wampir-wampir 12.08.10, 22:16 Nie kucyk jednak, a osioł i zmieścili się obaj, książę też :-))) zabrali.pl/36-nowe-projekty-palacu-prezydenckiego.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Re: Pomnikomanii czar 13.08.10, 08:04 wampir-wampir napisał: > Nie kucyk jednak, a osioł i zmieścili się obaj, książę też :-))) Super, jestem za!!! Mlaskacz jako Sonczy - Poncze, a jaki komentarz... Niech się schowa "Mikołajowi Kopernikowi - rodacy".:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Pomnikomanii czar 14.08.10, 22:33 Wampir! Za tego linka masz u mnie piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Pomnikomanii czar 14.08.10, 23:03 Robimy ten interes, czy nie robimy??? forum.gazeta.pl/forum/w,62,115154820,115278765,Jest_interes_do_zrobienia_.html :P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Pomnikomanii czar 14.08.10, 23:11 Robimy. Stawki za jakie gotowi będziemy odstąpić od protestu ustalimy pod stołem, ups... krzyżem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Pomnikomanii czar 14.08.10, 23:13 wampir-wampir napisał: > Robimy. Stawki za jakie gotowi będziemy odstąpić od protestu > ustalimy pod stołem, ups... krzyżem ;P Może zaczniemy od stanowisk ministerialnych? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Pomnikomanii czar 14.08.10, 23:36 No wiesz... a po co nam na świecznik? Tisze jediesz, dalsze budiesz. To ma być rozwojowy interes bez komisji śledczych w perspektywie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Pomnikomanii czar 14.08.10, 23:51 wampir-wampir napisał: > No wiesz... a po co nam na świecznik? Tisze jediesz, dalsze budiesz. > To ma być rozwojowy interes bez komisji śledczych w perspektywie ;D W "Tym interesie" Dobry adwokat ( a będzie nas na takiego stać ) i każda komisja będzie nie legalna! Odpowiedz Link Zgłoś