carramba78 17.12.07, 07:45 To się nazywa głowa do interesów:))) Życzę Panu Czarneckiemu powodzenia i wynegocjowania od Hiszpanów jak najwięcej pieniędzy. Fajnie,że takie interesy można robić we Wrocławiu. Może mi też sie kiedyś uda:))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomeu Re: Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: *.29.216.87.static.jazztel.es 17.12.07, 10:31 Nie Hiszpanów tylko Katalończyków! :) P. Czarneckiemu - dalszych sukcesów i nosa do interesów życzę, a Polsce - tak przyjaznego klientom i otoczeniu banku, jak La Caixa, też ładującego niemałą część zysków w projekty społeczne (jak to zresztą prawo wymaga od kas oszczędnościowych tego typu w Hiszpanii). A kiedyś - równie dużego i sprawnie zarządzanego imperium finansowego. Choć to nie będzie łatwe, widząc typowy model biznesowy w Polsce, polegający na jak najszybszym wyciśnięciu soku i sprzedaniu zachodniemu inwestorowi. No, miejmy nadzieję, że cel w tej transakcji taki, by zbudować inne rodzime imperium (deweloperskie?, któremu się powiedzie ekspansja na inne kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hih Re: Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.07, 10:40 Hiszpan czy katalonczyk = to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: 193.0.242.* 17.12.07, 10:58 Jak to czytam przypomina mi sie pewien napis na trybunach FC Barcelony..taki ogromny: "Catalunya is not Spain". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mongoł Re: Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: 195.205.44.* 17.12.07, 11:50 no i co z tego? jakie ludzie łapią czasami wkręty, byle nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruk Re: Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.07, 11:25 Getin - wzrost bo coraz częściej mówiło się o sprzedaży. Zresztą podobnie ja w przypadku EFL im więcej się mówiło o sprzedaży tym więcej reklam i GetinBanku i innych składników grupy.Istotna była wielkość portfela klientów....? A co do utraty zaufania.... gielda.onet.pl/0,6486,365,spolki.html I w tej sytuacji na zakup akcji można było wziąć kredyt z Getin Banku. A kto rzucił na giełdę swoje papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Czarnecki sprzedaje swoje imperium 17.12.07, 10:33 Uwaga do przebiegu kariery zawodowej. Tak, zatrudnił się w Zakładzie Usług Podwodnych, ale to przedsiębiorstwo sam założył przy PTTK, co było warunkiem nieodzownym do gospodarczego funkcjonowania, bowiem takie czasy to były. Gratuluję mu skutecznych finansowo pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Ciekawski 1986 r. - Został współwłaścicielem Przedsiębiorstw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 10:51 "1986 r. - Został współwłaścicielem Przedsiębiorstwa Hydrotechniki i Inżynierii TAN, które z czasem przejął. TAN miała najwięcej barek i holowników na Odrze. Sprzedał firmę, gdy osiągnęła szczyt wartości." Kto mi powie jak się w czasach komuny zostawało współwłaścicielem? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: 1986 r. - Został współwłaścicielem Przedsiębi 17.12.07, 11:16 Gość portalu: Profesor Ciekawski napisał(a): > Kto mi powie jak się w czasach komuny zostawało współwłaścicielem? Normalnie, jak nie możesz rozwiązać problemów forsą, to rozwiąż je grubą forsą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: 1986 r. - Został współwłaścicielem Przedsiębi IP: *.muenchen.de 17.12.07, 16:14 razem z Slaskim Okregiem Wojskowym, ot cala tajemnica naglych sukcesow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremy Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 11:20 Gościowi się zwyczajnie nudzi. :) Sam kiedyś się wypowiadał, że jak jakaś jego firma osiągnie szczyt rentowności, to on już dalej nie wie, co z nią robić. Sprzedaje i zakłada następną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Czarnecki sprzedaje swoje imperium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 14:37 Tzn. wieżowca nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 To jest ten ruch, o ktorym mowil Soros! 17.12.07, 15:00 A teraz bedzie tylko z gorki. Odpowiedz Link Zgłoś