jak potraktował pacjentkę która jest warzywem do końca życia ,brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: 87.246.214.* 16.04.14, 09:00 Pan doktor proponował mi przeprowadzenie u siebie w klinice operacji laryngologicznej i do głowy mi nie przyszło, że pan doktor specjalizacji laryngologa może nie mieć. Skoro pan doktor ma możliwość moderowania swojego profilu na portalu Znany lekarz, to wypadałoby to skorygować, by nie wprowadzać potencjalnych klientów w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży pacjent Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.14, 14:04 A ja jestem po 3 godzinnej operacji u Pana Doktora i jestem zadowolony. Pełny profesjonalizm w podejściu, pełny zakres badań przed znieczuleniem ogólnym (narkozą), po zabiegu opieka przez 20 godzin pielęgniarki anastesjologicznej. Zabieg wszczepienia 8 implantów powiódł się w 100 % (no może oprócz korekcji umiejscowienia jednego z implantów w żuchwie- ale to się zdarza). Ja jestem zadowolony i chociaż jestem przed pracą protetyczną zaufałem panu Pawłowi i nie mam powodów do narzekań. zadowolenie na 10 w 10-stopniowej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
teresazk Re: dr Paweł Aleksandrowicz 07.05.14, 19:29 Witam. Jestem pacjentka Doktora od 10 lat. Z powodu calkowitego bezzebia (na gorze mialam swoje 2 zeby, ale nalezalo je usunac do zabiegu) leczylam sie wieloetapowo u Doktora. Dodam, ze jestem z Malopolski i tutaj nikt nie podjal sie mojego leczenia. Jestem bardzo zadowolona z efektu koncowego bo moje mosty sa zrobione bardzo naturalnie i trudno rozpoznac ze sa na implantach a nie moimi wlasnymi zebami. Z przerazeniem czytam rzeczy wypisywane na temat Doktora na forum. Z tego co rozumiem pacjentka nie ma woli zaplacic... I przez 6 lat chodzi z praca tymczasowa i nie znalazla okazji na to zeby nawet w innym gabinecie zrobic sobie mosty docelowe? Czy moze tez chciala na nie kogos naciagnac ( tak jak doktora na czesc chirurgiczna)? Albo po prostu jej chec zemsty, odwetu na Doktorze ze nie zrobil jej wszystkiego za darmo jest tak silna ze bedzie chodzic do konca zycia w starych zebach tymczasowych i wszystkim pokazywac jak bardzo zostala skrzywdzona? Implanty sa drogie. Sama splacalam swoje w ratach, z czym nie bylo problemu, a przy opoznieniach Doktor mnie nie popędzal... I na czesc bralam niewielka pożyczke. Ale do glowy mi nie przyszlo zeby nie zaplacic za czyjas prace, okrasc kogos a potem jeszcze, żeby wykpic sie z platnosci obrzucac Doktora szpetnymi oszczerstwami! I nie przypominam sobie zebym kosztorys podpisywala... Ale nadal mam kosztorys ktory dostalam od Pana Doktora i to on sie na nim podpisal! I chyba bym w lustro nie spojrzala nigdy wiecej gdybym zataila jego istnienie i powiedziala ze nie bylam poinformowana o kosztach! Szanownej Pacjentce nie wróżę wielkiej kariery w sądowych podręcznikach dla studentow bo oszust jest oszustem a prawda i fachowosc zawsze sie obroni. Życze Doktorowi dalszych sukcesow i szybkiego prawnego zdemaskowania zlodzieja. Pozdrawiam serdecznie, Wdzieczna Pacjentka, Teresa Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam się Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 18:07 Przyglądam się tak tym waszym hymnom pochwalnym (twojemu i "świeżego pacjenta") na cześć "Doktora" i tak się zastanawiam czy mamy tu do czynienia z opłaconą klaką czy też kontratakiem sitwy po emisji programu telewizyjnego E.Jaworowicz kompromitującym "Doktora"? Bo w nagłą metamorfozę, jaką sugeruje "świeży pacjent", jakoś trudno mi uwierzyć .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.14, 10:52 Jestem po skomplikowanym kilku etapowym procesie zakładania implantów u Pana Doktora. Jestem zadowolona z efektu końcowego choc po drodze miałam chwile zwątpienia. Pan doktor jest pasjonatem , wie co robi . szybko podejmuje decyzje. Przekonał mnie do podjęcia wielu decyzji z czego obecnie jestem bardzo zadowolona Pan Doktor ma też bardzo dużo uroku osobistego Oczywiście zawsze mozna daną pracę wykonac lepiej. Wszystkie implanty a nie było ich mało ładnie sie"przyjęły"Może częśc protetyczna mogłaby być ładniejsza . No ale byc może zastane warunki w mojej jamie ustnej nie pozwoliły na jeszcze bardziej estetyczny wyglad uzebienia. Personel bardzo miły .stara się niezwykle. Co mi przeszkadzało? Wysokie a nawet bardzo wysokie ceny . Kosztorys był wykonany tak jakos byle jak na wyrwanej karce papieru .niezrozumiale Gdy zajrzałam do niego po miesiacu zupełnie nie mogłam sie zorientowac co wchodzi w jego skład. Chyba Pan doktor powinien tez miec kase fiskalną Moje wizyty były bardzo czeste / bywało ze 1x na tydzien a mieszkam daleko.No ale tez praca była skomplikowana Reasumując polecam bardzoPana doktora . Drugim razem oczekiwałabym tylko bardziej czytelnego kosztorysu Odpowiedz Link Zgłoś
