wampir-wampir 14.05.10, 19:38 <koperwas> Żdążył się wpieprzyć do wątka kondolencyjnego Joasi o Kukuryce i mojego żartobliwego o Małpie. Ech, te kampanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Następny propagandysta 14.05.10, 21:35 Nie, Małpę porwali neobanderowcy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Następny propagandysta 14.05.10, 23:11 Tak, tak roznosicielu. Ty też tu pasujesz. Piszcie sobie w tym wątku robaczki. Koloryt na forum robicie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re: Następny propagandysta cdn IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 14.05.10, 23:19 wampirku otwurz sie na swiat www.dziennik.pl/polityka/article524383/Schetyna_Palikot_powinien_dostac_w_ucho.html Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Następny propagandysta cdn 14.05.10, 23:22 A po co ja się mam otwierać. Nigdy nie lubiłem Palikota i jego wygłupów. Nie chce mi się o nim czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Następny propagandysta cdn 14.05.10, 23:28 A co ja mam powiedziec??? Nie mamy powaznego rzadu... Libdem na ktorych glosowalem dostali troche siedzen, ale i tak dupa, bo niewiele moga zrobic :( A teraz zamiast Grodona bedziemy mieli jakiegos pierdole z Conservatives. a ci - nas polakow nie lubia :) Palikot przy nich to pikus pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re: Następny propagandysta cdn IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 14.05.10, 23:28 bedziesz mial przechlapane u epiego za ten wpis Januszka trzeba kochac satyra.republikanska.salon24.pl/173860,tradycyjne-wartosci- tropia-kochanka-posla-po Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Następny propagandysta cdn 14.05.10, 23:38 Listonosz... Ty i janusz macie wiele wspolnego.. obaj propagandzisci, obaj na skraju... Jedyne co was rozni to fakt, ze janusz jest w miare inteligentny, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re:dla wampirka IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 14.05.10, 23:37 nasza gwiazda POlanski widac przepadal za nieletnimi panienkami nastepna oskarza dobrych snuw wampirku info.sfr.fr/faits- divers/articles/Une-seconde-affaire-Polanski-,137871/ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re:dla wampirka 14.05.10, 23:40 No toś Amerykę odkrył. Wiadomo, że przepadał. Niektórym, zdolniejszym nawet drzwi do wielkich karier pootwierał. Najbardziej znana z nich to Nastazja Kinsky. Gdy ją przeleciał też miała naście lat. Kolorowych snów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re:dla wampirka 14.05.10, 23:42 Ps. Chciałbym dodać propagandowo, że będę w wyborach parlamentarnych głosował na panią Joannę Muchę, bo ma świetne nogi i w ogóle jest mniam, mniam ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re:dla wampirka 14.05.10, 23:46 Jakbym mogl to tez bym na mia glosowal... nie tylko za nogi ale za to conad ngami rowniez... Musialbym sie udac do londynu do ambasady a nie jestem z tych co im sie chce. Poza tym juz glosowalem w tym tygodniu - odpracowalem swoja panszczyzne na nastepne cztery do pieciu lat :P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj listonosz Re:dla wampirka IP: *.183.197-77.rev.gaoland.net 14.05.10, 23:55 co bys zrobil z ta KASIORA dzisiaj padlo www.tirage- euromillions.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re:dla wampirka 14.05.10, 23:59 Link mi się nie otwiera, ale z każdą kasiorą zrobiłbym to samo - przehulałbym z przyjemnością :D Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re:dla wampirka 15.05.10, 00:01 pogarda napisał: > Jakbym mogl to tez bym na mia glosowal... nie tylko za nogi ale za to conad > ngami rowniez... > Musialbym sie udac do londynu do ambasady a nie jestem z tych co im sie chce. Nic by to nie daŁO, gdyby Ci się chciało. Za granicą głosuje się na kandydatów z listy warszawskiej. Mógłbyć najwyżej wybrać hitlerowca Thuske ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Następny propagandysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 14:51 A to skurczybyk! Powinien przecież założyć swój wątek i zapełnić go w połowie własnymi postami, np. 8 na 16 wszystkich. Prawada, wampir- wampir? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Następny propagandysta 15.05.10, 15:15 Myślę, że proporcje byłyby inne. 16 wpisów, w tym 16 własnych. Kto by gadał z takim pajacem? Bye, bye - na Wasz Szmatławiec, głąbie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Następny propagandysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 15:21 wampir-wampir napisał: > Myślę, że proporcje byłyby inne. 16 wpisów, w tym 16 własnych. Kto > by gadał z takim pajacem? Bye, bye - na Wasz Szmatławiec, > głąbie :PPP "Myślę", to w twoim przypadku stanowczo za dużo powiedziane. A na szmatławiec możesz wysłać najwyżej swoją mamusię. Nawet "głąba" musiałeś skopiować z mojego postu, palancie, bo nie stać cię na własne wyzwisko. Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Następny propagandysta 15.05.10, 18:24 Wyleciał mój post wyjaśniający z innego wątka, więc raz jeszcze ćwoku: wiesz co to parodia, po przedszkolnemu przedrzeźnianie? Nie wiesz? To wypad na wasz szmatławiec, tam twoje miejsce. Skrzynka pocztowa ma wyższe IQ niż ty. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Następny propagandysta 15.05.10, 18:35 Sorki Empi :-))) Napisałem EOT. To mój ostatni post do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB "Nasz Dziennik" wariuje IP: *.lublin.mm.pl 16.05.10, 15:28 Zupełna bzdura - tak w rozmowie z Fakt.pl były prezydent Aleksander Kwaśniewski komentuje rewelacje "Naszego Dziennika" na temat mikrochipów zaszywanych w ubraniach prezydentów. Gazeta napisała, że po katastrofie w Smoleńsku ciało prezydenta Lecha Kaczyńskiego znaleziono tak szybko, dzięki chipowi zaszytemu w jego marynarce.- Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: "Nasz Dziennik" wariuje 16.05.10, 15:40 Ten kaczor może był obrączkowany przez ornitologów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman eeeetam czip.... IP: *.centertel.pl 17.05.10, 15:01 po prostu leciał w dziecięcym foteliku i dlatego łatwo go zidentyfikowali Odpowiedz Link Zgłoś