Gość: z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.10, 11:26 Na kogo będziecie głosować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fl Re: wybory IP: 193.200.133.* 08.05.10, 11:41 bojkot. ot co, też jakaś postawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łys Re: wybory IP: *.proxnet.pl 08.05.10, 12:48 Na pewno nie na największych pijarowców III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: wybory IP: *.proxnet.pl 08.05.10, 18:14 Wytłumaczył się już ze swoich związków z WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: wybory IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 19:46 Ja pewnie też. Na JK na pewno nie, a inni kandydaci są bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:13 To humanistke marajke cieszy bezrobocie? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: wybory 09.05.10, 12:50 A w jaki sposób prezydent zlikwiduje bezrobocie? Rozda łopaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: wybory IP: *.ghnet.pl 09.05.10, 13:32 Jarosław zlikwiduje, to pewne. Da na mszę w Toruniu, tam Bóg lepiej słyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: wybory IP: *.ghnet.pl 09.05.10, 13:31 > To humanistke marajke cieszy bezrobocie?(Chyba humanistkę Marajkę, jak już). Tak, cieszy, cieszy ogromnie:D No pomyśl: zasiłek dadzą, dzieciska w szkole jeść dostaną, w kościele paczki z ubraniami dadzą a ja będę całymi dniami oglądać powtórki Klanu. Zresztą, na kogo innego miałabym głosować, jak pochodzę z wykształciuchowej rodziny o niemieckich korzeniach(co prawda bardzo głębokich)a moja praprababka była Żydówką:p? Chyba więc oczywiste, że chcę pomóc w rozgrabieniu i osłabieniu Polski, nie? Dodam, że w przedszkolu donosiłam na nauczycielki i mam teczkę w IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: wybory IP: *.ghnet.pl 09.05.10, 17:07 Marajka. Miło mi, dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial Re: wybory IP: *.aster.pl 09.05.10, 20:32 > Na kogo będziecie głosować? Na nikogo. Nie idę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
mjunhy Re: wybory 27.01.15, 10:55 Ja już w od tego roku nie będę chodził na żadne wybory. Dotychczas dawałem się nabierać i kolejne rządy obiecywali zmiany na lepsze a jest coraz gorzej. PiS już był i nic nie zrobił, PO jest i nic nie robi, wszystkie partie już były przy władzy i nic. Za nami aż 20 lat chaotycznych przemian, 10 lat Polski w Unii Europejskiej i mamy brak pracy, coraz większa bieda, umowy śmieciowe, emerytury głodowe, wyzysk, kolejne rządy nic nie robią i nie wiadomo na co czekają a pani Kopacz nic już nie zrobi i chce tylko jakoś dotrwać do wyborów. Pan Prezydent Komorowski robi dobrą minę do złej polityki. Mamy zacofane prawo, mamy ogromne zaległości prawne względem Unii Europejskiej, mamy brak wielu pilnych, potrzebnych przepisów, ustaw, rozporządzeń które ułatwiły by pracę organom państwowym i instytucjom. Gdzie są te obiecane reformy ? Ja mówię KONIEC! nie pójdę głosować na mafie przestępczą co obiecują wielkie reformy a nic nie robią, nie wiadomo na co czekają i tylko kradną. Jest to taka moja forma protestu przeciwko oszukiwaniu społeczeństwa i może politycy wyciągną jakieś wnioski z malejącej frekwencji, tym samym braku akceptacji działań i zabiorą się od uczciwej pracy. Na pewno pójdą na wybory tylko ci którzy mają z tego jakiś dochód lub przywileje ale ja nie będę popierał złodziejstwa. Gdyby górnicze związki zawodowe stworzyły partię polityczną to była by to prawdopodobnie najmocniejsza i nieugięta partia polityczna w Polsce a może i w europie i jeszcze jak by dbała o interesy polski to wtedy może warto było by na nią głosować. Odpowiedz Link Zgłoś