teresazk Re: dr Paweł Aleksandrowicz 27.05.14, 09:57 Pani Tamara pisze o " nastepnym razie". Z ponad dziesięcioletniego doświadczenia wiem że następny raz zapewne się nie pojawi. Jeśli Pani warunki zdrowotne drastycznie się nie zmienia to z implantami naprawde nic sie nie dzieje. Wystarczy dbać o higiene oraz przestrzegać wizyt kontrolnych. A jesli ma sie wątpliwości na jakimkolwiek etapie to trzeba pytać, pytać i jeszcze raz pytać! Pozdrawiam i życzę żeby sie Pani przekonała jak i ja że te pieniądze naprawde warto było zainwestować w tak dobra robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam się Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 18:36 Kadzidła obu pań (tamara i teresazk, o ile to rzeczywiście dwie różne osoby, co trudno stwierdzić, bo jeden post z loginem, drugi bez) na nic się zdadzą, bo efekty pracy pana "Doktora", w przypadku pokazanym w telewizji, są aż nadto dobrze widoczne. Wystające z dziąseł pacjentki tytanowe sztyfty i skierowane agresywnie do przodu korony to przecież realność, a nie jakiś wydumany zarzut. Oczywiście, nie da się wykluczyć, że temu "wybitnemu specjaliście" udało się przypadkiem parę razy nie sknocić roboty, ale przypadek pokazany w telewizji jest ewidentny nawet dla laika, więc negowanie go to czysta hipokryzja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.szybszyinternet.pl 29.05.14, 10:48 Ja nie odnoszę się do treści reportażu a tylko do swoich własnych doświadczeń w gabinecie pana Doktora Sugestia ,ze oba posty były napisane przez jedna osobę nie mają żadnego odbicia w rzeczywistości. Nie wiem czy osoba , która tak zajadle go atakuje była leczona w jego gabinecie czy opiera sie na treści reportażu Mysle , ze to co napisałam nie było peanem na cześc lekarza tylko obiektywna ocena pracy jego zespołu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam się Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 17:36 Gość portalu: tamara napisał(a): > Mysle , ze to co napisałam nie było peanem na cześc lekarza tylko obiektywna o > cena pracy jego zespołu . Bzdura. Obiektywna byłaby wówczas, gdyby działalność "Doktora" zbadała komisja złozona z fachowców i oceniła ją według jawnych i miarodajnych kryteriów. Pani (?) opinia jest ze swej natury subiektywna, a że tendencyjna, to wynika z samej frazeologii. Jeśli Pani (?) sama tego nie dostrzega, to właśnie przez subiektywność spojrzenia. I kogo właściwie ma Pani(?) na myśli pisząc: "osoba, która tak zajadle go atakuje"? W niniejszym wątku jest wiele postów krytycznych wobec "Doktora" i pochodzą one od różnych osób. Ponadto , gdyby nawet ktoś z oceniających opierał się tylko na reportażach telewizyjnych, to są one aż nadto wymowne. Zdjęcia pokoazane w owych reportażach, to nie wynik jakiegoś fotomontażu, a wręcz tzw. twardy dowód "radosnej twórczości" Pani ulubieńca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.nplay.net.pl 27.05.14, 20:33 tiny.pl/q24v6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyglądam się Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 19:04 Na marginesie obu linkowanych w tym wątku programów telewizyjnych ("Sprawa dla reportera" oraz reportaż w TV Lublin) rodzi się refleksja, że stomatologia przestała być de facto działem medycyny, a stała się gałęzią biznesu, w którym w dodatku nie ma mowy o równości stron, gdyż pacjenci są bezbronni wobec lekarskiej sitwy (jak wynika z reportażu E.Jaworowicz, biegły medyk orzekł dla sądu, że implanty są prawidłowe!!!). Niestety, jest to chyba "sprawa systemowa", czyli element świadomego tworzenia w kapitalistycznej Polsce tzw. warstwy średniej-wyższej, do której mają należeć m.in. lekarze i prawnicy, osiągający przychody kilkakrotnie wyższe od przeciętnego wynagrodzenia. To celowe rozwarstwianie społeczeństwa jest głęboko niemoralne, ale taka już jest istotra kapitalizmu, na co kompletnie głusi byli naiwni "robole" popierający bezkrytycznie zorientowane prawicowo-liberalnie elitymanipulający przekształceniami własnościowymi po roku 1989. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Bartkiewicz Re: dr Paweł Aleksandrowicz IP: *.19-2.cable.virginm.net 08.08.14, 00:12 polecam w 100%.Doktor mlody,ale ma łeb,spokojny,jeno czasu do pacjenta ma mało.Bezzębie totalne.W ciągu 4 lat odbudował mnie do stanu że nie tylko laski 65+ uśmiechają sie do mnie.Te młodsze także Odpowiedz Link Zgłoś