tobias11 04.02.11, 12:12 I dobre. Łapy szczeniakom polamac, i spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz_gazeta21 Gimnazjalistki kradły w Plazie ciuchy. Galerianki? 04.02.11, 12:13 Co to ma kurczę wspólnego z galeriankami?! Złodziejki zwykłe, a autorowi radzę poczytać słownik zanim oskarży publicznie kogoś o uprawianie nierządu. To, że złodziejki, to nie znaczy że, za przeproszeniem, k***y! Jak ktoś nie płaci podatków, to nie znaczy, że jest pedofilem... Reasumując, możnaby w teoretycznie podobnej sytuacji zapytać: Niekompetentny dziennikarz pisze głupoty! Narkoman? Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec2 Re: Gimnazjalistki kradły w Plazie ciuchy. Galeri 04.02.11, 12:29 Galerianki by chyba nie kradły. One ciuszki miałyby sponsorowane. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gimnazjalistki kradły w Plazie ciuchy. Galeri 04.02.11, 12:47 Cytat z klasycznego już filmu: "To złodziej i pijak, bo każdy pijak to złodziej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo-mo Re: Galerianki??? IP: 173.233.210.* 04.02.11, 16:35 Ostatnio poziom tytulow portalu "www.gazeta.pl" (wlaczywszy w to rozne lokalne "mutacje") schodzi do poziomu "Onetu"... albo nawet i nizej! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Reserved czyli wyglądaj jakcw... 04.02.11, 12:26 Reserved czyli prujące się od razu łachamy MADE IN CHINA dla naiwnychcw...ów. Najgorsze galoty za 130 złotych - na targu o można kupić spodnie o normalnym męskim kroju, z porządnego dżinsu za połowę. Cipeczki metroseksualne robią zakupy w Cwel-zareserved. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Reserved czyli wyglądaj jakcw... 04.02.11, 12:30 Powinienes sie porzadnie wyspac zanim napiszesz kolejnego posta Gniewny Leonardzie ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard A co? Nosisz te szmaty? 04.02.11, 12:43 pogarda napisał: > Powinienes sie porzadnie wyspac zanim napiszesz kolejnego posta Gniewny Leonard > zie ;) > pzdr > To samo "Levi's" - końcówki nogawic podarły się w TRZY DNI! A rozporek na którą stronę nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: A co? Nosisz te szmaty? 04.02.11, 12:56 Czemu pytasz na ktora strone nosze rozporek? Chlopaka szukasz? Na starym miescie w lublinie jest gejowski bar (nazwy nie znam, lokacji rowniez), proponuje tam sie udac. Forum nie jest najlepszym miejscem do zawierania tego typu znajomosci. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewnyleonard Nie interesują mnie gejbary IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 13:13 A z tego co mi wiadomo, najbliższy gay-bar jest w Stolicy i w Krakowie. Po prostu wnerwia mnie "moda" ciotowa dyktowana przez cioty projektujące gałgany szmaciane z "Rizerwd". Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Trzeba mieć zlasowany mózg żeby chodzić do KUPlazy 04.02.11, 12:27 tobias11 napisał: > I dobre. Łapy szczeniakom polamac, i spokoj. I ubierać się jakcw...uch w CWELSERVED. Kiedy widzę takącw...dupę w fatałaszkach z KUPlazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: Trzeba mieć zlasowany mózg żeby chodzić do KU IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 16:15 Są dwie kwestie: 1. albo miałeś lumpeks z chińskimi ciuchami, który padł przez Plazę 2. albo twoim celem jest zniechęcenie do Reserved (konkurencja?) 3. albo tam pracowałeś i byłeś tak nędzny że cię zwolnili 4. albo nie stać cię na zakupy w markowych sklepach i swoje kompleksy na forum wyrzucasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: Trzeba mieć zlasowany mózg żeby chodzić do KU IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 16:15 sorry cztery bo w między czasie dwie następne powstał:) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Ojeje, a jakaż to znowu marka ten Reserved? 04.02.11, 20:16 " 4. albo nie stać cię na zakupy w markowych sklepach i swoje kompleksy na forum wyrzucasz" - ojejeje! A cóż to znowu za marka te gałgany w stylu arabskiego suku, ciotuszkowate fatałaszki z RESERVED? A może... CROPP (cropp znaczy byle co) ze sfilcowanymi czapkami? Raz kupiłem "markowe" spodnie, w supermarkowym sklepie LEVI'S w Plazie i zaczęły się drzeć nogawice od razu. Na dodatek były to jedyne spodnie w klasycznym, męskim stylu, a nie jakieś ciotuszkowato-metruszkowate dupencje-biodrówki! Kosztowały 150 złotych, co powiesz dziecinko? Że trzeba było wydać 400 złotych, baranku? Pięć miesięcy temu kupiłem sobie w budzie na targu za Zamkiem porządne spodnie za 70 złotych, na dodatek nie musiałem doszukiwać się męskich spodni, bo tam chodzą ci, którzy chcą coś porządnego i taniego, a nie gnojki takie jak ty, którym kolejny BLASZAK nie lepszy wcale od Leklerka uderzył do głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ojeje, a jakaż to znowu marka ten Reserved? 04.02.11, 20:44 gniewnyleonard napisał: > Raz kupiłem "markowe" spodnie, w supermarkowym sklepie LEVI'S w Plazie i zaczęł > y się drzeć nogawice od razu. Na dodatek były to jedyne spodnie w klasycznym, m > ęskim stylu, a nie jakieś ciotuszkowato-metruszkowate dupencje-biodrówki! Koszt > owały 150 złotych, co powiesz dziecinko? Że trzeba było wydać 400 złotych, bara > nku? Kiedy to było, koteczku? Markowe Levis'y kosztują dwa razy tyle. Pewnie swoim zwyczajem kupiłeś podróbę w blaszaku koło dworca i nawet nie zauważyłeś, he, he, he :P -- pl.youtube.com/watch?v=JuSZEBuDUC4 * www.youtube.com/watch?v=gH203JWfAy0&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Poproś mamusię o 600 złotych 04.02.11, 20:47 Ta blaszana buda to był sklep LEVI's w Plazie, która jest jedną Mega-Budą w Sercu Szacownego Miasta! A wiesz co? Wolę budy w stylu Ułan Bator od pseudo-luksusów. I spłynie po tobie jak ci się porwą. A czy to nie przypadkiem mick, wampir-wampir itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Poproś mamusię o 600 złotych IP: *.mesbot.com 04.02.11, 20:55 Nie,wampir-wampir to aron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: Poproś mamusię o 600 złotych IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 20:57 A tak na marginesie to co ciebie interesi kto gdzie co kupuje? Rozumie, że ty bojkotujesz sklepy markowe i kupujesz z budy od chińczyka ewentualnie z wyprzedaży w hipermarkecie. Jeżeli ktoś chce zapłacić za spodnie 500zł a ty w Tesco kupujesz za 50 zł to w czym problem? Nie twoja kasa nie twój problem. Wydaje mi się to w miarę proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: A ten znowu nudzi o "marce"! IP: *.moldtelecom.md 04.02.11, 21:08 Ja już dawno zauważyłem w swoim sklepie że jak coś nie schodzi to trzeba podnieść cenę tego czegoś o 30-40proc..Wtedy większość zejdzie.A jeszcze jak się potem spuści przy zakupie 9zł to jaka radocha:-) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: A ten znowu nudzi o "marce"! IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 21:15 Chwyty marketingowe to podstawa dobrego handlu:). Widać, że już takiego zarzutu tylko sklepom sieciowym nie można postawić bo i zwykli handlarze robią tak samo klienta w bambuko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: A ten znowu nudzi o "marce"! IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 21:17 I jeszcze jedno dyskutowanie samemu ze sobą i tworzenie wielu nicków świadczyć może o zaburzeniach emocjonalnych:). Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: A ten znowu nudzi o "marce"! 04.02.11, 21:11 Synuś, kupuj sobie gacie na bazarze, jak ci to pasi, a z tego wątka wypad. On nie jest o tym co jakiś leo na dupie nosi. Świadectwo ukńoczenia gimnazjum też nabyłeś na bazarze? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: A ten znowu nudzi o "marce"! IP: *.mi2.hr 04.02.11, 21:31 Ja ukończyłem,Ty UKŃOCZYŁEŚ,synuś.A teraz wypad z wątka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabeł Re: A ten znowu nudzi o "marce"! IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.11, 21:12 Proste pytanie i brak odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: A ten znowu nudzi o "marce"! 04.02.11, 21:17 Ja kupuję gumofilce wyłącznie marki "Stomil". Na inne nie dam się namówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: A ten znowu nudzi o "marce"! IP: *.mi2.hr 04.02.11, 21:33 Stomile nieco śmierdzą,no ale fakt-są niezłe i mają niezły design:-) Odpowiedz Link Zgłoś
fla Gimnazjalistki kradły w Plazie ciuchy. Galerianki? 04.02.11, 12:49 "podkolanka" czy podkolanówki? Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Gimnazjalistki kradły w Plazie ciuchy. Galeri 04.02.11, 12:57 Fachowo to sie nazywa "antygwalty" ;-D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Podobnie 04.02.11, 14:26 zachowują się i w szkole . i jak tu uczyć innych . Odpowiedz Link Zgłoś
rynth Gimnazjalistki kradły w Plazie ciuchy. Galerianki? 04.02.11, 15:17 Ale gazety schodzą na psy!..A co mają do tego galerianki?!...ja bym się czuł obrażony na miejscu tych dziewczyn.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Reserved to bardzo dobre ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 16:02 H&M też produkuje w azji, wszystkie sieciówki produkują ubrania w azji więc nie wiem czego sie czepiasz. A Reserved to bardzo dobra marka, polska zresztą jak House, Cropp, Henderson... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk rumuńskie dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 16:06 Z postów <Gniewnegoleonarda> można powziąć wrażenie, że za tym nickiem stoi rumuńskie dziecko, które nie ma pieniędzy i jak chce się dobrze ubrać to musi te ubrania ukraść. Przy czym wypowiada sie na tym forum w sposób chamski i wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konserwatyw [...] IP: *.nplay.net.pl 04.02.11, 18:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konserw [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 18:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Damskich fatałaszków za darmo nie założę! 04.02.11, 20:22 Fatałaszków dziewczęcych nie założę nawet za darmo! W LUMPEKSIE lepsze i widać że projektant nie był zbubtowaną chudą ciotką, która robi biodrówki z rozporkiem na lewą stronę dla "mężczyzn". Odpowiedz Link Zgłoś
bluerandy Re: Damskich fatałaszków za darmo nie założę! 04.02.11, 22:40 pewnie i tak w nich chodzisz i myślisz ze nikt o tym niewie Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Byłeś kiedyś w Rumunii dziecko? 04.02.11, 20:25 Widać cały twój świat to Plaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Byłeś kiedyś w Rumunii dziecko? IP: *.cm-6-7b.dynamic.ziggo.nl 04.02.11, 20:37 No tak bo jestem galerianinem,zapraszam do wc na pierwszym piętrze.Obsługuję tanio,dobrze i markowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essex Re: Reserved to bardzo dobre ubrania IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.11, 18:27 -" A Reserved to bardzo dobra marka, polska zresztą j > ak House, Cropp, Henderson..." gratuluję poczucia humoru z tą"dobrą"marką której to marki wyroby rozlatują się w ekspresowym tempie a reklamacje rozpatrywane są "wzorcowo".uśmiałem się do łez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Reserved to bardzo dobre ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 18:38 jak nie stać cie na kupno markowych ciuchów to najlepiej powiedzieć, ze lepsze są te z bazaru, które nosisz. Stara strategia, która potwierdza na twoje nieszczęście, ze jestes burakiem ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essex Re: Reserved to bardzo dobre ubrania IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.11, 18:48 przejrzyj sobie archiwa lubelskich gazet nt.reserved i przestań p...przyć.albo kup sobie w końcu coś tej marki i spróbuj poużywać dłużej niż kilka miesięcy.nie zapomnij tez zajrzeć do prospektu emisyjnego właściciela tej marki LPP S.A.-tam wyraźnie napisano dla kogo jest ta marka i jakiej ma być jakości;-).A najśmieszniejsze jest to że LPP S.A.jest zakładem pracy chronionej... ...zatrudniają niepełnosprawnych w Chinach?dobranoc micku buraczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Reserved to bardzo dobre ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:17 Informacje lubelskich gazet nt. reserved? No weź mnie nie rozśmieszaj. Na temat gospodarki i poszczególnych przedsiebiorstw - również LPP czerpię wiedzę z branżowych gazet, a nie z "lubelskiego dodatku GW" cz "DW" :))) Może stąd wynika różnica w patrzeniu na to przedsiebiorstwo. A co do tego, ze produkują w Chinach? Cóż, wszyscy tam produkują. Ja nie narzekam na jakość ubrań jakie kupuję w Reserved czy w Housie. Skoro Reserved i w ogóle LPP s.a jest aż taakim dziadostwem dlaczego Marka Reserved zajęła pierwsze miejsce w kategorii "Odzież i Obuwie" w tegorocznej edycji Rankingu Najcenniejszych Polskich Marek, przygotowanego przez dziennik "Rzeczpospolita"?? Jak utrzymuje się ponad 330 europejskich salonów Reserved skoro sprzedaje badziewie za niemałą cenę? Zanim napiszesz następny post odpowiedz sobie UCZCIWIE na te pytania, ale nie po to aby odpowiedzieć na ten post żeby mnie "zagiąć" tylko tak zgodnie z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Reserved to bardzo dobre ubrania IP: 144.92.92.* 04.02.11, 20:07 Przepraszam że pisałem pogrubioną czcionką ale bez serii wykrzykników na końcu,tak jak powinno być.Zrozumcie-Reserved jest najlepszą marką na świecie i moją misją życiową jest nawrócić Was na nią.Uwierzcie w potęgę Reserved a zostaniecie zbawieni(no i nie będziecie burakami ze wschodu).NAWRÓĆCIE SIĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard A czym się różni Plaza od Bazaru? Czynszem i tyle. 04.02.11, 20:20 Co może jeszcze? Że najgorsze i najbardziej ch... ciastko za 9 złotych w Coffe Shit (ale przytulne miejsce, ojej a jaki to lans tam siąść!) - to ciastko jest lepsze niż to samo za 3 złote w ciastkarni Chmielewski albo w dawnej Pani Pizzy na Kościuszki? Jeszcze się pochwal, że płyty DVD wypożyczasz za 13 złotych w, łał, Beverly Hills zamiast to samo za 6,50 w piwnicy VIDEOFAN na Kołłątaja! Odpowiedz Link Zgłoś
bluerandy Re:POziom dyskusji jest POrażający 04.02.11, 22:28 Gniewny leonardzie? Jesteś moze chory? Masz jakiś problem? Przeciez nikt nie każe ci robic zakupów w plazie czy kupowac ubrania reserved wiec co żeś się tego tak uczepił. CZYŻBY PRZEMOC DOMOWA I W TAKI SPOSÓB TO ODREAGOWUJESZ OBRAŻAJĄC WSZYSTKO I WSZYSTKICH PO KOLEI? Innymi słowy: Idź spać Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard Tylko świne siedzą w multikinie 04.02.11, 20:24 A tak ambitnej aluzji nie zrozumieją "damskie fatałaszki" o ksywce "mick". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Tylko świne siedzą w multikinie IP: *.uvt.nl 04.02.11, 20:33 Ty wstrętny wyznawco NO LOGO!Jak się nie nawrócisz na Reserved to zgnijesz w piekle. No chyba że będziesz jadł kebaby za 15zł zamiast za 10 i wypożyczał filmy DVDza 13zł zamiast za 6,5,to może wtedy WIELKI RESERVED-MANITOU ci przebaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: Tylko świne siedzą w multikinie IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.11, 22:52 No dobrze-namieszałem w wątku tak że gniewnyleonard zniknał,zdenerwował się ten pierwszy mick co pod kilkoma nickami działał,no i inni pogłupieli,zatem idę spać.Czasem lubię pomącić w takich głupich wątkach,że aż się dziwię iż ktoś w nich pisze.Dobranoc Państwu! Odpowiedz Link Zgłoś
bluerandy Re: twoje IP już znam, ciekawe czy Policja też ... 04.02.11, 23:25 zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio Re: twoje IP już znam, ciekawe czy Policja też .. IP: *.centertel.pl 04.02.11, 23:41 A co tu ma policja do roboty?wazne zeby proboszcz IP nie poznal...bo nie rozgrzeszy... Odpowiedz Link Zgłoś
bluerandy Re: twoje IP już znam, ciekawe czy Policja też .. 04.02.11, 23:57 problem w tym,że Ojciec Matusz współpracuje z policją jak powszechnie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewnyleonard bluerandy, mick, arcydiabel, randy... 05.02.11, 12:47 Jedno dziecko pod co najmniej cztereka pseudonimami. Tak, pseudonimami, a nie żadnymi "nickami"! Odpowiedz Link Zgłoś