Gość: tomekg IP: *.it-net.pl 16.03.04, 06:49 ... i o to chodzi! (o to, że decyzję ma podjąć Pan prezydent osobiście, a nie jakaś tam komisja!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jetbang Fotel prezesa MPK czeka na ... 16.03.04, 15:30 teoretycznie masz rację ale ja powiem coś innego wybór już został dokonany ale nawet koszerna ani inne szmatławe brukowce nie chcą o tym napisać wprost. cóż ja wiem o tym i tylko cieszę się z jednej rzeczy - że mam swój samochód - więc nie będe musiał być zdany na łaskę nowego prezesa. bo jeśli stary był syfilisem to nowy to jest hiv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jetbang2 Re: Fotel prezesa MPK czeka na ... IP: *.stnet.pl 17.03.04, 20:11 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Fotel prezesa MPK czeka 16.03.04, 16:21 A dlaczego Wrzołek nie startuje na naczelnego kierowcę mpk?Przecież Pruszkowski zabrał go do siebiena bardzo krótki okres (aby do wiosny). Miłosz został spuszczony do szamba,Wrzołek naprawiał sytuację w mpk,więc on powinien teraz być naczelnym.A może chodziło o to,aby był on urzędnikiem w ratuszu (doradcą prezydenta)a nie w mpk. A może tak Bagiński na prezesa,a nie do parlamentu europejskiego?Ma przecież już wprawę w przewozach miejskich i rozwożeniu posiłków do szkół. Jeszcze do objęcia stanowiska jest doktor teologii - czasowo pełniący obowiązki personalnego w LPEC (niebawem sezon grzewczy się kończy).No i wielu PiRowców jest jeszcze bezrobotnych.Są jeszcze tacy,którzy wpłacali na kampanię prezydencką i do chwili obecnej nie zostalo odpowiednio uhonorowani.NIektórzy nawet nie wiedzą,że wpłacali na kampanię prezydencką. Jeszcze trochę,a okaże się,że prezesem mpk zostanie jakiś szwagier czy też kum. Odpowiedz Link Zgłoś