oleczka-lena 24.03.10, 11:23 gdzie przyjmują lekarze od noworodków oprócz DSK?? czy możecie kogoś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: neonatolog-Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 11:41 Ostatnio byłam z dzieckiem w Intermedzie i widzialam na rozpisce kilka nazwisk w "kategorii" neonatolodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: neonatolog-Lublin IP: *.chello.pl 27.03.10, 20:02 Dr. Migielska-Wołyniec. Polecam, bo to bardzo doświadczona doktor, leczy w szpitalu na Lubartowskij,kiedyś tam też w poradni była, być może nadal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garstka Re: neonatolog-Lublin IP: *.nplay.net.pl 29.03.10, 19:19 Tylko Migielska-Wołyniec ... super lekarz...wspaniały Człowiek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anjuleczka Re: neonatolog-Lublin 30.03.10, 14:36 również polecam, leczyła 2 moich dzieci, super lekarz Telefon kontaktowy: 081 5264744 Lublin, ul. Tymiankowa 48 nazwy gabinetu nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienkalatynoska Re: neonatolog-Lublin 31.03.10, 13:15 ze swoimi maluszkami zaraz po urodzeniu korzystałam z konsultacji u dr Suskiej-Cichosz i jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
esteranta85 Re: neonatolog-Lublin 31.03.10, 15:03 o tej dr Suskiej tez słyszałam że jest bardzo dobrym lekarzem:) do tego podobno miła i bardzo fajnie podchodzi do małych pacjentów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: neonatolog-Lublin IP: *.instalnet.com.pl 31.03.10, 16:41 Ja też leczyłam mojego synka u Suskiej - Cichosz. Bardzo konkretna pani doktor, fachowe podejście. Nie jestem pewna czy przyjmuje jeszcze na TYmiankowej, chyba się przeniosła do Luxmedu koło tesco. Warta polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skandynawka29 Re: neonatolog-Lublin 07.06.10, 10:37 moja siostrzenica była na wizycie u dr Suskiej-Cichosz na Zwycięskiej, uważam że to dobra lekarka, szczegółowo zbadała maleństwo i wszystko szczegółowo wyjaśniła jeżeli chodzi o ewentualne szczepienia, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bemko80 Re: neonatolog-Lublin 19.08.10, 12:56 podobno Suska-Cichosz jest jedna z najlepszych neonatologów wg mnie, sympatyczna i bardzo ciepło podchodzi do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lasereczka75 Re: neonatolog-Lublin 27.08.10, 11:13 neonatolog to tylko dr Suska-Cichosz, bardzo miła i konkretna szczegółowo zajmuje się maluszkiem Odpowiedz Link Zgłoś