barakudas1983 22.02.10, 10:37 mam komplikacje po złamaniu ręki, chirurg odesłał mnie na konsultację z ortopedą, czy możecie kogoś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-kamyk986 Re: ortopeda-Lublin 02.03.10, 15:54 polecam dr Gawędę Romana z Luxmedu, to dobry lekarz i bardzo konkretnie podchodzi do każdego przypadku, nie wiem w czym się specjalizuje konkretnie ale może akurat pomoże.. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola.maj977 Re: ortopeda-Lublin 04.03.10, 16:15 kojarzę nazwisko dr Gawędy i też mogę go polecić, do bardzo dobry ortopeda i myślę ze to będzie najodpowiedniejszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
rrudi Re: ortopeda-Lublin 08.03.10, 18:27 Dr Gawęda pomógł mi bardzo gdy miałam skomplikowane złamanie ręki, co prawda nie wykonywał osobiście operacji, ale ją zorganizował. To bardzo dobry lekarz. Oprócz dr Gawędy mogę polecić dr Kozaka z Sanitasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operacja Re: ortopeda-Lublin IP: *.marsoft.net 05.08.16, 14:20 Owszem...dobry lekarz, interesuje się pacjentem ale operację powierza asystentom którzy nie mają takiego doświadczenia jak dr Gawęda. I dobrze gdy asystent nie popełni błędu....w mojej sytuacji popełnił...nie tylko ponoszę konsekwencje zdrowotne ale też sama sobie za to zapłaciłam i to grube pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
bessseler Re: ortopeda-Lublin 16.03.10, 09:46 też słyszałem o dr Gawęda, konsultowałem u niego swój problem tylko ze stopa i również uzyskałem fachową pomoc, to bardzo sympatyczny lekarz i naprawdę dba o swoich pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
barakudas1983 Re: ortopeda-Lublin 22.03.10, 09:46 a ten Gawęda to młody czy starszy lekarz?? bo przydałby się ktoś z doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
monis_czubacka Re: ortopeda-Lublin 23.04.10, 08:56 ja chodzę do dr Wójtowicza, bardzo fajny lekarz i bardzo konkretny, polecam Odpowiedz Link Zgłoś