nabucco1954-54 17.08.10, 21:29 ten to ma czas i zdrowie. I na tak wielu sprawach się zna - ten "chłop" się marnuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: 21:27 - osiem pierwszych wątków to dzieło len 17.08.10, 21:40 Rozwolnienie jakie ma? To teraz modne. I do słoika. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no widzisz bosman ty tylko udajesz 17.08.10, 21:44 a inni w tym czasie piszą na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: 21:27 - osiem pierwszych wątków to dzieło len IP: *.lublin.mm.pl 17.08.10, 23:41 zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: 21:27 - osiem pierwszych wątków to dzieło len 18.08.10, 00:10 nabucco1954-54 napisał: > ten to ma czas i zdrowie. I na tak wielu sprawach się zna Jak każdy "filozof" lub absolwent historii:))) Poza tym nie marudź. Przy dwubiegunowatości Przemusia, to, że znalazł się na tym cieplejszym skraju tylko może cieszyć. Faza "ciemno, głucho i do domu daleko" jest dalece bardziej mecząca. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak ej ej ważna panienko 18.08.10, 00:28 bez galopady... lepiej weź lepiej pigułkę... i nie mierz według siebie ... ani filozof ani absolwent historii - mam średnie wykszatłcenie a pracuję jako zwykły robotnik... nio i na tak wielu sprawach się znam hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: ej ej ważna panienko 18.08.10, 00:35 przemek.leniak napisał: > bez galopady... > lepiej weź lepiej pigułkę... ...I na medycynie teżżżżżż:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak dyletant? 18.08.10, 11:02 hmm no ciekawe... faktycznie jest tak że o ile posiadam wiedzę dość szeroką to nie jest ona głeboka... nie jestem specjalistą własciwie w żadnej dziedzinie... ... choć jedna interesuje mnie bardziej niż inne - jest to filozofia prawa czy tez moze raczej prawoznawstwo? trudno powiedzieć bo w obu tych szufladkach akademickich temat mnie interesujacy się moze zmiescić tematem tym jest koncepcja prawa coś o czym pisała sporo Maria Szyszkowska prezentując róznorakie wspołczesne koncepcje prawa natury, coś co jest konsekwencją neotomizmu, jego odzwierciedleniem w dziedzinie prawa, wreszcie coś czym zajmowal się słynny polski prawnik Leon Petrażycki... mnie interesują w tym szczególnie konsekwencje postulatów i ustaleń socjobiologii dla teori i koncepcji prawa naturalnego... dośc wąska to jak widac dziedzina... ale i w niej jestem wciaz amatorem, nie obroniwszy sie nie jestem przecie prawnikiem oficjalnym... :-) ... wracajac zas do wiedzy szerokiej a płytkiej kiedy pisałem teksty które stały sie później różnymi pracami naukowymi, dyplomowymi i zaliczenowymi, była doskonała okazja a i konieczność poszerzania wiedzy... z efektów wnoszę ze ta moja amatorska dzialaność nieźle się w zawodowym świecie nauki sprawdzała... do tego stopnia że wlasciwie mozna by ja traktowac jako zawód... ... oczywiście wiedze zdobywałem nie tylko podczas bycia jak to sie ładnie okresla gostwriterem... po prostu edukacji swej nie skończyłem z chwila opuszczenia uczelni nie przestałem być ciekawy świata i nie stałem się członkiem żadnej pseudonaukowej sekty ... zatem dyletant niech i tak będzie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak no to mozecie mnozyc wlasne watki 18.08.10, 00:38 idę spać dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś