Dodaj do ulubionych

cc na Kraśnickich

IP: *.chello.pl 28.01.10, 11:55
Proszę wszystkie młode mamusie o informację. Będę miała cesarskie cięcie w
szpitalu na Kraśnickiej. Poproszę o info jak to wszystko wygląda: usypiają czy
dają zzo? Czy tata może pomagać po porodzie? Jaka jest pomoc ze strony
personelu (czytałam, że pacjentki na to narzekają)? Co zabrać dla siebie, co
dla dziecka? Rodziłam dawno, sn i w innym szpitalu, więc wszystkie porady mile
widziane.
Obserwuj wątek
    • Gość: joannax Re: cc na Kraśnickich IP: *.chello.pl 04.02.10, 12:38
      podnoszę
    • Gość: mi Re: cc na Kraśnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 13:58
      a ile zapłaciłaś?
      • Gość: ala Re: cc na Kraśnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 17:09
        Pytanie zupełnie nie na miejscu (dotyczy ostatniego wpisu). Miałam niedawno cc w
        tamym szpitalu i bardzo dobrze wspominam mój poród. Na temat znieczulenia
        anestezjolog rozmawia z pacjentką( ja miałam ogólne-jestem zadowolona, ból po
        operacji wcale nie taki straszny,z każdą godziną naprawdę coraz mniejszy, ja
        miałam leki p bólowe tylko te z sali operacyjnej, ponieważ potem już ich
        właściwie nie potrzebowałam. Uruchamianie po 10-12 godz, całkiem nieźle, ogólnie
        czułam się bardzo dobrze, miałam siłę, nie było mi słabo. Opiekował się mną
        bardzo fajny lekarz, który robił cięcie, gdyby nie on to nikt nie
        zainteresowałby się mną po porodzie, dlatego warto prowadzić prywatnie ciążę.
        Mąż może być przy kobiecie po cc przez cały czas, oprócz nocy oczywiście, mój
        był przy mnie do godz 24, ponieważ wieczorem miałam cc.Trzeba mieć wszystko dla
        dziecka i dla siebie. Powodzenia.
        • Gość: joannax Re: cc na Kraśnickich IP: *.chello.pl 09.02.10, 16:17
          Dziękuję ala
    • swiezynka79 Re: cc na Kraśnickich 10.02.10, 10:01
      Hej
      Ja miałam CC w tym szpitalu ok 1 rok temu. Wykonywał je p. dr Mazurek i byłam bardzo zadowolona, żadnych powikłań Blizny w ogole już nie widać. Znieczulenie miałam do kręgosłupa- musiałam leżeć 24 godziny po zabiegu zanim wstałam. Ale opieka nad matka i dzieckiem nieciekawa. Dla dziecka trzeba mieć wszystko:ubranka, pieluszki pampersy i tetrowe najlepiej , chusteczki-po prostu wszystko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka