zubelz 31.12.10, 20:57 w10.wrzuta.pl/audio/1N9XLXKJV7m/rozni_wykonawcy_-_nowy_rok_biezy_w_jaselkach_lezy Szukam coś weselszego od tego. Empi zostaw(chcę przesłać wesołe życzenia) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Ma ktoś coś weselszego? 31.12.10, 21:00 dlaczego mną straszysz na forum? :) Szczęśliwego Nowego Roku! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Ma ktoś coś weselszego? 31.12.10, 21:04 empi napisał: > dlaczego mną straszysz na forum? :) > Szczęśliwego Nowego Roku! > pzdr. Nie straszę! szukam i nic nie znalazłem a proszę abyś nie wywalił. W sumie to prywata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Wesołe czy do zadumy? IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 21:26 Tezy Palikota: 1. Wycofanie wojsk polskich z amerykańskiej wojny w Afganistanie. 2. Wprowadzenie polskich wiz dla US-manów na zasadzie wzajemności. 3. Wyprowadzenie religii ze szkół i przedszkoli. 4. Rozliczenie 20 lat złodziejstwa w Komisji Majątkowej Państwo-Kościół. 5. Opodatkowanie dochodów księży /chrzciny, wesela, komunie, pogrzeby, kolędy, tace/ 6. Kontrola Urzedu Skarbowego w imperium Ojca Rydzyka. Ujawnienie i osądzenie wszystkich jego przekrętów począwszy od nielegalnej zbiórki na ratowanie stoczni gdańskiej, zezwoleń na działalnosc gospodarczą, dotacji z budżetu państwa, przydziałów działek, ulg podatkowych itd., 7. Poparcie dla in vitro i prezerwatyw 8. Eliminacja obecności osób w strojach duchownych przy uroczystościach państwowych 9. Likwidacja funduszu świadczeń kościelnych. 10. Koniec polityki historycznej, kultu przegranych przez Polskę powstań i wojen, przedstawiania bezsensownego umierania za ojczyznę jako moralnie wyższego od pragmatyki politycznej. 11. Normalizacja stosunków z sąsiadami, zakończenie dąsów i machania szabelką zwłaszcza w stosunku do – znacznie potężniejszych przecież - Rosji i Niemiec. 12. Najważniejsze: eliminacja PiS i Jarosława Kaczyńskiego z polskiej sceny politycznej. 13. Uwaga: nie strzelać do Don Jarosława ! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 21:32 zubelz napisał: > Wcześnie zacząłeś? Nie jestem pewny tego czy zrozumiałeś? więc napiszę prosto.już nawalony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Wesołe czy do zadumy? IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 21:45 Wobec braku znamion przestępstwa stołeczna prokuratura umorzyła w piątek dochodzenie ws. znieważenia przez Janusza Palikota lubelskiego sądu, o którym poseł - komentując rzekomą opieszałość przy rejestracji swego Ruchu Poparcia - powiedział "pieprzony sąd". Poinformował o tym w piątek szef Prokuratury Rejonowej Warszawa-Śródmieście Robert Myśliński. Niedawno Palikot był przesłuchany w tej sprawie - ale nie jako podejrzany, lecz jako świadek. Zapewniał, że nie miał zamiaru nikogo znieważyć. Decyzja o umorzeniu dochodzenia zapadła w piątek - ostatni dzień roku sprawozdawczego. A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:00 Abramowickiego szpitala ochrona ma dzisiaj wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:01 >A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr. To też szkodliwe :) . Dlaczego nie założysz sobie tematu i w nim się nie realizujesz ze swoimi żalami? Psujesz chłopie innym nastrój. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:11 Gdzie napisałem że pijesz? Jakie żale? Prosiłem tylko abyś nie wywalił mojego zapytania (o weselszą ) wersję kolędy Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:15 zubelz napisał: > Gdzie napisałem że pijesz? > Jakie żale? > Prosiłem tylko abyś nie wywalił mojego zapytania (o weselszą ) wersję kolędy > Szczęśliwego Nowego Roku! Chyba że piszesz pod nickiem "belfer" Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:19 empi napisał: > >A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr. > To też szkodliwe :) . > Dlaczego nie założysz sobie tematu i w nim się nie realizujesz ze swoimi żalam > i? Psujesz chłopie innym nastrój. > pzdr. > Ato było do kogo? > > Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:25 do belfra, zacytowałem przecież nawet końcówkę jego wypowiedzi do Ciebie >A poza tym,zubelz,nie piję alkoholu,nawet wina i piwa. Pzdr. Ten belfer, Sylwestrowy abstynent, może nawet całoroczny tak o sobie pisał :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:03 "Człowieku" Ty wiesz na co odpisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:18 Moja odpowiedź odnosiła się do belfra, zacytowałem nawet końcówkę jego wypowiedzi. Nie pij więcej zubelz :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wesołe czy do zadumy? 31.12.10, 22:31 Empi! .Zobacz nasze "pisanie" nikt z nas nie chciał nikogo obrazić(na pewno z mojej strony). Co do mnie "belfer " dostał odpowiedź " jaka mu się należała a że mój post pojawił się pod twoim to nie moja wina tylko netu! Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:36 Panowie, Szczęśliwego Nowego Roku!!:))) Uśmiechnijcie się:)))))))))))) Szkoda czasu na nieporozumienia...no, chyba, że lubicie te klimaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:42 my się tu nie kłócimy :). Zubelz stara się rozweselić tak nieliczną gromadkę na forum. pzdr. Szczęśliwego Nowego Roku !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:45 Gromadkę? Przecież jest Was dwóch?...chyba belfer Was opuscił:) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 22:53 jest nas troje piszących, chyba :) Czytający zapewne też są. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Uśmiechnijcie sie!! 31.12.10, 23:00 "Boh trojcu liubit"....czy jakos tak:))) a dla Ciebie empi specjalna , juz chyba zapomniana, piękna piosenka z dedykacją szczegolną, żebyś spotkał w Nowym Roku taka osobe(celowo nie pisze kobietę), ktora tylko i tylko do Ciebie "szła"by Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Niech żyją koty! IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 23:17 www.youtube.com/watch?v=MmJh5eqJMK0&feature=related - Macie i nie piszcie a.2011 byle co i byle jak. Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Niech żyją koty! 31.12.10, 23:24 No to faktycznie . Jesteś nawalony. Szczęśliwego nowego roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Niech żyją koty! IP: *.lublin.mm.pl 31.12.10, 23:50 Nie jestem,ale co mi tam! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Niech żyją koty! 01.01.11, 02:32 Nie mam kota Mam kotkę W "ramach"swojej inteligencji składa Życzenia Noworoczne Wszelkim zwierzakom jak i ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Niech żyją koty! IP: *.lublin.mm.pl 01.01.11, 15:00 Pełnomocnik kotki? OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Starocie,ale lubię IP: *.lublin.mm.pl 03.01.11, 00:37 www.lastfm.pl/music/Heino/+videos/+1-_72rJpwa6Y0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogarda Re: Wesołe czy do zadumy? IP: *.freedom2surf.net 04.01.11, 14:44 To na serio palikot? Bardzo rozsadne tezy, no, moze poza ostatnia... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś