rilian 02.09.10, 11:02 czy to ja coś sobie pozmieniałem?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Re: nowy design forum? 02.09.10, 11:38 Też mi kosmetyka... Poprzedni układ był znacznie bardziej przejrzysty. Straszny szajs odwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak a ja wam mówię że to palikot 02.09.10, 12:14 no trochę dziwnie to wygląda... zawsze coś muszą jednak poprawić żeby nie było za dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: nie jest żle 02.09.10, 14:21 Lepsze jest wrogiem dobrego. Co za szajs :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Jest kiepskie, ale dobre... 02.09.10, 19:47 Jest kiepskie, nie podoba mi sie! Ale ma zalete jedna - przynajmniej jak na razie - zniknely te piekielne reklamy (zwlaszcza te, kiedy otwieralo sie strone do postow w watkow). Chociaz nie wierze, zeby tak mialo zostac (bez reklam? niemozliwe!). Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak ale znikaja też wątki lubelskie 02.09.10, 21:15 tematy lubelskie są na innych forach... tak ma zostać? ... hmm cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ale znikaja też wątki lubelskie 02.09.10, 21:47 Pewna wewnątrzforumowa pyskówka z forum Przemyśl wylądowała na Społeczeństwie. Inny wątek zniknął bez śladu, choć o dziwo nikt się w nim nie kłócił. A u nas co poznikało? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ale znikaja też wątki lubelskie 02.09.10, 21:49 Aha, czy Wy też macie zmniejszoną czcionkę, czy to u mnie tylko take dziwy? I proszę mi nie pisać "zmień w ustawieniach na duże litery", bo beznadziejnie to wygląda, jeszcze gorzej niż z tymi małymi literkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: nowy design forum? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.10, 12:35 Może być Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: nowy design forum? 03.09.10, 21:43 A mnie się nie podobają te podświetlane linie. Szpilki były fajniejsze. Czcionka jest okropna, ale wygląd strony głownej ok, przypomina stare forum, sprzed tych kolorowych zmian. No i w wątkach o wiecej niż 100 wpisach oszczędza się kliki. W sumie za mało tego, żeby grzebać w czymś, do czego wszyscy się już przyzwyczaili i działało dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś