Gość: hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:01 Na razie "żenua" :)) brak na planie, sorrrrry MegaPLANIE :)) nazw placów: Stary Rynek i plac Narutowicza <lol> więcej nie szukałem!!! Do poprawy :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tia Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:01 hop na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLANISTA Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:12 PLANOWAĆ KAŻDY MOŻE TROCHĘ LEPIEJ LUB TROCHĘ GORZEJ ALE NIE O TO CHODZI CO JAK KOMU WYCHODZI. Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs_m Re: Płock planami stoi 21.02.06, 06:59 Hihihi, na interplan.pl ulica Wyszogrodzka na odcinku przebiegającym przez Podolszyce nadal jest drogą jednojezdniową, za to doskonale ma się na całej długości ulica Sikorskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin A NOWY MOST IP: *.toya.net.pl 21.02.06, 15:37 Na mapie nie ma rowniez Nowego Mostu a przeciez w rzeczywistosci istnieje i to juz od ponad roku...ja rozumiem ze nie ma drog dojazdowych - bo nie ma ale Most?? Jak mozna było pominac Tak Piękny Płocki Pomnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:29 Te plany to ściema, wyciąganie kasy od reklamodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:43 Płock takimi planami stoi że aż nieprzystoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Płock planami stoi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:07 Co masz na myśli? Od reklamodawców? To chyba oni wyciągają kasę od firm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plan - Kran Re: Płock planami stoi IP: *.c157.petrotel.pl 21.02.06, 19:19 A na interplanie nie ma ulicy Brzoskwiniowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:05 Dziwne, u mnie jest to co napisał gość "hehehe". Ale może ja mieszkam w innym Płocku i oglądam inny megaplan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:46 Tak, teraz już jest :) czyli poprawki zostały naniesione :) szkoda ze wczesniej nie zrobilem "skrina" <lol>, ale w sumie nie o to chodzi, chodzi o to by plan był kompletny i profesjonalny, zatem gratuluję Twórcom szybkiej reakcji, zawsze to budujące, że chce się komuś doskonalić. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:24 Co ty za dzdety piszesz żadnych poprawek ja nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:14 A ja tam sie ciesze, ze ktos wogole CHCE robic cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Płock planami stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:16 nie planami ale palantami chyba Odpowiedz Link Zgłoś