Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony

15.02.10, 20:11
kaczyzm - religia dla naiwnych prostaczków
Obserwuj wątek
    • kloss8 Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony 15.02.10, 20:19
      A Kaczyńscy powinni być ubezwłasnowolnieni i poddani przymusowemu leczeniu w
      zakładzie psychiatrycznym:)
      • Gość: g osc z Bilgoraja Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: *.icpnet.pl 15.02.10, 22:16
        Tusk ograbil Lubelszczyzne z marzen drog ekspresowych szybkiej kolej
        obwodnicy siedziby PGE w Lublinie zniszczyl zaklady Cukrownie
        skasowal to za jego rzadow przez 3 lata oskobal nas z marzen
        szybkiej koleji
        • on1950 ciemny lud 16.02.10, 07:20
          jak pisała prasa cukrownie wytypowali ludzie z polskiego cukru
          ludzie kojarzeni z jurgielem i rydzykiem.A to chyba nie PO.A kasa z
          trasy wawa-lublin tuż przed wyborami poszla do regionu niejakiego
          edgara g.
        • Gość: au Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 18:34
          co ty wąchałeś!!!!
    • Gość: wiejska baba Re: Jarosław Kaczyński:powinien być sądzony tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:23
      zgadzam sie
      • Gość: bobgreg Re: Jarosław Kaczyński:powinien być sądzony tak IP: *.toya.net.pl 16.02.10, 19:31
        a na co się zgadzasz prosta babo?
    • oghana7 Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony 15.02.10, 20:28
      ach te kaczory pieklo was zrodzilo ze nie ma dnia,zeby was nie bylo .
    • stanislawwiejak Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony 15.02.10, 21:13
      spieprzaj dziadu z Lublina
      • Gość: g osc z poznania Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: *.icpnet.pl 15.02.10, 22:11
        Jarek kochamy cie a Tuska spiepszaj dziadu z Kaszeb teraz Sikorski z
        siedziby krzyzackiej chce byc prezydentem tylko nie on lepszy 100x
        Komorowski
        • Gość: hm... Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: 87.204.233.* 15.02.10, 22:17
          ale o co chodzi? czy nie da sie tego napisac po polsku, a nie po
          wolsku?
          • Gość: JB Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: *.lublin.mm.pl 15.02.10, 22:31
            - Wszyscy politycy PO mieli założone teczki przez PiS – powiedział
            Roman Giertych w wywiadzie dla Rzeczpospolitej.
            Polityk nie był zaskoczony spekulacjami dotyczącymi "haków", które
            mają kryć się "w lochach BBN", na kandydatów PO na prezydenta:
            Bronisława Komorowskiego i Radosława Sikorskiego. Jak mówi były
            wicepremier w czasie rządów PiS zbierano "różne rzeczy" na
            wszystkich polityków opozycji. – Pamiętam, że wiele razy
            rozmawialiśmy o tym z premierem Kaczyńskim – dodaje Roman Giertych w
            wywiadzie dla "Rzeczpospolitej". Poczytajcie w "Rzepie". Nie lubie
            Giertycha,ale czasem powie cos madrego.
          • Gość: ja kundelek-tusk ulubieniec POpaprańców IP: 87.205.146.* 15.02.10, 22:32
            ciekawe jak nazywają swoje psy POpraprańcy? Misio, Rysio, Zdzisio, a może tusk
            (po kaszubsku: kundelek)?
            • Gość: Kaczo & Ponuro Re: Kundelek... i szmaciak Jaroslaw K. IP: *.natpool21.outside.ucf.edu 15.02.10, 23:48
              "Były wicepremier i minister edukacji w rządzie PiS zdradza w
              rozmowie z "Rzeczpospolitą", że wszyscy politycy PO mieli w tym
              czasie założone teczki.

- Zbierano w nich różne rzeczy. Także na polityków ówczesnej
              koalicji. W owym czasie, czyli w okresie rządów PiS, była to dość
              standardowa procedura. Pamiętam, że wiele razy rozmawialiśmy o tym z
              premierem Kaczyńskim, podpytywałem jakie ma materiały pozbierane. Na
              wszystkich zbierał, na Donalda Tuska, na Sławomira Nowaka, na
              Grzegorza Schetynę, na Komorowskiego - wylicza Giertych."

Kundelek "po kaszubsku"? To co w takim razie powiedziec
              o (patrz powyzej) takim osobniku jak Jaroslaw K...
              Kawal sk...a "po polsku"???
            • tajnos.agentos Re: kundelek-tusk ulubieniec POpaprańców 16.02.10, 07:59
              Wprawdzie nigdy nie należałem i nie należę do żadnej bandy, gdyż jestem
              programowo apolityczny, ale jednego mojego psa nazwałem Jaruś, a drugiego Lesio.
            • Gość: bobgreg Re: kundelek-tusk ulubieniec POpaprańców IP: *.toya.net.pl 16.02.10, 19:35
              aleś ty pojebus, zamiast mózgu masz PiSanke.
        • Gość: Kaczo & Ponuro Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być ? IP: *.natpool21.outside.ucf.edu 15.02.10, 23:51
          A "gosc" to moze sie wreszcie zdecyduje, czy on
          jest "gosc z bilgoraja", czy tez "gosc z poznania"...
          A moze "gosc" (jak i wielu innych PiSuarczykow)
          cierpi na stale rozdwojenie jazni?
          • Gość: az To skandal, Pan Kaczyński przyjechał i tyle IP: *.nplay.net.pl 16.02.10, 12:09
            naobiecywał. Potem, przed kolejnymi wyborami znowu przyjechał i
            znowu naobiecywał (co ciekawe te same rzeczy, które rok wcześniej,
            przez rok nie kiwnąwszy nawet palcem), a PO tego nie zrobiło. TO
            SKANDAL.
    • on1950 wstyd 16.02.10, 07:18
      czy to nie oni nam zabrali kase lini wawa -lublin, czy to nie
      ludzie pisu wytypowali cukrownię do rozwalenia,czy to nie kaczyński
      chiał połączyć bogdankę z kozienicami i wciskał kit o pge, już nie
      mówię o tzw parytecie dobijającym nasze szpitale a faworyzującym
      bogaty zachód....i ten sam człowiek partii która rob sobie politykę
      na tzw ścianie wschodniej ma czelnośc tu przyjezdzać i dalej robić
      ludzi w balona
    • tajnos.agentos Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony 16.02.10, 07:56
      Czy kwaczory już się rozliczyły z afery "Telegrafu", czy zapłaciły zaległy
      czynsz za wynajmowane przez "Porozumienie Centrum" pomieszczenia? Dlaczego
      jeszcze nie zostali osądzeni? Każdy normalny człowiek w takiej sytuacji już
      dawno miałby na łbie komornika...:)
    • jozek46 Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony 16.02.10, 09:49
      Niestety,ale afera gruntowa,jako ,ze została spreparowana,jako
      prowokacja obciąża p.J.Kaczyńskiego i tu nie ma się czym chwalić!
      Służby powoływane przez Sejm powinny chronić obywateli,a nie /za ich
      pieniądze/prowokować!Takie stawianie sprawy jak Kaczyński ,to
      niestety robienie wody z mózgu!
    • Gość: slawek Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: *.opera-mini.net 16.02.10, 12:53
      Jaroslaw Kwakoslaw jest wielkim Polakiem i wnosze o przerobienie pomnika na pl.litewskim by Kwakoslaw siedzial na koniu zamiast pilsudskiego.sami zobaczycie wtedy ze golebie nie beda juz sraly na pomnik a okoliczne kwiaty beda kwitly nawet w zimie!
      • Gość: Bart-o-mat Re: Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądz IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.02.10, 13:25
        Kwaczynski bedzie musial siedziec na Kunie, bo na kasztanke sie nie
        wdrapie bez pomocy drabiny! W tej sytuacji pomnik kaczynskiego
        byloby latwiej wyzezac z Baobabu. Sa mniej wiecej tej samej
        szerokosci.
    • bojabedezlosliwynamaxa Jareczku a ty powinieneś być leczony! 16.02.10, 16:17
      Dlaczego nikt w Lublinie nie zdjął go z ambony, nie wsadził w kaftan i na
      przymusowe leczenie na Abramowicką? Tam na pewno nie jeden Napoleon siedzi.
    • essex2 Jarosław Kaczyński: Premier powinien być sądzony 16.02.10, 19:11
      -dlaczego kwakoslaw spotkal sie z wielbicielami w teatrze osterwy?
      -bo w lublinie akurat nie bylo przejazdem zadnego cyrku.

-dlaczego tusk powinien siedziec?
      -bo jest stanowczo za wysoki.nikt kto ma wiecej centymetrow niz j.k.nie powinien przy nim stac.najlepiej kleczec.
    • Gość: bosman żałuję, że nie mogłem..... IP: *.lublin.mm.pl 16.02.10, 20:10
      być na tym parteitagu. Zadał bym firerkowi kilka pytań.
      • mikesz6 Re: żałuję, że nie mogłem..... 16.02.10, 21:12
        Jako sympatyk Polskiego Związku Wędkarskiego( wędkę z reguły trzymam w lewej
        ręce) kilka uwag na wiadomy temat. Ogólnie-jedna wielka pyskówka. Trochę się
        dziwie tej akurat formie dialogu sympatyków partii które swoje nazwy zaczynają
        literką "P".A przecież były czasy, ze przywódcy partii o sobie tylko z
        szacunkiem, należną estymą... Jeszcze parę lat temu obie partie chciały dać
        POPIS tego jak należy rządzić naszym pięknym krajem. Roztaczali fantastyczne
        plany przed Polakami, że teraz to zobaczą jak się powinno o losach kraju nd
        Wisłą decydowac. Niestety skończyło się jak zawsze się w Polsce kiedy partie
        które Bóg Honor Ojczyzna na swoich sztandarach wypisują. A po prawdzie to nie
        wiem dlaczego? Przecież tyle obie partie łączy. Przede wszystkim boje z
        sowieckim najeźdźcą. Wspólny styropian. Niektórzy mówią, że Lech(oczywiście
        Kaczyński) z Donkiem na jednej poduszce spali. Lech ponoć zawsze lubił od
        ściany. Jarek w tym czasie w nogach miał czuwająca zmianę. Tak jak w wojsku, ale
        wiadomo stan wojenny to nie przelewki. A i później też było wspaniale. Kiedy
        wybitni przedstawiciele obu partii-Jan Maria Rokita i Ziobro Zbigniew wspólnie
        wgryzali się w zawiłości rywinowskiej afery. Niektórzy mówią, ze sama Nelly
        kanapki spod Wawela pociągiem Inter City woziła. Ale niestety wszystko
        pie...o. A przecież tak wiele ich łączyło. Wspólny program, powstanie IPN,
        CBA, rozwiązanie WSI. Nawet prezes Kurtyka to wymysł Platformy .I później jak
        już rozeszły się drogi obu partii niektórzy próbowali łączyć to co kiedyś takie
        piękne było. Profesor Religa który kiedyś snuł plany uzdrowienia Polskiej służby
        zdrowia tylko i wyłącznie u boku Donalda Tuska , uznał , że partia braci
        Kaczynskich też jest wspaniałym projektem politycznym i tam tez można się
        spełnić. A nasza Zyta "Beata"Gilowska przecież ona tez stawiała fundamenty pod
        gmach Platformy, a potrafiła wykrzesać w sobie tyle empatii i stawiała na nogi
        Polską gospodarkę pod rękę z Atrakcyjnym Kazimierzem. I w drugą stronę
        "odbijany". Minister Sikorski był u Jarka jest u Donka. A posel Mężydlo. Grał w
        golfa z przełozonym Giertycha i Leppera ,a teraz kopie pileczkę z kolegami pana
        Chlebowskiego. Nawet sam Maciej Płażynski kiedyś jeden z „platformianych
        tenorów” do obecnego sejmu z partii posła Kurskiego startował. I na koniec
        zostawiam ta która tchnęła nowego ducha do polskiej polityki, ta która powinna
        najbardziej scementować nadwątlone uczucia starych dobrych przyjaciół. Nelly
        Rokita. Żona wawelskiego smoka polskiej polityki, żona tego który się
        niemieckiej Lufthansie nie kłaniał, żona premiera z Krakowa(cały czas piszę o
        naszej kochanej Nelly).Aż nie chce się wierzyć, że tak na siebie spode łba .Dla
        mnie członka Polskiego Związku wędkarskiego to nie do pomyślenia. A przecież
        mogliby spróbować. Trochę jednak szkoda dawnych niezapomnianych czasów. A ile
        Polska by zyskała.
        • Gość: JB Re: żałuję, że nie mogłem..... IP: *.lublin.mm.pl 17.02.10, 09:01
          Kilkanascie lat temu bylam na spotkaniu J.Kaczynskiego w lubelskiej
          Politechnice na Nadbystrzyckiej.Wtedy atakowal Michnika.
        • Gość: bosman szanowny Panie mikesz6 IP: *.centertel.pl 17.02.10, 09:25
          jako (również) członek Polskiego Związku Wędkarskiego odpowiem Panu tak:
          słownik języka polskiego podaje następującą definicję:mierzwa
          gwarowo: a) stargana, zgnieciona słoma, używana najczęściej na ściółkę b) naturalny, organiczny nawóz, obornik, gnój
          ja dodam - c)ludzie bez poczucia honoru, niesłowni, kłamcy, prostacy, dbający wyłącznie o własny interes bez oglądania się na interes społeczny, zdolni do największych podłości dla osiągnięcia zamierzonego celu. Czyli ci o których Pan napisał. Pzdr.
          PS: Zdaje się, że Zagłoba używał tego słowa właśnie w tym znaczeniu.
          • Gość: Wedkarz Re: szanowny Panie mikesz6 IP: *.opera-mini.net 17.02.10, 14:59
            Jako ze tez jestem czlonkiem PZW ale z frakcji trzymajacych wedke w obu dloniach,a nie tylko w prawej lub lewej,to pisze wam-a walcie sie pod rybi ogon;-)
    • Gość: www Jarosław Haczyński IP: *.ostnet.pl 17.02.10, 19:30
      Też jestem wedkarzem i jako takiemu haki są mi bliskie.A w tej kwestii mistrzem
      jest premier Haczyński
      • empi Re: Jarosław Haczyński 17.02.10, 19:37
        Nie bądź taki Hakelberry!
        pzdr.
        • Gość: www Re: Jarosław Haczyński IP: *.ostnet.pl 17.02.10, 19:49
          Znakiem tego, empi, chwalisz mnie czy ganisz? Bom nieco zagubion.
          • empi Re: Jarosław Haczyński 17.02.10, 19:58
            "Dołanczam" się do inicjatywy tworzenia nowych nicków dla prezesa.
            Co nie przeszkadza używaniu ich w potocznej mowie. Ponadto, wydaje
            się mi, że jednak mam większe pojęcie o wędkarstwie haczykowym od
            niejakiego Haczyńskiego. Nie buduj mu wsparcia w gronie wędkarzy. :)
            pzdr.
            • Gość: www Re: Jarosław Haczyński IP: *.ostnet.pl 17.02.10, 20:33
              Teraz za Tobą nadanżam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka