Dodaj do ulubionych

Ma ktoś coś weselszego?

31.12.10, 20:57
w10.wrzuta.pl/audio/1N9XLXKJV7m/rozni_wykonawcy_-_nowy_rok_biezy_w_jaselkach_lezy
Szukam coś weselszego od tego. Empi zostaw(chcę przesłać wesołe życzenia)
Obserwuj wątek
    • empi Re: Ma ktoś coś weselszego? 31.12.10, 21:00
      dlaczego mną straszysz na forum? :)
      Szczęśliwego Nowego Roku!
      pzdr.
      • zubelz Re: Ma ktoś coś weselszego? 31.12.10, 21:04
        empi napisał:

> dlaczego mną straszysz na forum? :)
        > Szczęśliwego Nowego Roku!
        > pzdr.
        Nie straszę! szukam i nic nie znalazłem a proszę abyś nie wywalił. W sumie to prywata
        • Gość: belfer Wesołe czy do zadumy? IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 21:26
          Tezy Palikota:
          1. Wycofanie wojsk polskich z amerykańskiej wojny w Afganistanie.
          2. Wprowadzenie polskich wiz dla US-manów na zasadzie wzajemności.
          3. Wyprowadzenie religii ze szkół i przedszkoli.
          4. Rozliczenie 20 lat złodziejstwa w Komisji Majątkowej Państwo-Kościół.
          5. Opodatkowanie dochodów księży /chrzciny, wesela, komunie, pogrzeby, kolędy, tace/
          6. Kontrola Urzedu Skarbowego w imperium Ojca Rydzyka. Ujawnienie i osądzenie wszystkich jego przekrętów począwszy od nielegalnej zbiórki na ratowanie stoczni gdańskiej, zezwoleń na działalnosc gospodarczą, dotacji z budżetu państwa, przydziałów działek, ulg podatkowych itd.,
          7. Poparcie dla in vitro i prezerwatyw
          8. Eliminacja obecności osób w strojach duchownych przy uroczystościach państwowych
          9. Likwidacja funduszu świadczeń kościelnych.
          10. Koniec polityki historycznej, kultu przegranych przez Polskę powstań i wojen, przedstawiania bezsensownego umierania za ojczyznę jako moralnie wyższego od pragmatyki politycznej.
          11. Normalizacja stosunków z sąsiadami, zakończenie dąsów i machania szabelką zwłaszcza w stosunku do – znacznie potężniejszych przecież - Rosji i Niemiec.
          12. Najważniejsze: eliminacja PiS i Jarosława Kaczyńskiego z polskiej sceny politycznej.
          13. Uwaga: nie strzelać do Don Jarosława !
          • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 21:30
            Wcześnie zacząłeś?
            • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 21:32
              zubelz napisał:

> Wcześnie zacząłeś?
              Nie jestem pewny tego czy zrozumiałeś? więc napiszę prosto.już nawalony?
              • Gość: belfer Re: Wesołe czy do zadumy? IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 21:45
                Wobec braku znamion przestępstwa stołeczna prokuratura umorzyła w piątek dochodzenie ws. znieważenia przez Janusza Palikota lubelskiego sądu, o którym poseł - komentując rzekomą opieszałość przy rejestracji swego Ruchu Poparcia - powiedział "pieprzony sąd".
                Poinformował o tym w piątek szef Prokuratury Rejonowej Warszawa-Śródmieście Robert Myśliński. Niedawno Palikot był przesłuchany w tej sprawie - ale nie jako podejrzany, lecz jako świadek. Zapewniał, że nie miał zamiaru nikogo znieważyć.
                Decyzja o umorzeniu dochodzenia zapadła w piątek - ostatni dzień roku sprawozdawczego.
                A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr.

• zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:00
                  Abramowickiego szpitala ochrona ma dzisiaj wolne?
                • empi Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:01
                  >A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr.
                  To też szkodliwe :) .
                  Dlaczego nie założysz sobie tematu i w nim się nie realizujesz ze swoimi żalami? Psujesz chłopie innym nastrój.
                  pzdr.
                  • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:11
                    Gdzie napisałem że pijesz?
                    Jakie żale?
                    Prosiłem tylko abyś nie wywalił mojego zapytania (o weselszą ) wersję kolędy
                    Szczęśliwego Nowego Roku!
                    • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:15
                      zubelz napisał:

> Gdzie napisałem że pijesz?
                      > Jakie żale?
                      > Prosiłem tylko abyś nie wywalił mojego zapytania (o weselszą ) wersję kolędy
                      > Szczęśliwego Nowego Roku!
                      Chyba że piszesz pod nickiem "belfer"
                  • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:19
                    empi napisał:

> >A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr.
                    > To też szkodliwe :) .
                    > Dlaczego nie założysz sobie tematu i w nim się nie realizujesz ze swoimi żalam
                    > i? Psujesz chłopie innym nastrój.
                    > pzdr.
                    >
                    Ato było do kogo?
                    >
                    >
                    • empi Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:25
                      do belfra, zacytowałem przecież nawet końcówkę jego wypowiedzi do Ciebie
                      >A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr.
                      Ten belfer, Sylwestrowy abstynent, może nawet całoroczny tak o sobie pisał :)
                      pzdr.
                • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:03
                  "Człowieku" Ty wiesz na co odpisujesz?
                  • empi Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:18
                    Moja odpowiedź odnosiła się do belfra, zacytowałem nawet końcówkę jego wypowiedzi. Nie pij więcej zubelz :)
                    pzdr.
                    • zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:31
                      Empi! .Zobacz nasze "pisanie" nikt z nas nie chciał nikogo obrazić(na pewno z mojej strony). Co do mnie "belfer " dostał odpowiedź " jaka mu się należała a że mój post pojawił się pod twoim to nie moja wina tylko netu! Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku!!!
                      • bosonoga.contessa Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:36
                        Panowie,
                        Szczęśliwego Nowego Roku!!:)))
                        Uśmiechnijcie się:)))))))))))) Szkoda czasu na nieporozumienia...no, chyba, że lubicie te klimaty;)
                        • empi Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:42
                          my się tu nie kłócimy :). Zubelz stara się rozweselić tak nieliczną gromadkę na forum.
                          pzdr.
                          Szczęśliwego Nowego Roku !!!:)
                          • bosonoga.contessa Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:45
                            Gromadkę?
                            Przecież jest Was dwóch?...chyba belfer Was opuscił:)
                            • empi Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:53
                              jest nas troje piszących, chyba :) Czytający zapewne też są.
                              pzdr.
                              • bosonoga.contessa Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 23:00
                                "Boh trojcu liubit"....czy jakos tak:)))
                                a dla Ciebie empi specjalna , juz chyba zapomniana, piękna piosenka z dedykacją szczegolną, żebyś spotkał w Nowym Roku taka osobe(celowo nie pisze kobietę), ktora tylko i tylko do Ciebie "szła"by
                                • bosonoga.contessa :) 31.12.10, 23:05

www.youtube.com/watch?v=Q_loG4isEoU
                                  • Gość: belfer Niech żyją koty! IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 23:17
                                    www.youtube.com/watch?v=MmJh5eqJMK0&feature=related - Macie i nie piszcie a.2011 byle co i byle jak.
                                    • zubelz Re: Niech żyją koty! 31.12.10, 23:24
                                      No to faktycznie . Jesteś nawalony. Szczęśliwego nowego roku
                                      • Gość: belfer Re: Niech żyją koty! IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 23:50
                                        Nie jestem,ale co mi tam!
                                        • zubelz Re: Niech żyją koty! 01.01.11, 02:32
                                          Nie mam kota
                                          Mam kotkę W "ramach"swojej inteligencji składa Życzenia Noworoczne
                                          Wszelkim zwierzakom jak i ludziom.
                                          • Gość: belfer Re: Niech żyją koty! IP: *.lublin.mm.pl 01.01.11, 15:00
                                            Pełnomocnik kotki? OK!
                                            • Gość: belfer Starocie,ale lubię IP: *.lublin.mm.pl 03.01.11, 00:37
                                              www.lastfm.pl/music/Heino/+videos/+1-_72rJpwa6Y0
          • Gość: pogarda Re: Wesołe czy do zadumy? IP: *.freedom2surf.net 04.01.11, 14:44
            To na serio palikot? Bardzo rozsadne tezy, no, moze poza ostatnia...
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka