bogusz980 04.03.10, 16:26 czy wiecie gdzie i u kogo można wykonać te badania najszybciej?? jakie są ceny i jacy lekarze to wykonują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_pat Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 05.03.10, 13:33 moja mama kiedyś wykonywała gastroskopię na Królewskiej, wtedy to było u prof. Radomańskiej i zapłaciła ok 140zł, lekarka i obsługa w gabinecie bardzo miła i badanie bez komplikacji polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
martynoszka71 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 05.03.10, 14:34 wykonywałam kolonoskopie tez w Luxmedzie, poszło prawie bezboleśnie i szybko miałam wyniki, byłam o wiele dobrze pamiętam u dr Gieroby, to bardzo miły facet i dokładnie wytłumaczył mi co robi w danej chwili także badanie nie było nieprzyjemne:) Odpowiedz Link Zgłoś
latoroslanka Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 09.03.10, 11:51 ja wykonywałam to badanie z miesiąc temu u prof Radomańskiej, to świetna lekarka a do tego udziela konkretnych informacji zaraz po badaniu, wynik dostałam po 2tyg. roboczych i jestem zadowolona z profesjonalizmu lekarki, nie przeżyłam traumy związanej z badaniem, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pliszczynka Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 11.03.10, 08:18 Też wykonywałam gastroskopię u prof Radomańskiej, to bardzo miła kobieta, badanie bezbolesne, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michal03061981 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 15.03.10, 16:59 Witam Czy warto robić te badania kiedy na 100 % ma się objawy IBS? Mam skierowanie do szpitala w kwietniu ale nie wiem czy w ogóle jest sens? Czy one coś dadzą i komukolwiek pomogły w walce z IBS ? Dziękuje za odp Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bessseler Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 18.03.10, 09:36 myślę że badanie to badanie a leczenie po nim to inna sprawa, sadze ze warto wykonać takie badania bo wtedy jest obraz co dzieje się w jelicie, więc myślę że należy te bad. wykonać Odpowiedz Link Zgłoś
michal03061981 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 18.03.10, 18:24 Dzięki za rady Zrobię jeszcze badanie na candida w sanepidzie (już w trakcie wyniki za tydzień) i jeżeli nic nie wyjdzie idę na badania a jeżeli wyjdzie hmmm..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
polakon987 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 22.03.10, 09:28 a czy na badanie kolonoskopii to każą się jakoś specjalnie przygotowywać??bo muszę je wykonać ale nie wiem czy dam rade z tym przygotowaniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka-lena Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 24.03.10, 11:19 wykonywałam to badanie u dr Kosikowskiego z Luxmedu, jestem zadowolona oczywiście z wyniku ale także z obsługi Pana dr:) do bardzo sympatyczny człowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkabiedronka_1985 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 31.03.10, 13:48 badania kolonoskopii wykonywałam u dr Kasztelan-Szczerbińskiej, dokładna i sympatyczna lekarka, zero traumy podczas badania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 09:44 Kasztelan-Szczerbińska bardzo uprzejma kobieta, świetnie przeprowadza badania. Kolonoskopia polecam Kosikowski Wojciech jest bardzo dobry w gastroskopii, nie jest to przyjemne badanie, ale polecam tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola.maj977 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 23.04.10, 09:19 mam w poniedziałek kolonoskopię czy ktoś mógłby przesłać mi jakiś link z przygotowaniem? bo tam gdzie szukam piszą zupełnie co innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
bogusz980 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 23.04.10, 09:32 pomogę Ci, wyśle linka z przygotowaniem które stosowała moja mam przed tym badaniem luxmedlublin.pl/293_Kolonoskopia.html Odpowiedz Link Zgłoś
twist-er80 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 29.04.10, 14:05 muszę wykonać kolonoskopię i gastroskopię najlepiej jednego dnia, czy praktykuje się coś takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
zolzata90 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 12.05.10, 14:30 orientowałam się w cenach prywatnych badań endoskopowych i chyba najkorzystniejsze ceny tych badan są w Luxmedzie, gastroskopia-140zł, kolonoskopia -260zł, na ich stronie można znaleźć przygotowanie do obu badań, polecam www.luxmedonline.pl/index.php?mod=res_sp5a&bad=1429 Odpowiedz Link Zgłoś
marycha987 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 18.05.10, 15:39 wykonywałam gastroskopię rok temu u dr Wargockiego na Królewskiej, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
websajd Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 07.06.10, 11:38 mam do wykonania kolonoskopię i zastanawiam się czy dr Kosikowski wykonuje je dobrze, czy ktoś słyszał coś o tym lekarzu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin 08.09.10, 13:54 a sigmoidoskopie wykonuje się na tych samych zasadach co kolonoskopie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balu50@wp.pl Re: gastroskopia, kolonoskopia-Lublin IP: 89.167.11.* 05.11.10, 11:22 kolonoskopia sluzy obejrzeniu całego jelita grubego czyli do katnicy , natomiast sigmoidoskopia to obejrzenie części końcowej jelita grubego - sigma - esica oczywiscie mozna w jednym dniu wykonanc i gastro i kolonoskopie Odpowiedz Link Zgłoś