kanalia.siemiatycka 16.02.07, 09:00 Czy Ty masz czas na sex? Czy wiesz co tracisz? Walisz tam w Ameryce całymi dniami jakimś młotem na budowie.Lecz wieczorem jak ukraiński Bóg przykazał powinieneś dbać o przyrost naturalny Ukrainy! A Ty co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiger999 Re: Romanie! 16.02.07, 10:01 Poddaje się, właśnie dopatrzyłem się elementów ukraińskości w mojej osobie, włączyłem "Hej sokoły" włożyłem kozaki, jeszcze muszę szabelki poszukać, nawet mój pies zaczął szczekać po ukraińku. Strzeżcie się wynaturzeńcy, pochodzący z patologicznych nieukraińskich rodzin. Wyjeżdżam na Ukrainę Odpowiedz Link Zgłoś
kanalia.siemiatycka Re: Romanie! 16.02.07, 10:48 Hmmm... Moje kozaki są chyba zaprzańcami.Już udzielił mi się entuzjazm Tigera i chciałem je obuć gdy... I tu wzrok mój padł na napisy widniejące na tym szlachetnym obuwiu - "NEW LIFE" oraz "IS A NEW HANSON" - Aaaa,to takie kozaki! Pędzę więc co tchu na "manchattan" bo tylko tam nadzieja na oryginały. PS. Jak znajdę tego łazika swojego kota,to też sprawdzę czy aby języka nie zmienił. PS2.Romanie,jeśli dawno nie byłeś w Siemiatyczach nie będziesz wiedział o jakim manchattanie mowa.Podpowiem,że to taki jarmark z kupcami ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś