malpiarnia 17.02.10, 18:07 jak twierdzi rodzina i znajomi , PO POwrocie z zagranicy dostał pomieszania zmysłów partia chce ukryć ten problem bo liczy , że leki POmogą przesyłam zatem wyrazy szczerego współczucia z powazaniem - zatroskany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiejska baba malpiarnia a Ty tez oczekujesz pomocy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:06 tamtego stac na najlepszych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: b.znany polityk PO z problemami IP: *.lublin.mm.pl 17.02.10, 21:41 Trzy po trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: b.znany polityk PO z problemami IP: *.lublin.mm.pl 17.02.10, 22:40 Malpiarnia, ktory polityk? Palikot na zywo mowil u Rymanowskiego przed chwila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: b.znany polityk PO z problemami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 06:09 nie mogę ci powiedziec, dopóki partia nie ogłosi to widac gołym okiem, ja nie chcę miec Komisji śledczej bo chcę jechac nad Ocean teraz są dość dobre leki psychotropowe, ale czy upilnują go , zeby brał może się zdarzyć, iż któregos dnia wyjdzie goły na ulicę , bo podobno ma urojenia seksualne Odpowiedz Link Zgłoś