Dodaj do ulubionych

Co nas kręci co nas podnieca

17.01.11, 20:51
j.w. oczywiście oraz Red czyli Radykalni Emerytowani Degeneraci:)))
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 20:55
      Bo to co nas podnieca, to się nazywa kasa. Serio, zacząłem się bawić Giełdą - bardzo, bardzo mi się podoba :-)))
    • zubelz Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 20:55
      _aaa_ napisała:

> j.w. oczywiście oraz Red czyli Radykalni Emerytowani Degeneraci:)))
      Znam wielu-e młodych Radykalnych Degeneraci.
      • _aaa_ Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 21:03
        Panią prezes podniecił Głowacki ostatnią książką.

- Pani wie pani Małgosiu, ja to czytam i taaakie mnie obrzydzenie wzbiera. Ja bardzo dokładnie to czytam, i on ten Kosiński to tam sobie jądra podwiazywał jakąs gumą i ona mu pekała z podniecenia jak ta Rosjanka sie koło niego kładła i on jej nogi rozkładał. Dobrze, że z tego okna skoczył, tylko szkoda, że tak późno. Jak ta cała bohema jest taka, to niech wszyscy skoczą.
        Ja dokładnie czytam.
        - Nie z okna, tylko sie udusił...
        - No, no mówię własnie, że dokładnie czytam i wiem. Jak oni się tam gwałcili.

:)))
        • zubelz Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 21:06
          To wszyscy razem?
          • zubelz Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 21:08
            zubelz napisał:

> To wszyscy razem?
            Koza też?
        • chamski_burak Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 21:11
          "Przez kilka następnych dni do chaty przychodziły mnie oglądać całe chłopskie rodziny. Gospodarz smagał batem moje pokryte strupami nogi, zmuszając mnie, żebym skakał jak żaba. Byłem prawie nagi, ubrany tylko w worek, który mi dano, z wyciętymi otworami na nogi. Często spadał, kiedy skakałem po chacie. Chłopi ryczeli z radości, a chłopki chichotały, widząc jak usiłuję przysłonić sobie ptaszka. Niektórym patrzyłem prosto w oczy, a wówczas szybko odwracali wzrok lub spluwali trzykrotnie, spoglądając w ziemię." (J. Kosiński, Malowany ptak").
        • wampir-wampir Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 22:01
          _aaa_ napisała:

> - No, no mówię własnie, że dokładnie czytam i wiem. Jak oni się tam gwałcili.

No to ja liczę teraz na błyskotliwą ripostę poetycką pani prezes na te bezeceństwa. Bardzo liczę :-)))
          • _aaa_ Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 22:23
            NIe strasz mnie...
            • wampir-wampir Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 22:27
              Ale dlaczego? Dydaktyczna grafomania na tematy okołoseksualne mogłaby być całkiem... sssssmaczna ;-)))
              • _aaa_ Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 22:50
                wampir-wampir napisał:

> Ale dlaczego? Dydaktyczna grafomania na tematy okołoseksualne mogłaby być całki
                > em... sssssmaczna ;-)))

Hmmm, nie jestem przekonana.
                Jutro doznam nawiedzenia osobistego to dam znać czy coś poroniła.

Swoja drogą, jesli nie widziałeś tego ostatniego B. Wilisa to zobacz.
                Przy Helen Mirren popłakałam się ze smiechu - "układanie kwiatków na emeryturze mnie uspokaja, ale biore zlecenia na boku, bo kocham moja pracę. Zwariowała bym bez zabijania"
                Poza tym, tam pokazują, jak powinna wygladać niebanalna pierwsza randka:)))
                • wampir-wampir Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 22:58
                  A chętnie, chętnie. Ostatnio z desperacji obejrzałem w kinie "Maczetę". Mam wrażenie, że im jestem starszy, tym mniej zostało dobrych filmów do obejrzenia, książek do przeczytania etc.
                  • _aaa_ Re: Co nas kręci co nas podnieca 17.01.11, 22:59
                    To polecam RED:))))
    • tajnos.agentos Re: Co nas kręci co nas podnieca 18.01.11, 08:57
      Piwo i seks.:P
      • pogarda Re: Co nas kręci co nas podnieca 18.01.11, 10:33
        Ostatnio krecila mnie "Duza Lancuchowa" w Oakwood. Moze byc?
        pzdr
        • lady.in.red_solo Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:21
          Mnie kręci mężczyzna z wysokim IQ, jak nie zdradze kto z Was, z wąsikiem, szpakowaty i z dobrze zachowanym twardym dyskiem ;)
          • tajnos.agentos To ja! 18.01.11, 11:30
            ...A dysk wcale mi nie wylata...:)
            • Gość: Lady.in.red_solo Re: To ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:34
              :))))))***
            • zubelz Re: Nie Ty!!! 18.01.11, 11:35
              tajnos.agentos napisał:

> ...A dysk wcale mi nie wylata...:)
              Nie pchaj się przed orkiestrę!!!
              • tajnos.agentos Re: Nie Ty!!! 18.01.11, 11:42
                No dobra. Wąsika też nie mam tylko wąs bardziej a la Małysz - ale to nie ja zwaliłem od niego tylko on ode mnie, bo moje wąsy są starsze.
              • tajnos.agentos Re: Nie Ty!!! 18.01.11, 11:50
                Szpakowaty też w zasadzie nie jestem, chyba że ktoś się bardzo dokładnie przyjrzy.:)
          • zubelz Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:32
            To masz pecha!. Szpakowatym zostałem ale dzisiaj zgoliłem wąsik.
            • Gość: Lady.in.red_solo Re: Facet z twardym dyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:34
              Pecha? Tak myślisz? A może to los jest mi łaskawy:)))))
              Pozdrawiam
              • empi Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:35
                Wszyscy skromnie na swoje IQ się nie powołują :)
                pzdr.
                • Gość: Lady.in.red_solo Re: Facet z twardym dyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:37
                  Empi, na pewno jesteś interesujacym mężczyzną, ale czytam, ze bosonoga.contessa jest Toba zauroczona, więc dla mnie jesteś spisany na straty :PPP
                  • empi Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:56
                    z góry zakładam, że jesteś boso :)
                    pzdr.
                    • Gość: Lady.in.red_solo Re: Facet z twardym dyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 11:58
                      załozenie błędne.
                      jestem w szpileczkach...czerwonych.
                      Zejdź z góry, tam jest mgła i źle widzisz:PPP
                      • empi Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 12:00
                        jednak mam jeszcze powodzenie :)
                        pzdr.
                        • Gość: Lady.in.red_solo Re: Facet z twardym dyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 12:12
                          a co? wątpiłeś? Och! Empi!
                          Na pewno masz tutaj tłumy wielbicielek!
                          To naturalne i zgodne z ludowym porzekadłem, ze " każda potwora....."
                          a w zaleznosci od miejsca, amatorek moze byc wiele
                          Pozdrawiam
                          • empi Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 12:17
                            Odpowiem szczerze, mam swoje własne domowe Słoneczko (Leniakowe określenie) , w jego blasku dojrzewam. W związku z tym nabieram słodkiego posmaku :) :)
                            pzdr.
                            • Gość: Lady.in.red_solo Re: Facet z twardym dyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 12:19
                              Gratuluję! To pięknie!
                • tajnos.agentos Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:38
                  ...Bo i tak żadne nie dorówna Dodzie (IQ=140) oraz Unabomberowi (IQ=170).:)
                  • zubelz Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:41
                    tajnos.agentos napisał:

> ...Bo i tak żadne nie dorówna Dodzie (IQ=140) oraz Unabomberowi (IQ=170).:)
                    Znowu się wpychasz!
                    • tajnos.agentos Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:47
                      zubelz napisał:

> Znowu się wpychasz!

A co!:P
                      • Gość: Lady.in.red_solo Re: Facet z twardym dyskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.11, 12:15
                        Tajnos, nie myślałam, ze jesteś odważny, czy przebojowy:)
                        • zubelz Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 12:29
                          Gość portalu: Lady.in.red_solo napisał(a):

> Tajnos, nie myślałam, ze jesteś odważny, czy przebojowy:)

Tajnos! Czy ty to przeczytałeś? Czy to prawda że ONE myślą?
                          • tajnos.agentos Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 12:32
                            Nie wiem, ale skoro piszą że myślą to pewnie myślą.:P
                        • tajnos.agentos Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 12:31
                          A pewnie że nie chwaląc się jestem, co się będę pitolił?:)
                • zubelz Re: Facet z twardym dyskiem 18.01.11, 11:40
                  empi napisał:

> Wszyscy skromnie na swoje IQ się nie powołują :)
                  > pzdr.
                  Po co? IQ zostaje a wąsy można zgolić lub zapuścić, włosy przefarbować lub założyć perukę.
    • zubelz Re: Co nas kręci co nas podnieca 18.01.11, 11:44
      Włączcie TV4 ! Tam dopiero jest wesoło!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka